Geloof jij in bovenmenselijke krachten? Een Chinese jongen was onlangs in het nieuws omdat hij in het donker kan zien. Mensen waren verwonderd dat het kind blauwe ogen had, iets wat zeldzaam is in China. Toen ze een close-up namen, zagen ze dat de ogen van het jongetje een blauwgroene schijn hadden in het donker, net zoals bij katten. Het jongetje, Nong You-hui geheten, kreeg in het donker enkele rekensommen en kaarten voorgelegd. Hij loste de somen op en vertelde wat er op de kaarten stond.

 

Superbrein

Yang Jinlong kan gewichten heffen die zelfs de meeste volwassenen niet van de grond krijgen. Hij kan zijn vader optillen en een auto vol mensen voorttrekken. Niemand weet precies waarom het 7-jarige jongetje zo sterk is. Volgens zijn vader heeft hij een goede eetlust. Yang wil in de toekomst kampioen gewichtheffen worden.

Toen hij slechts 10 maanden oud was kon de kleine Zhuang Zhuang al meer dan 2000 Chinese tekens herkennen. Als baby kon hij al rekenen en worteltrekken. Heeft Zhuang een superbrein? Zijn moeder zegt dat ze haar kind maar één keer een kaart hoeft voor te houden en uit te leggen wat erop staat.

Alternatieve dimensies

De 6-jarige Yi Hui kan volgens haar moeder buitenzintuiglijk waarnemen. Dat is waarneming die onafhankelijk van de bekende zintuiglijke processen gebeurt. Terwijl ze geblinddoekt is kan Yi bijvoorbeeld zien welke kaart haar moeder omhoog houdt. Een groep hoogleraren kwam bijeen om het bestaan van alternatieve dimensies te onderzoeken. Ze bestudeerden onder meer een jongen die dingen kan laten bewegen zonder ze aan te raken. Meer over bovenstaande kinderen in deze video:

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2428}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees