Moeder Aarde

geschiedenis

Ons wereldbeeld wordt gedefinieerd, zoals altijd, door de filosofie en gedachtegang van de overwinnaar. In ons geval zijn dat de Romeinen en de rooms-katholieke kerk. We hebben het idee dat de mensheid echt ver in zijn ontwikkeling raakte met de komst van de jaartelling en het christelijke geloof. Daarvoor had je alleen maar een aantal nog niet bekeerde heidebewoner & barbaren die over het veld rende en aan orgies deden. Is dit wel zo, of sluiten we een groot gedeelte van onze culturele en spirituele geschiedenis hiermee uit? Wie waren de heidenen, pagans en druïden van vóór het Romeinse Rijk en wat hadden ze te vertellen?

Archonten

De gnostici waren de sjamanen en zieners van vroeger. Ze specialiseerden zich in de kosmisch filosofische werkelijkheid; het grotere plaatje. Waarom is alles zoals het is en hoe werkt het? In dit artikel gaan we dieper in op hun kosmologie, het ontstaan van de Aarde en de Archonten. In de gnostische kosmologie is er geen big bang, net als in bijvoorbeeld het Hindoeïsme en Boeddhisme. Ze zien de wereld van vorm en materie als een uitvloeisel van een niet-fysieke structuur van puur bewustzijn; de originator, 'the Source Field' volgens David Wilcock, of beter bekend als het nulpuntsveld, de ether.

holle-aarde

Al sinds mensenheugenis zijn er volkeren die geloven dat er onder het oppervlak van onze planeet nog een wereld is. Een aantal culturen, waaronder de oude Grieken, dachten dat het een donkere plek was waar de zielen van de overledenen naartoe gingen. Moderne wetenschappers zijn het erover eens dat de aarde bestaat uit een aantal lagen, korsten en magma rond een dichte, hete kern die voornamelijk uit ijzer en nikkel bestaat. In de 17e eeuw kwamen enkele vooraanstaande wetenschappers met een nieuwe theorie: dat de aarde hol is. Tot op de dag van vandaag zijn er mensen die geloven in de theorie van de holle aarde.

agatha

Wanneer Aartsengel Michaël spreekt over de 5D Steden van Licht slikken we dat meteen. Wanneer ik zeg dat we een Poort naar de Binnenaardse Steden zullen activeren ontmoet ik vaak ongeloof. Dat is opmerkelijk omdat de Hermetische Wet Zo Boven Zo Beneden een Universele Waarheid is. Je hebt alleen ogen nodig die kunnen zien. Reiziger naar Binnenaardse Steden. USAF Kolonel Billie Faye Woodard gaf toestemming om onderstaand verhaal op te nemen tijdens een telefoongesprek.

Het lijkt op een verhaal van Disney, maar wat zich in een dierenopvang in Californië heeft afgespeeld, is realiteit. Een geit (Mr. G) weigerde koppig elke vorm van voedsel, nadat hij werd gescheiden van zijn beste vriend - een ezel luisterend naar de naam Jellybean. Pas toen de ezel weer zijn opwachting maakte, rende Mr. G naar zijn voederbak. De geit en de ezel werden eerder, samen met tientallen andere dieren, in verwaarloosde toestand aangetroffen op een plaatselijke boerderij in het zuiden van Californië. De dierenbescherming kwam tussenbeide en verdeelde de verwaarloosde dieren over de verschillende asielen van de Amerikaanse staat.

Leeuwenfluisteraar Kevin Richardson uit Zuid-Afrika filmde met een camera van GoPro wilde leeuwen, die net zo speels blijken te zijn als huiskatten. Hij slaagde er zelfs in om een camera op de rug van een leeuwin te binden. Richardson werkt al 16 jaar met leeuwen en is in al die tijd nog nooit gebeten. Door de jaren heen werd hij door verschillende leeuwen geaccepteerd. De leeuwen in de video zijn 10 jaar oud. Nadat hij uit de auto is gestapt roept Richardson ‘Maggie’, waarop één van de leeuwen op hem afrent en in zijn armen springt.

Volgens folklore heeft iedere volle maan een speciale naam. Je hebt bijvoorbeeld de wolfmaan, de sneeuwmaan, de wormmaan, de grasmaan, de dondermaan, de oogstmaan en de jagersmaan. Elke naam vertelt iets over het seizoen of de maand waarin de volle maan verschijnt. Deze maand verschijnt de oogstmaan aan de hemel. De oogstmaan is de volle maan die het dichtst in de buurt valt van de herfstequinox, die het begin van de herfst op het noordelijk halfrond markeert. Dit jaar is het op 19 september volle maan en valt de herfstequinox op 22 september. Vóór de uitvinding van de gloeilamp waren boeren voor de oogst afhankelijk van maanlicht.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees