Ingenieur Paul Hellyer is bijna 92 jaar (augustus 1923!!) en politicus, schrijver en commentator. Hij heeft een lange en gevarieerde carrière gehad en was als vliegtuigbouwkundig ingenieur later actief in de politiek. Zo was hij o.a. minister voor Defensie van Canada! Niet de minste persoon dus. Deze man is echter ook een van de meest imponerende klokkenluiders, die we kennen. Hij heeft een dermate dringende, indringende en belangrijke boodschap, dat Irma Schiffers deze video ging vertalen en ondertitelen; hij duurt zo’n 34 minuten en is zéér de moeite waard. 

 

Paul-Hellyer

 

Paul Hellyer haalde alle kranten met zijn speech op de Citizen Hearing on Disclosure. Dit was een congres in Washington dat was gericht op het vrijgeven van het ‘waarheidsembargo’ op de Aardse contacten met aliens of buitenaardsen. Hellyer beweert niet alleen dat deze contacten met buitenaardse rassen bestaan, hij is er ook van overtuigd dat ze op de aarde leven en actief met de Amerikaanse regering samenwerken om hun geavanceerde technologie te delen met onze menselijke geest.

En wat deze wezens hiervoor teruggeven is ook Hellyer onbekend, maar het staat voor hem als een paal boven water dat een groot deel van onze high-tech gadgets kadootjes zijn geweest van hypertechnologische ET’s. Ongetwijfeld zullen deze aliëns invloed uitoefenen, i.s.m. de ‘krachten-achter-de-schermen’, op het Aardse onderdrukkingsprogramma en de daarmee gepaard gaande manipulatie-technieken..

Irma Schiffers: “Wat mij betreft geldt dit: als je dit verhaal van Hellyer niet gelooft, dan ga je nooit meer iets geloven! Breng alles wat deze man brengt in verband met de laatste informatie over GMO’s, Big Pharma, chemtrails, HAARP, the Georgia Guidestones (agenda 21)  etc.  en je hebt het TOTAALPLAATJE..”

De tijd dringt nu echt om wakker te worden en daarom heeft Paul Hellyer onlangs deze openhartige video gemaakt en een boek geschreven ‘The Money mafia’. Heel dapper van hem! Hier dan nu de video in het Nederlands. Deel deze informatie alsjeblieft zoveel mogelijk, want we dienen onze geschiedenis te herschrijven, om het heden te begrijpen en de toekomst te veranderen..!

 

Video


2015 © Irma Schiffers 

Bron : Want to Know 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees