Verborgen Waarheid

Top SecretDe overheid diensten proberen steeds allerlei info over buitenaards en andere zaken geheim te houden. Soms wordt er iets op een of andere manier onthuld langs media. Hier krijgt u een mooi overzicht om de waarheid te ontdekken.

 

 

 

Gratis geld

In het gehele land starten individuen, maar ook verenigingen en politieke partijen, experimenten met het basisinkomen. Volgens hen moet het huidige verband tussen werk en inkomen verbroken worden. De welvaart moet op een nieuwe manier verdeeld worden, omdat er niet voor iedereen werk is. In de Tegenlicht-uitzending van 12 april, Experimenteren met gratis geld, werd opnieuw aandacht besteed aan het basisinkomen. Crowdfunding. De uitzending vertelt onder andere over de Duitse Michael Bohmeyer, die via crowdfunding een onvoorwaardelijk basisinkomen voor mensen realiseert. Wanneer er twaalfduizend euro verzameld is, wordt het basisinkomen onder geïnteresseerden verloot.

de_satanische-nwo

De nieuwe wereld orde. Vanuit achterkamertjes geregeld en langzaam maar zeker, stukje bij beetje, geïmplementeerd over de hele wereld. Wanneer je jezelf de vraag stelt, wat is er mis met deze wereld, kijk dan eens naar deze uitvoerige documentaire. Stel je vragen over deze nieuwe wereld orde dan wordt je resoluut als gek neer gezet maar deze beelden uit de recente geschiedenis maken heel duidelijk dat die gekken die er vragen over durven stellen wel degelijk een punt hebben. Niet één maar tientallen politici, bankiers en andere hoogdravende figuren draaien er geen doekjes om, ze benoemen hun droom ontelbare keren. De nieuwe wereld orde is echt!

Paul-Hellyer

Ingenieur Paul Hellyer is bijna 92 jaar (augustus 1923!!) en politicus, schrijver en commentator. Hij heeft een lange en gevarieerde carrière gehad en was als vliegtuigbouwkundig ingenieur later actief in de politiek. Zo was hij o.a. minister voor Defensie van Canada! Niet de minste persoon dus. Deze man is echter ook een van de meest imponerende klokkenluiders, die we kennen. Hij heeft een dermate dringende, indringende en belangrijke boodschap, dat Irma Schiffers deze video ging vertalen en ondertitelen; hij duurt zo’n 34 minuten en is zéér de moeite waard. 

Chemtrail_plane1

Rosalind Peterson doet een lezing in de VN over het verschijnsel 'Geoengineering', of populairder verwoord: 'chemtrails'. Ze heeft het woord 'chemtrails' bewust vermeden, omdat dat woord sterk met 'ongeloofwaardige' complottheorieën geassocieerd wordt. Ze bevestigt met wetenschappelijke onderzoeksgegevens dat chemtrails inderdaad geen normale condensatiestrepen zijn, en een kwalijke verschijnsel is met nadelige gevolgen voor o.a. de natuur en gewasopbrengsten. Ze is de oprichter van Californië Skywatch en is een ecologische impact analyst. Ze is een gecertificeerd 'USDA Farm Service Agency Crop Loss Adjustor' en werkzaam in meer dan tien provincies in heel Californië.

blok

Overal ter wereld oogsten overheden op dit moment van de door hen eerder gezaaide False Flag operaties. Zo zijn nu in Frankrijk de eerste “terrorisme websites” geblokkeerd door de overheid en nog velen zullen volgen. Het volgende is wat wij gisteren schreven:  Overal ter wereld schrikken mensen eindelijk wakker en zien ze welk soort wetgeving hun overheden er doorheen weten te drukken naar aanleiding van de eerdere False Flag operaties dit jaar zoals Charlie Hebdo en uiteraard in Canada zelf. Dit soort operaties en de daarop volgenden, zoals de schietpartij in Denemarken, zijn uiterst effectief om angstige bevolkingen volledige controle te laten geven aan een overheid die hier al met smart op zit te wachten.

Witte-huis-nazi-aliens

Als we het Iraanse persbureau Fars mogen geloven wordt de overheid van het machtigste land ter wereld aangestuurd door een groep nazi-aliens, zo meldt de Britse krant Metro. Deze aliens zouden al sinds 1945 aan de macht zijn in Amerika. Dit zou juist het nieuws zijn dat Edward Snowden naar buiten wilde brengen. De spion zou Russische inlichtingendiensten zelfs hebben voorzien van ‘onweerlegbaar bewijs’ over de ware identiteit van Barack Obama en zijn beleidsmakers. De nazi-aliens reisden na de Tweede Wereldoorlog per duikboot af naar de Verenigde Staten, aldus de krant. Vervolgens grepen zij er de macht.

Denver-intl-aiport

De Internationale luchthaven Denver, 20 jaar oud, wordt omgeven door complottheorieën. Er gaan bijvoorbeeld geruchten dat er geheime concentratiekampen onder het vliegveld zijn. Dat schrijft de Britse krant Daily Telegraph. De eerste theorieën hadden te maken met de vorm van de luchthaven. Van bovenaf bekeken lijkt het vliegveld volgens sommigen op een swastika. Al snel verschoof de aandacht naar het interieur. Door de jaren heen is de aankomst- en vertrekhal van Denver International gevuld met kunstwerken. Eén daarvan is Mustang, een reusachtig beeldhouwwerk dat is gemaakt door kunstenaar Luis Jiménez. In 2006, twee jaar voordat het werd gekocht, viel een stuk van het standbeeld bovenop hem, waardoor hij stierf.

Banken1

De écht grote banken doen al lang niet meer het soort zaken welke je zou verwachten van een bank. Het zijn eigenlijk niet anders dan grote criminele organisaties geworden die oorlog voeren tegen de mensen van deze wereld.  Banken zijn tegenwoordig geen banken meer. Dat blijkt onder andere uit een bericht zoals dat door persbureau Bloomberg werd geplaatst waar Niels Storm Stenbaek, hoofdeconoom bij de Deense Bankiersassociatie, in een interview zei: “Banken hebben geen inleg meer nodig van klanten en de vraag naar leningen door gezinnen en bedrijven is zwak”.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees