Vlak voor zijn eerste termijn in 1993 had de nieuw verkozen president Bill Clinton een vreemd verzoek voor familievriend en advocaat Webster Hubbell. Hij wilde van hem weten wie JFK had vermoord en of er UFO’s waren. Het mysterie rond de moord op president Kennedy kan worden opgelost door te kijken naar gebeurtenissen die 18 jaar voor zijn dood plaatsvonden in Duitsland. In de zomer van 1945 werd John F. Kennedy door Duitsland geleid. Hij was persoonlijk getuige van technologische geheimen die nog altijd niet zijn vrijgegeven. Het ging om technologieën die de nazi’s hadden buitgemaakt en die ze wilden gebruiken voor de ontwikkeling van wapens.

 

Volkeren van andere planeten

De militaire overheid in de Amerikaanse bezettingszone in Duitsland stond voor een raadsel. Hoe hadden de nazi’s deze technologieën ontwikkeld? Het antwoord van de grondlegger van de ruimtevaart, Hermann Oberth, kwam als een schok: de nazi’s hadden hulp van volkeren van andere planeten – sommige technologieën waren buitenaards.

James Forrestal was een belangrijke mentor van president Kennedy. In 1947 werd Forrestal de eerste Amerikaanse minister van Defensie. Hij was van mening dat de Amerikanen op de hoogte moesten worden gebracht van het bestaan van buitenaards leven en aanverwante technologieën.

 

Majestic 12

Forrestal moest onder president Truman zijn ontslag indienen omdat hij zijn informatie had gedeeld met verschillende hooggeplaatste functionarissen, waaronder toenmalig congreslid Kennedy.

Nadat hij in 1960 de presidentsverkiezingen won, hoorde Kennedy van Eisenhower dat het geheimzinnige overheidsagentschap Majestic 12 zijn eigen weg was ingeslagen. Eisenhower waarschuwde Kennedy dat Majestic 12 een direct gevaar vormde voor de Amerikaanse vrijheden en het democratische proces.

Dezelfde krachten die de dood van Forrestal orkestreerden, dwarsboomden Kennedy waar ze maar konden. Toen Kennedy op 12 november 1963 op het punt stond om de CIA te dwingen geheime informatie over UFO’s te delen met andere overheidsagentschappen, werd hij 10 dagen later uit de weg geruimd.

 

Bron: Niburu

 

{fcomment id=2575}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees