Als je als hooggevoelig persoon je blijft afvragen waarom je steeds zo moe bent als je met een bepaalde persoon hebt gepraat, al is het aan de telefoon, of je komt steeds moe terug als je op een bepaalde plek bent geweest, werk, school, de stad, noem maar op, dan raad ik je aan om eens bezig te gaan met gronden en het beschermen van je gevoelige systeem (je aura, je etherische lichamen) Deze aardings/grondings meditatie/visualisatie  werkt erg goed. Als je moeite hebt met visualiseren is denken ook goed, de kracht van intentie doet wonderen! Ga op een stoel rechtop zitten, met je voeten stevig op de grond.Je sluit je ogen en je haalt een paar x heel diep adem tot in je onderbuik terwijl je zo diep ademt voel je je voeten stevig op de grond staan en uit je voeten en je tenen groeien wortels diep de Aarde in.

 


Ook vanuit je stuitchakra groeit een koord in een kleur die goed voor jou is de Aarde in en binnen de Aarde bij het Kernkristal van Moeder Aarde bevestig je je een koord.

Je ademt nog een paar keer diep door en dan roep je Aartsengel Michael aan en je vraagt aan hem zijn “mantel van Blauw Licht” om je heen te doen. En deze mantel trek je onder je voeten (een stukje in de aarde) door zo weer naar boven over je hoofd heen als een soort van capuchon zodat je geheel beschermt bent. En je vraagt zijn bescherming tegen negativiteit en negatieve energieën.
Dan adem je weer een paar keer diep door en je opent al je chakra’s in je lichaam ( de 7 grote chakra’s )
Dan als je je kruinchakra geopend hebt dan zie je 30 cm boven je een groot wit, zilver en goud licht, dit Licht (het witte licht van het Christus bewustzijn) laat je door je kruin binnenkomen door je hoofd en laat je je hele hoofd van binnen schoonmaken en zo gaat de energie naar je keel waar hij alles schoonmaakt, zo ga je je hele lijf af.

Als je bij je armen bent dan stroomt vanuit je handchakra’s de energie terug naar de Aarde, dat visualiseer je.

Als je met de energie bij je voeten bent gekomen dan openen je voetchakra’s zich en er komt een kleur energie uit de Aarde naar boven die nu op dit moment goed voor jou is en die gaat van beneden je voeten naar boven naar je bekken. Daar aangekomen vloeit de gekleurde energie en het Licht door elkaar en stroomt verder gecombineerd door je lijf naar boven zo via je kruinchakra weer naar buiten.

Dan ga je naar je zonnevlecht en je opent de deur/klep die ervoor zit (dit visualiseer je) en je zet “een gouden trechter” eronder. Met een “gouden schep”, schep je je zonnevlecht helemaal leeg in de gouden trechter. Deze voert alle energieën en alles af naar Moeder Aarde die het transformeert voor jou in positieve energie.
Als je klaar bent dan stuur je het wit, zilver en gouden licht naar je zonnevlecht die je er helemaal mee opvult. Als je klaar bent dan doe je de blauwe deksel met de gouden rand erop.
Zo is je zonnevlecht weer schoon en gevuld met goede energie.

Daarna visualiseer je een roos, de grote en de kleur maken niet uit. Achter die roos verschijnen dingen, situaties , mensen e.d. die te dichtbij gekomen zijn of je energie hebben gekost of kosten. Met een liefdevolle uitademing blaas je alles wat achter die roos staat verder bij je weg. En je zet ze in het witte licht en vraagt de Engelen om hulp voor hun. Dan nogmaals met een liefdevolle inademing neem je al je eigen energie bewust weer tot je. En zeg je ook je naam en de datum van de dag.

Dan laat je de energie( Licht) naar je hartchakra stromen en je maakt vanuit je hart een cirkel van licht om je lichaam heen.
Als je daarmee klaar bent controleer je of je voeten en je koord nog steeds in de Aarde zitten, en adem je nog een paar x langzaam in en uit. je wordt je bewust van de stoel waar je op zit en je voeten op de vloer en als je eraan toe bent doe je je ogen open.

Als je  niks voelt bij engelen of het Christus bewustzijn, dan komt dat nog wel kun je je ook voorstellen dat het witte licht alle liefde van het Universum bevat, alle wijsheid, alle kennis, maar vooral onvoorwaardelijke liefde

 

Bron: Nieuwetijdskind

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees