Als we het Iraanse persbureau Fars mogen geloven wordt de overheid van het machtigste land ter wereld aangestuurd door een groep nazi-aliens, zo meldt de Britse krant Metro. Deze aliens zouden al sinds 1945 aan de macht zijn in Amerika. Dit zou juist het nieuws zijn dat Edward Snowden naar buiten wilde brengen. De spion zou Russische inlichtingendiensten zelfs hebben voorzien van ‘onweerlegbaar bewijs’ over de ware identiteit van Barack Obama en zijn beleidsmakers. De nazi-aliens reisden na de Tweede Wereldoorlog per duikboot af naar de Verenigde Staten, aldus de krant. Vervolgens grepen zij er de macht.

 

Witte-huis-nazi-aliens

 

Schrijver Nigel Watson zei: “Aanhangers van de theorie dat vliegende schotels werden gemaakt door de nazi’s, claimen dat de Duitse raketwetenschapper Wernher von Braun zich in 1945 heeft overgegeven aan majoor Clay Shaw, die werkte als agent voor Project Paperclip. Dit project was gericht op het veiligstellen van kennis en technologie van de nazi’s, voordat het in handen kon vallen van de Sovjets.”

“Sommigen, waaronder schrijver Anthony Kimery, dachten dat de vliegende schotels die in de VS werden gezien het resultaat waren van Project Paperclip en dat de dood van JFK ermee te maken had,” ging hij verder. “Shaw overleed in 1974 onder verdachte omstandigheden.”

“Anderen denken dat de nazi’s na de Tweede Wereldoorlog een ondergrondse basis op Antarctica hebben gebouwd,” aldus Watson. “In zijn boek ‘UFOs, Nazi Secret Weapon’ stelt Mattern Friedrich dat Hitler zijn eigen dood in scène heeft gezet om in het geheim te kunnen ontsnappen. Met of zonder Hitler bleven de nazi’s met de hulp van de aliens vliegende schotels bouwen.”

“Er wordt gezegd dat deze groep met de CIA en het Amerikaanse militair-industrieel complex heeft samengewerkt om enorme ondergrondse bases te bouwen in Dulce (New Mexico), Area 51 (Nevada), Camp Hero (Long Island) en Denver International Airport. In Australië en Europa zouden soortgelijke bases zijn gebouwd,” zei hij. “Ik denk dat het concept vooral is gebaseerd op speculatie en wat losse feiten.”

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees