Communiceren planten door middel van telepathie? Uit recent onderzoek is gebleken dat planten met elkaar ‘praten’ door te reageren op microscopische geluidsgolven. Wat betekent dit voor mensen? Dean Radin van het Institute of Noetic Sciences (IONS) meent dat kwantummechanica kan verklaren hoe telepathie werkt. De kwantummechanica leert ons dat de aarde bestaat uit een zee van trillingen. Mensen en dieren reageren op verschillende frequenties. Zelfs bacteriën kunnen elkaar inseinen via trillingen.

 

 

 

Quorum sensing

In 2011 publiceerden Allan Widom en zijn collega’s van de Northeastern University in Boston een studie waaruit bleek dat eencellige bacteriën zoals E. coli mogelijk met elkaar communiceren door middel van radiogolven.

Onderzoekers hebben ook ontdekt dat bacteriën kunnen communiceren door een speciale taal die quorum sensing wordt genoemd. Dit is een mechanisme waarbij meerdere bacteriën hun genexpressie kunnen afstemmen op de populatiedichtheid.

In 1973 publiceerde de Zuid-Afrikaanse bioloog Lyall Watson Supernature: A Natural History of the Supernatural, waarin hij aantoonde dat planten meelevend reageerden op het moment dat een garnaal in kokend water werd gegooid.

 

Allelopatie

In 1937 kwam de Oostenrijkse professor Hans Molisch met de term allelopatie, een proces waarbij planten, algen, bacteriën en schimmels stoffen produceren die de groei en ontwikkeling van andere organismen beïnvloeden. Ze kunnen een positief dan wel negatief effect hebben op andere in hun buurt voorkomende organismen.

Het lijkt er sterk op dat we allemaal onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden zoals voorgesteld in de film Avatar. Op de maan Pandora bevond zich een uitgebreid zenuwnetwerk waarmee de inheemse bevolking en andere wezens zich konden verbinden.

Op dezelfde manier zijn op aarde hele bossen met elkaar verbonden door middel van een netwerk van mycorrhizaschimmels. Zouden planten dit web gebruiken om informatie door middel van akoestische signalen te verspreiden?

Psycholoog dr. Olivia Bader-Lee denkt dat al deze experimenten met planten uiteindelijk zullen bevestigen dat mensen ook een bepaalde vorm van energie met elkaar uitwisselen.

 

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees