Op 25 november 1912 vroeg Marshall Gardner uit Aurora in de Amerikaanse staat Illinois patent aan op een uitvinding waarmee hij de holle aarde uitlegde. Achttien maanden later, op 12 mei 1914, kende het United States Patent Office patent 1096102 toe aan Gardner. Zijn ontdekking werd al snel één van de grootste militaire geheimen in de geschiedenis. Het apparaat van Gardner bestond uit een holle wereldbol met een aantal onderdelen die met behulp van scharnieren aan elkaar gekoppeld waren. Deze onderdelen bestonden op hun beurt weer uit twee lagen.

In 1913 publiceerde Gardner zijn boek A Journey to the Earth’s Interior: Have the Poles Really Been Discovered? Evidence for Hollow Earth. Het boek was een reactie op de Amerikaanse ontdekkingsreiziger Robert Peary, die in 1909 claimde als eerste persoon de noordpool te hebben bereikt. Het boek gaat voornamelijk over de verhalen van ontdekkingsreizigers en anomalieën rond de polen, zoals warme gebieden bij de polen, rood stof, vreemd poollicht en de Siberische mammoeten. Gardner stuurde het boek in 1920 aan de Amerikaanse overheid en daagde ambtenaren uit zijn stellingen te weerleggen. Dat is ze tot op heden niet gelukt.

 

 

In 2005 maakte NASA-satelliet IMAGE een foto van het zuiderlicht. De aardbol op de achtergrond maakt deel uit van de Blue Marble, een beroemde foto die de bemanning van de Apollo 17 op 7 december 1972 van de aarde heeft genomen. Op de zuidpool is een grote donkere cirkel te zien.

 

 

Laten we voor nu even aannemen dat de aarde, net als alle overige planeten in het zonnestelsel, hol is en wordt bewoond door beschavingen die in elk opzicht superieur zijn aan ons. Enkele observaties die deze aanname ondersteunen: Een massief planetair lichaam met een afkoelende kern zou op den duur uit elkaar vallen en ineenkrimpen. Gasbollen zoals de zon en diverse grote planeten in ons zonnestelsel kunnen geen magnetisch veld genereren, maar toch hebben ze er allemaal één. Alle planeten in het buitenste deel van het zonnestelsel zenden meer energie uit dan ze van de zon ontvangen.

 

 

Omdat de aantrekkende krachten in het centrum van een planeet in alle richtingen gelijk zijn zou je er een gevoel van gewichtloosheid ervaren. De zwaartekracht in het middelpunt is nul. Je zou in het midden van de aarde dus een holle ruimte verwachten in plaats van een massieve bol van ijzer en nikkel. Als de aarde zou zijn gevormd uit kosmisch stof, zou het impulsmoment van onze planeet steeds groter moeten worden. Het impulsmoment van de aarde is echter onveranderlijk. Grotere planeten met meer massa zouden langzamer om hun as moeten draaien dan kleinere planeten met minder massa. Ook dit blijkt niet het geval. Jupiter draait bijvoorbeeld een stuk sneller om zijn as (10 uur) dan Mercurius (58 dagen).

 

 

 

Uit metingen van seismische stations blijkt dat zowel de aarde als de maan urenlang hol klinken nadat ze zijn geraakt door een meteoriet. Wanneer men de polen nadert begint de temperatuur opvallend genoeg te stijgen. Verschillende ontdekkingsreizigers hebben in hun logboek geschreven dat ze in het noordpoolgebied hun beschermende kledij konden uittrekken.Er zijn zaden, bloemen en bomen gevonden op breedtegraden waar ze niet zouden moeten kunnen overleven. De ijsbergen rond de noordpool bestaan uit zoet water in plaats van zout water. Er valt echter nauwelijks regen rond de polen. IJsbergen rond de noordpool kleuren rood door de pollen van een onbekend plant en door stof.

 

 

Langs de kusten van het noordpoolgebied wordt veel exotisch hout gevonden. In het noordpoolijs zijn resten gevonden van mammoeten, olifanten, wolharige neushoorns, leeuwen, hyena’s en nijlpaarden. In de maag van bevroren mammoeten zijn tropische planten gevonden die nergens in het noordpoolgebied voorkomen. Onderstaande video handelt tot besluit over grotstelsels, de Mammoetgrot in Kentucky, zwaartekracht, nazi-expedities naar Antarctica, sjamanen, Tibetanen, het Thule-Gesellschaft, reverse engineering van buitenaardse artefacten, het recruteren van nazi-wetenschappers tijdens Operatie Paperclip en de ontdekkingen van de nazi’s op de zuidpool.

 

 

The deepest sin against the human mind is to believe things without evidence. – Aldous Huxley

 

 

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees