Bij de actieve Popocatépetl-vulkaan in Mexico zijn al vaak UFO’s waargenomen. Bergreddingsteams zeggen nu getuige te zijn geweest van vreemde wezens die met hoge snelheid tegen de berg opliepen. De Popocatépetl, die zich in de staat Puebla bevindt, is met 5426 meter hoogte de op één na hoogste berg van Mexico. Eind 2012 gingen beelden rond van een sigaarvormige UFO die in de vulkaan leek te vliegen. Tijdens een recente uitzending van het Mexicaanse tv-programma Tercer Milenio zei bergbeklimmer Guillermo Vidales dat bergreddingsteams op een hoogte van 4000 meter humanoïde wezens met een lengte van 2 tot 2,5 meter hebben gezien.

 

Vulkaan

 

De wezens, die meerdere keren zijn gespot, waren slank en bruin van kleur en hadden geen uitrusting bij zich. Volgens Vidales waren ze buitengewoon snel en behendig. “We zagen één van deze individuen in vijf tot 10 minuten een stuk van een gletsjer beklimmen waar wij minimaal drie uur over doen,” zei hij. Vidales voegde toe dat op de berg grote voetafdrukken zijn gevonden die niet zijn gemaakt door mensen.

Het Mexicaanse rampenbestrijdingscentrum liet weten dat de vulkaan met Oud en Nieuw in minder dan 24 uur tijd liefst 28 keer is uitgebarsten.

 

Video

  

Bron : 9fornews 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees