Een nieuwe straal verbond zich met de planeet Kolob die de bron is van de kruin chakra (7e Hindu chakra). Het is de thuisplaneet van de kristallen en de eerste kristal die incarneerde was Jezus Christus. Ze begonnen hun lessen op Aarde in direct contact met de Mensen en de Engelen.Er was meteen begrip tussen de Engelen en de Kristallen omdat de relatie die de Kristallen hadden met God, precies datgene was dat zij zochten. Een verbond werd gevormd tussen de Engelen en Kristallen om samen te werken aan een betere aarde. De kennis van het hogere zelf van de kristallen, bracht perspectief over alles waardoor de andere stralen zich meer op hun eigen lessen begonnen te richten. De kristal energie werd opgenomen door de andere stralen en een nieuwe balans werd gevormd. Deze balans op aarde zorgde ervoor dat er een makkelijke manier ontstond om de verschillende stralen op aarde met elkaar te integreren.

 

 

De rassen op aarde begonnen Chakra's te ontwikkelen volgens het stralen systeem van de aarde, om zo een betere transformatie tussen de stralen onderling te hebben. Hierdoor ontwikkelde de aarde zich een stuk sneller dan eerder. Veel systemen werden ontwikkeld die inzicht gaven in het nieuwe 7 chakra systeem. Dit werd wereldwijd gebruikt en de ontwikkeling van de Aarde ging enorm snel dankzij dit nieuwe transformatie systeem.

 

De wezens op aarde waren veel meer gelijkgestemd toen het weer terug ging op zijn oude pad. De verbinding via de stralen 2,3,4 en 5 met hun planeet werd weer hersteld. Hierdoor konden vrienden, broers en zussen weer met elkaar in verbinding komen die elkaar na de ijstijd niet meer hadden gezien. Alle ervaringen en lessen van de andere stralen werd met elkaar gedeeld. Sommigen besloten om de planeet te verlaten en nooit meer terug te keren (zoals een groot deel van de Pleiaden). Anderen daarentegen besloten om weer op aarde te gaan leven (zoals de engelen) om zo in contact met de andere stralen te kunnen leven.

Het was een zeer vruchtbare tijd waarin de alliantie zich ook over de planeten verspreidde. Federaties werden gevormd en het was mogelijk voor sommige rassen om te "incarneren" op andere planeten. De aarde werd een portaal voor nieuwe planeten.

 

Lees ook voorgaand artikel :

Kosmische Stralen - Aarde: Het begin

Kosmische straal 2: De Nephilim

Kosmische straal 3: De Engelen

Kosmische straal 4: Reptielen en het begin van Atlantis

Kosmische straal 5: Pleiaden

Kosmische straal 6: De Mens

 

 

Bron : Merudi

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees