De non-profit stichting Keshe Foundation heeft een fantastisch geschenk voor ons allen. Nemen we het aan? Of fronzen we ons wenkbrauwen zoals 'sommige machtige regeringen en bedrijven' dat doen?

Vrij vertaald uit de eerste fragmenten uit de video (sla dit gerust over als u het te technisch vindt):

 

De technologie van Mehran Tavakoli Keshe is gebaseerd op het doorgronden van de basisprincipes van zwaartekracht en hoe het te reproduceren.

Als magnetische velden met gelijke sterkte op elkaar inwerken kunnen ze verstrengeld worden tot een grotere dynamische bolvormige verbond. Wanneer deze dynamische bolvormige verbindingen op elkaar inwerken creeërt dit zwaartekracht en magnetische velden.
Elk magnetische veld bestaat uit plasmatische componenten van drie basistypen van materie: materie, anti-materie en donkere materie. De interactie van deze drie typen materie resulteert in een grotere geïntegreerde dynamische systeem die "de initiële fundamentele plasma" of "de neutron" heet.

De neutron kan uiteenvallen tot een proton en een elektron, met kleine fragmenten als resten van de magnetische veld gemanifesteerd als licht of energie. Merk op dat dit niet de model is zoals tegenwoordig in de natuurkunde universiteiten wordt uitgelegd. Maar zulke plasmatische/magnetische omgevingen is gereproduceerd in simpele plasma reactoren tijdens herhaaldelijke experimenten en testen, waarbij een simpele colafles als plasmareactor fungeert.

De ontdekking van deze nieuwe principes maakt ons mogelijk om energie en materie te genereren en te controleren in drie vormen: als vast, vloeibaar en gas. Gereputeerde wetenschappers hebben deze methode beoordeeld en geaccepteerd als uitvoerbaar.

Het hoeft geen betoog dat deze technologie verstrekkende implicaties heeft. De Keshe Foundation heeft geavanceerde toepassingen op allerlei gebieden:

  • Medisch (vergaande regeneratie)
  • Energieopwekking (schone, goedkope energie)
  • Vervoer (ook interplanetaire!)
  • Milieu (schoonmaken van de meest vervuilende stoffen, ook radioactieve)
  • Geavanceerde materialen en bouwstoffen

Het doel van de video is om ons te vertellen dat de technologie bestaat, het is hier en het behoort ons (de mensheid) toe.

Keshe Foundation is een non-profit organisatie die onafhankelijk is van een commercieële organisatie. Om te zorgen dat de technologie op een ordelijke en eerlijke manier gedistribueerd en toegepast wordt, zoekt de stichting samenwerking met regeringen om de technologie toegankelijk te maken aan het volk. Helaas stuit de stichting op heftige tegenstand van een paar machtige regeringen en bedrijven die onterecht bedreigingen ziet in de geavanceerde technologieën.

Vrij vertaald uit het eind van de video:

Wat we kunnen doen om de vooruitgang te stimuleren is:

Deze video met zoveel mogelijk mensen te delen. Hoe meer mensen dit weten, hoe moeilijker het wordt om de vooruitgang te stoppen.

Leer zoveel mogelijk wat we te weten kunnen komen over deze nieuwe technologie. De informatie is vrij toegankelijk via de website van Keshe Foundation in de vorm van video lessen en documenten (http://www.keshefoundation.org).

Vraag de ambassadeur van ons land in België om Keshe's demonstraties bij te wonen en de technologie te accepteren zodat het in ons land toegepast kan worden. Een brief om dit verzoek in te dienen is beschikbaar op Keshe's website.

De technologie bestaat en is al bewezen. Het klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar het is en blijft een feit. De technologie is van u. Verzeker uzelf ervan dat u het kunt toepassen en help om een betere toekomst voor ons allen te creëren.

 

Video

 

 

This video is for promotional purposes and explains in a simple way what the Keshe Foundation is about and how we work. Please share !

The link to the Government Invitation Letter: http://www.keshefoundation.org/en/introduction/the-kf-center/123-events/312-t...

Visit the Keshe Foundation website for more info:
http://www.keshefoundation.org

 

Bron : Eart-matters

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees