Niets aan het handje hoor… allemaal heel normaal, gewoon wat vliegtuigen die strepen achterlaten…. Het is vandaag weer gigantisch raak! Ze sprayen ons letterlijk de kanker. Loop maar eens naar buiten en kijk in de lucht. Vind je dit normaal? De lucht heeft vandaag weer èèn grote deken van chemtrails. Onze aangeboren intelligentie vertelt ons dat deze niet alleen maar damp paden van straalmotoren zijn. Maar nog niemand heeft (echt) onderzoek gedaan naar de vragen: Wie doet dit en waarom?

 

De duistere schaduwregering van de Nieuwe Wereld Orde vergiftigen de gehele omgeving met chemicaliën. We zouden echt allemaal wakker moeten worden en de zaken bekijken zoals ze echt zijn! Het is al jaren aan de gang en het lijkt er op dat zij geen intentie hebben om ermee te stoppen.

Zie hieronder weer wat foto’s van vandaag. Als jullie willen kunnen jullie ook je gemaakte chemtrailfoto’s opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,zodat deze aan het onderstaande lijstje zullen worden toegevoegd. Hopende hiermee de mensen nog meer wakker te schudden. De ingezonden foto’s worden z.s.m via de website geplaatst.Je bent ziek. Je hebt een loopneus en je bent benauwd. Je lichaam doet pijn, je hebt zweet aanvallen, je hoest en niest en je hebt niet genoeg energie om uit bed te komen. Het is niet de griep. Het is een samenzwering, volgens Dr. Len Horowitz. Zijn mening is niet gebaseerd op een samenzweringstheorie maar op een samenzweringsfeit.

In de afgelopen 10 jaar is Horowitz uitgegroeid tot de meest controversiële Amerikaanse medicus. Een universitair geschoolde medische onderzoeker, Horowitz, (48 jr.) beweerd dat onderdelen van de Amerikaanse overheid betrokken zijn bij een samenzwering met grote farmaceutische bedrijven om grote delen van de bevolking ziek te maken.

De mainstream media meldt dat de ziekenhuisafdelingen spoedeisende hulp al zijn vastgelopen met patiënten die lijden aan een bizarre bovenste luchtweginfectie die niet echt lijkt op een virus. Zij melden dat het een “mysterieuze” griep is en dat de griepvaccins er totaal niet effectief tegen zijn.

“Deze beweringen zijn allemaal onzin, onzin onzin”, zegt dr. Leonard Horowitz. “Het feit van de zaak is, dat we dit eerder hebben gezien bij een epidemie tegen het einde van 1998 en begin 1999. Mensen hoesten en proesten bij deze bizarre ziekte die niet lijkt op een normale virale of bacteriële virus. Daarbij lijkt het virus ook niet de normale overgangsperiode te volgen, welke een bekend virus normaliter volgt.

Als het echt een bacteriële of een virale infectie zou zijn, zou het hebben geleid tot koorts, maar dat gebeurde niet. Het duurt weken, zo niet soms maanden. Hoesten, ziekgevoelens, vermoeidheid. Mensen hebben het gevoel “er helemaal uit te liggen”.

Het Amerikaanse Research Instituut of Pathology heeft een octrooi geregistreerd voor de pathogene microplasma dat de veroorzaker is van deze epidemie. U kunt het octrooi vinden in het boek, Healing Codes voor de Bijbelse Apocalyps.

Microplasma is niet echt een schimmel, het is niet echt een bacterie, het is niet echt een virus. Het heeft geen celwanden. Het gaat diep in de celkernen, waardoor het zeer moeilijk is voor ons lichaam om een immuun respons te creëren. Het is een kunstmatig biologisch wapen. Het octrooi rapport legt exact uit hoe het chronische bovenste luchtweginfecties veroorzaakt. Deze beschreven infecties zijn vrijwel identiek aan wat er op dit moment wereldwijd wordt veroorzaakt. “

Chemtrails vernietigen uw IMMUUNFUNCTIE

“Ik geloof dat de chemtrails verantwoordelijk zijn voor de chemische vergiftiging van het publiek. Deze vergiftiging leidt tot een algemene onderdrukking en soms uitschakeling van ons auto immuunsysteem, afhankelijk van de blootstelling aan deze chemische aanval! Deze lichamelijke immuunstoornissen stelt mensen bloot om vatbaar te worden voor allerlei soorten infecties, zoals deze microplasma en andere bijkomende infecties welke ons compleet ziek kunnen maken “, zegt Dr Horowitz.

“Ik begon voor het eerst chemtrails te onderzoeken toen er werd gespoten over mijn huis in Noord-Idaho. Ik nam foto’s van deze vliegtuigstrepen en nam vervolgens contact op met de Environmental Protection Agency (Ministerie van Gezondheid) van de Overheid welke mij doorverwezen naar de luchtmacht. Ze hebben me in contact gebracht met the Centers for Disease Control Toxicologie (CDC), en na ongeveer een week kreeg ik een brief van één van hun voornaamste toxicologen. In deze brief staat dat er daadwerkelijk een hoeveelheid ethyleen dibromide in de vliegtuigbrandstof aanwezig was.

Ethyleen dibromide is een bekend chemische carcinogeen, dat o.a. wordt gescheiden van loodvrije benzine vanwege de kankerverwekkende effecten. Nu opeens is deze stof verschenen in de kerosine die op grote hoogte door militaire vliegtuigen wordt uitgesproeid in de lucht!

Ethyleen dibromide komt dus uit deze vliegtuigbrandstoffen en veroorzaken deze onderdrukking en de verzwakking van het menselijke immuunsysteem. Dan heb je nog een microplasma microbe of een schimmel die een bovenste luchtwegziekte veroorzaakt! Plotseling ontwikkel je een secundaire bacteriële infectie.

Hierdoor ga je aan de slag met antibiotica en deze antibiotica zal ertoe leiden dat uw lichaam chemisch gaat verzuren. Uiteindelijk krijg je o.a. huiduitslag en andere nare effecten. Je lever raakt overvol zeer giftige stoffen en komt eruit via uw huid in de vorm van huiduitslag.

Daarnaast kun je hyperallergene reacties krijgen in verband met de andere aanwezige chemicaliën en chemische processen in je organen.

Ik heb collega’s in de Bahama’s, Bermuda, Toronto, British Columbia en allen rapporteren dezelfde bizarre spray acties in onze atmosfeer. Wat is er aan de hand is in onze lucht is compleet zeer, zeer verachtelijk!

Deze zeer ernstige, op zeer grote schaal toegepaste oorlogsvoering is gericht op het wereldwijde publiek, als tegenhanger van de in het verleden gevoerde grote oorlogen met massavernietigingswapens. Deze nieuwe massavernietgingswapens genaamd chemtrails hebben een onzichtbare uitwerking van wereldformaat.

 

 

 

Lees ook:

 

Bron: olympiczion

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees