In dit uiterst interessante interview, dat ik in één sessie heb uitgekeken, praat de fascinerende en welbespraakte Robert Morningstar over een brede scala aan uiterst interessante verborgen zaken. Robert probeert samen te vatten wat hij tijdens de conferentie zal presenteren. Oorspronkelijk is de conferentie gebaseerd op de aanname dat de verdwenen triljoenen dollars eigenlijk gebruikt worden voor geheime projecten die buitenaardse technologie bestuderen en assimileren. Maar de vruchten van deze technologie en kennis worden slechts benut door een selecte groep personen.

 

 John_F._Kennedy

 

Deze groep leeft in een futuristische samenleving die een eigen cultuur heeft (de zgn. ‘Breakaway Civilization’). Maar eigenlijk wordt in de conferentie over meer zaken gesproken dan de titel doet vermoeden.

Robert wordt geboren in een familie van paranormaal begaafde mensen en daardoor heeft hij een hogere gevoeligheid voor paranormale zaken dan de gemiddelde mens.

Hij studeert ook Chinees. Dit geeft hem toegang tot verrassende verhalen uit het oosten. Wist u dat de laatste keizer van de Tang dynastie door een buitenaardse ras van de maan uitgenodigd was om in hun vliegende schotel een reis naar de maan te maken? Hij nam de uitnodiging aan en bij terugkeer had hij een uitgebreide schriftelijke verslag laten maken, waardoor deze gebeurtenis voor het nageslacht bewaard is gebleven. Luister naar de zeer interessante details in deze video.

Andere interessante onderwerpen zijn o.a.:

  • Niet gepubliceerde foto’s en films die astronauten genomen hebben van UFO’s en gebouwen op de maan.
  • Een diepe asteroïde inslag op de planeet Mars en andere geheimen van de planeet.
  • De maanlanding op TV was een studio-opname omdat een echte opname van de maan de gebouwen zouden onthullen.
  • De mogelijke ‘recycling’ van zielen op de maan. De verbijsterende na de dood belevenis van C.G. Jung, die astraal naar de maan ging.
  • De aard van één van de ‘Grey’-alien rassen.
  • De vreemde excuses waarom buitenaardse rassen en bewijzen daarvan geheimgehouden worden.
  • Het beleid van de UN betreffende mogelijke ontmoetingen met intelligente buitenaardse rassen.
  • De vervalste bewijzen rondom de moord op John F. Kennedy.
  • Bekende mensen die uit de weg geruimd werden om UFO geheimen te bewaren.

En nog meer dingen...

Agus Judistira

 

Video

 

 

 

Bron : Earth Matters

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees