Een vrouw loopt buiten in de Amerikaanse staat Arizona en ziet militaire transportvliegtuigen in de lucht waarna er vervolgens vreemde regendruppels naar beneden vallen. Ze laat monsters onderzoeken door de Grand Canyon University en krijgt te horen dat er niets aan de hand is en dat het materiaal volkomen organisch is.
Marie Snow liep met haar vriendin Cori Gunnels ergens in november buiten in Chino Valley in de Amerikaanse staat Arizona.  Ze zagen boven hun hoofden een militair Hercules C-130 vliegtuig, even later gevolgd door nog twee andere vliegtuigen op een hoogte van naar schatting 2.000 meter.

 

cv1

Opeens zagen ze wel hele vreemde regendruppels uit de lucht vallen. De zon glinsterde erop en het waren vreemde druppels want ze waren wel zo'n 20 meter lang.

Het waren meer een soort zilverkleurige draden, dikker dan die van een spinnenweb. Marie Snow vertrouwde het allemaal niet zo en besloot snel wat monsters van het materiaal mee te nemen.

Vervolgens nam ze contact op met het plaatselijk televisiestation CBS5 omdat ze hoe dan ook achter de waarheid en de herkomst wilde komen. CBS5 vond het verhaal dermate interessant dat ze een verslaggever stuurden en een korte reportage maakten.

Gezamenlijk werd besloten om het materiaal te laten testen door de Grand Canyon University en die kwamen terug met een toch wel vreemd oordeel.

Volgens hen waren ze na uitgebreid testen tot de conclusie gekomen dat hier sprake was van organisch materiaal. Omdat er volgens hen ook antibiotica in voorkwam suggereerden ze dat hier wellicht sprake was van een soort verband dat wel bij koeien wordt gebruikt.

Helaas voor Marie Snow, niets aan de hand, volkomen onschuldig, zaak gesloten. Hier volgt die bewuste reportage:

 

Video

 

 

Echter, Marie Snow was niet helemaal gerustgesteld en nam vervolgens contact op met de website Intellihub.

Daar werd besloten om de monsters nogmaals te laten testen en dit keer door een onafhankelijk gerenommeerd laboratorium.

Het bleek terecht dat Marie Snow argwanend was want het testresultaat wees uit dat er zich in de monsters drie schadelijke metalen bevonden die ook gewoonlijk in chemtrails worden aangetroffen en niet van nature voorkomen in de lucht: Barium, Aluminium en Strontium.

Het volledige testrapport is te lezen op de website Intellihub.

Zo hebben we hier een geval waarbij keihard is aangetoond dat, indien nodig, zelfs universiteiten frauduleuze onderzoeken doen om de waarheid over chemtrails maar verborgen te houden voor het publiek.

In hoeverre de televisiezender bij de cover up is betrokken is niet helemaal duidelijk, maar wat wel glashelder is, is dat zij het oordeel van de universiteit zonder meer als waarheid accepteerden, ondanks dat Marie Snow nog steeds heel wantrouwend was.

Ongetwijfeld zullen ze bij de televisiezender iets gedacht hebben in de lijn van: “O jé, daar hebben we weer zo'n complotdenker”. Maar goed ook dat ze een complot vermoedde want het blijkt dat Marie Snow helemaal gelijk had en we met z'n allen gewoon weer worden besodemieterd.Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees