De Internationale luchthaven Denver, 20 jaar oud, wordt omgeven door complottheorieën. Er gaan bijvoorbeeld geruchten dat er geheime concentratiekampen onder het vliegveld zijn. Dat schrijft de Britse krant Daily Telegraph. De eerste theorieën hadden te maken met de vorm van de luchthaven. Van bovenaf bekeken lijkt het vliegveld volgens sommigen op een swastika. Al snel verschoof de aandacht naar het interieur. Door de jaren heen is de aankomst- en vertrekhal van Denver International gevuld met kunstwerken. Eén daarvan is Mustang, een reusachtig beeldhouwwerk dat is gemaakt door kunstenaar Luis Jiménez. In 2006, twee jaar voordat het werd gekocht, viel een stuk van het standbeeld bovenop hem, waardoor hij stierf.

 

Denver-intl-aiport

Ligt onder dit vliegveld een geheim concentratiekamp verborgen?Een verzameling bizarre muurschilderingen van Leo Tanguma, die inmiddels is verwijderd, trok veel aandacht. Volgens sommigen lieten de schilderingen de ware agenda van de ‘Nieuwe Wereldorde’ zien.

Dan is er nog de steen met vrijmetselaarssymboliek in de ‘Great Hall’. De aanwezigheid van waterspuwers zou er ook op wijzen dat het vliegveld ‘sinistere krachten’ herbergt.

 

denver-vrijmetselaar

Sommige complottheoretici beweren dat het een reusachtige legerbasis is of zelfs een concentratiekamp, dat in de toekomst gebruikt gaat worden om het Amerikaanse volk tot slaaf te maken. Ze wijzen op de exorbitant hoge kosten van het vliegveld: 4,8 miljard dollar, twee miljard dollar meer dan beraamd. Ze wijzen ook op de grote hoeveelheid grondgebied die het vliegveld beslaat: liefst 140 vierkante kilometer.

 

Video

 

 

Bron : 9fornews

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees