Uit vrijgegeven FBI-stukken blijkt dat de Amerikaanse overheid op de hoogte is van het feit dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd en tot ver na de oorlog in de Andes heeft gewoond. De documenten suggereren niet alleen dat Hitler en zijn vrouw Eva Braun hun zelfmoord in scène hebben gezet, maar ook dat het beruchte stel werd geholpen door Allen Dulles, directeur van het OSS, de voorloper van de CIA. De FBI wist van het bestaan van een onderzeeër die nazi-kopstukken naar Argentinië bracht. In een brief aan de FBI gaat een anonieme informant akkoord met een overeenkomst waarbij hij informatie geeft in ruil voor politiek asiel.

 

Adolf-hitler-eva-braunjpgDe informant wist te vertellen dat Hitler in Argentinië verbleef en gaf een gedetailleerde beschrijving van de route die de Führer had afgelegd. De regering van het land was verheugd over komst van de voormalige Duitse dictator en regelde een schuilplaats voor hem. De FBI besloot echter om verder geen onderzoek te doen.

In 1945 zeiden Amerikaanse mariniers dat ‘er een grote kans was dat Hitler en Eva Braun in Argentinië waren aangekomen’. In kranten werd gesproken over een typisch Duits landhuis aan de voet van de Andes. Het nieuwe onderkomen van Hitler zou zijn ontworpen door architect Alejandro Bustillo.

De Sovjets brachten de vermeende resten van Adolf Hitler na de Tweede Wereldoorlog mee terug naar hun eigen land. Toen archeoloog Nicholas Bellatoni in 2009 toestemming kreeg om DNA-onderzoek te doen kwam hij tot de ontdekking dat de monsters afkomstig waren van een onbekende vrouw.

 

Video

 


Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees