Edward Snowden, de hacker die tijdens zijn ambtstermijn bij de NSA toegang tot elke geheime hoek van het internet kreeg, is naar buiten gekomen met de details over een geheim project om het klimaat in de wereld te veranderen. De schokkende waarheid, zoals hij zegt, is dat chemtrails een onderdeel zijn van een bewust programma dat gericht is op het tegengaan van de opwarming van de aarde. Door in het geheim samen te werken met vliegtuigbrandstof fabrikanten, hebben de overheidsvertegenwoordigers de zorgvuldig bewaarde en massale chemtrail inspanningen volledig onder de pet weten te houden.Snowden voegt toe: "Ik ben er alleen toe overgegaan dit programma te onthullen omdat er totaal geen toezicht is op dit project binnen de wetenschappelijke gemeenschap. Er is geen openbare discussie, en weinig of géén aandacht voor de bijwerkingen die wel degelijk bekend zijn bij slechts een paar bevoorrechte mensen die geïnteresseerd zijn in de voortzetting van het al decennia-lange geheime chemtrail programma"  Omdat klimaatverandering een bedreiging is voor de Amerikaanse landbouw, is dit project bestempeld als een nationaal veiligheidsprobleem.

Met de invloed en medewerking van Monsanto, is sinds de late jaren 1960 een geheim Geo-engineering lab genaamd Muad'Dib actief, het chemtrail programma wordt vaak door insiders genoemd als "kroonjuweel”. Muad'Dib is opgericht ter bescherming van Noord-Amerika's klimaat ten koste van alles - zelfs als dat betekent dat de versnelling van woestijnvorming in Sub-Sahara Afrika of het verspreiden van kankerverwekkende stoffen over dunbevolkte gebieden het resultaat zou moeten zijn.

Andere bijwerkingen, die wetenschappers van het geheime Muad'Dib Geo-engineering Lab hebben voorspeld zijn : onder meer droogte in de Amazone en krachtige stormen langs de oostkust van Amerika.  Snowden heeft de bezwarende documenten gedeeld met The Internet Chronicle, maar uit zorg voor de nationale veiligheid, kan alleen zijn getuigenis worden gepubliceerd. Deze documenten bevatten verwijzingen naar wetenschappers die zeker zou worden benaderd door buitenlandse contraspionage, hun kennis is van vitaal belang voor de verenigde staten om te overleven op korte termijn.

Snowden zei: "Als dit programma gestopt zou worden” zou volgens de overtuiging van de hier achter zittende wetenschappers het Noord-Amerikaanse klimaat binnen een jaar uit de hand lopen, misoogsten zouden leiden tot een reeks van verwoestende hongersnoden die de stedelijke centra snel zouden ontvolken" Omdat het programma op zo'n grote schaal is uitgevoerd, vinden sceptici Snowden's verhaal erg ongelooflijk.Echter, Snowden legde uit dat het chemtrail programma ontzettend gemakkelijk te verbergen is, vooral met de medewerking van kerozine fabrikanten, een cruciaal onderdeel van het militair-industrieel complex.

Snowden zei: "De chemicaliën die vrijkomen via passagiersvliegtuigen, werden heimelijk geïntroduceerd als 'additieven', zogenaamd om de efficiëntie te verbeteren. Alleen als het vliegtuig de kruissnelheid bereikt ontstaat door de warmte en atmosferische druk een chemische reactie die het top secret koolstof-trapping molecuul synthetiseert. Dit proces is onvolmaakt, en veel van de bijproducten zijn ongelooflijk gevaarlijk, zelfs in zeer kleine hoeveelheden. Het meest gevaarlijke deel is dat, hoewel chemtrails het klimaat van de VS redelijk stabiel houden, worden burgers elke dag gebombardeerd met een onzichtbare regen van koolstof-geladen moleculen, het effect op de gezondheid is totaal onbekend. "

Vertaling : Jeroen GhuijsBron: Finding Voices Radio

 {fcomment id=2314}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees