Wetenschappers vermoeden dat dolfijnen in staat zijn om een foetus in de baarmoeder van een zwangere vrouw te zien. Dolfijnen maken gebruik van echolocatie, een zeer geavanceerd zintuig. Door klikgeluiden uit te zenden in de richting van hun hoofd ontvangen zij de echo via hun onderkaak. Er is anekdotisch bewijs dat dolfijnen zeer geïnteresseerd zijn in zwangere vrouwen. De dieren zwemmen in de richting van vrouwen die in verwachting zijn en maken geluiden rond het buikgebied van de vrouwen.

 

Dolfijnen

Genezen

Experts denken dat dolfijnen een soort afbeelding van de baby kunnen zien. Zij weten bijvoorbeeld dat de dieren erg goed zijn in het omzetten van een gezichtsbeeld in een akoestisch beeld en andersom. Net zoals een sonogram mensen een afbeelding van hun baby’s laat zien, kunnen dolfijnen mogelijk een mentaal beeld krijgen van de baby’s door middel van echolocatie.

Sommige mensen stellen dat dolfijnen ook in staat zijn om aandoeningen bij mensen te diagnosticeren of te behandelen. Er zijn gevallen bekend waarbij dolfijnen zich vreemd gedroegen in de buurt van iemand met een kankergezwel. 

Kerken

Frances Fox is helderziend en kan naar eigen zeggen telepathisch communiceren met dolfijnen. Als tiener hield ze ooit iemands peuter vast, waarop ze plotseling zei dat het kind blind zou worden. Binnen enkele weken werd de diagnose gesteld.

“Ik kan zien hoe een ziekte door het lichaam beweegt,” zei Fox. Ze heeft een deel van haar kennis van de Hopi, die hebben gezegd dat deze periode in onze geschiedenis het laatste hoofdstuk is voordat er een nieuwe tijd aanbreekt.

Op Animal Planet werd enige tijd geleden een aflevering van Animal People uitgezonden over het werk van Frances met dolfijnen. In haar boek The Gods Speak: Dolphin Wisdom Revealed legt Fox uit dat dolfijnen haar onder meer hebben verteld dat kerken en andere instituten zullen omvallen. Wordt het niet tijd dat we het contact met het dierenrijk herstellen?

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees