De leugens en megabonussen van de bankiers vallen in het niet bij de praktijken van de farmaceuten en de biotechreuzen. De Amerikaanse filmmaker Jeff C. Hays werkt aan een nieuwe documentaire over vaccins en genetisch gemodificeerd voedsel. Vijf miljoen mensen steunden Proposition 37, een voorgestelde maatregel om het labelen van genetisch aangepaste ingrediënten op voedselverpakkingen in de Amerikaanse staat Californië te verplichten. Peilingen wezen uit dat 85 procent van de burgers wil dat deze ingrediënten op de verpakking worden vermeld.

 

 

Achter de schermen

De maatregel werd uiteindelijk afgewezen omdat de biotechbedrijven en levensmiddelenfabrikanten alles uit de kast hadden gehaald voor een reclamecampagne. Voorstanders van de maatregel wisten 6,7 miljoen dollar in te zamelen. Monsanto, Dow en andere bedrijven zetten 44 miljoen dollar opzij en veegden het voorstel van tafel.

Als klap op de vuurpijl werd de Monsanto Protection Act van kracht. Waarom doen deze bedrijven er alles aan om genetisch gemodificeerde ingrediënten te verbergen terwijl ze tegelijkertijd zeggen dat ze volkomen veilig zijn? Twee miljoen mensen deden onlangs mee aan een wereldwijd protest tegen Monsanto.

Met zijn nieuwe film wil Hays de kijker laten zien wat er achter de schermen van deze industrie gebeurt, wat bewerkt voedsel met ons doet, waarom er steeds meer vaccinaties komen en waarom steeds meer mensen verslaafd zijn aan medicijnen.

Autisme

Toen hij aan zijn vorige film werkte ontdekte Hays dat er iets goed mis is met het systeem. Miljarden die in dezelfde zakken verdwijnen terwijl iedereen die twijfelt aan de veiligheid van vaccins, medicijnen en industriële landbouwbedrijven belachelijk wordt gemaakt of gekleineerd. Ondertussen blijven de miljarden stromen en worden de grote corporaties steeds groter.

Hays laat zien dat vaccins onveilig zijn. De Amerikaanse overheid heeft een speciale vaccinatie-rechtbank opgezet om de vaccinmakers te beschermen en slachtoffers te compenseren.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC stelt dat vaccins geen autisme veroorzaken, maar toch kent de vaccinatie-rechtbank al jaren schadevergoedingen toe aan kinderen die hersenschade hebben opgelopen als gevolg van vaccins. Ook betaalt de rechtbank geregeld behandelingen voor kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme.

De film toont tot besluit hoe de hele gezondheidszorg, van opleiding tot operatietafel, in handen is van de farma-industrie. De farmaceutische bedrijven maken voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen gretig gebruik van de experimenten die het leger heeft uitgevoerd met psychotrope medicatie.

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees