De sluier is voor iedereen opgetild op het tijdstip welke voor hen perfect is. Zal er een tijd zijn wanneer het voor iedereen op hetzelfde tijdstip opgetild wordt? Misschien. Bereid jezelf voor en verbeeld je hoe je zult reageren. Het zal zo opwindend zijn. Maar als het gebeurt voorafgaand aan wat voor massale ontsluiering dan ook, bereidt jezelf dan voor op een ander resultaat dan dat je verwachtte. "Waarom zal het niet zijn zoals ik het verwacht?"

 

Herinner jij je hoe het was toen je oud genoeg was om de waarheid over de Kerstman/Sinterklaas te weten? Rende je toen rond en vertelde je het aan alle andere kinderen? Wel, ja, sommigen deden dat, maar het werd op prijs gesteld dat jullie "grotere kinderen" dat geheim bewaarden zodat de jongere kinderen nog steeds verrast zouden zijn en de magie zouden voelen van Kerstmis op Kerstochtend/Sinterklaasavond. Aldus is het nu gelijk daaraan.  

Als de sluier voor jou opgetild wordt, zullen alle vragen waar jij je over verwonderde deel uitmaken van jouw wetenschap. Ja dat is verbazingwekkend en iets om zeer dankbaar over te zijn. Maar samen met deze nieuwe wetenschap komt de verantwoordelijkheid van hoe je ermee om zult gaan.

Je zult gewaarworden dat slechts het lezen van een boek, van een diepgaande spreker waar je tegen op keek in het verleden, niet langer meer hetzelfde is. Je beseft nu met jouw kennis dat het één en ander van wat deze spreker zei dat je geloofde, anders is dan zelfs zij dachten. Het is moeilijk om nochtans wat dan ook waarvan je dacht dat het feitelijk was te waarderen. Dus wat doe je met deze wetenschap? Je doet hetzelfde als het grote kind dat de waarheid over de Kerstman/Sinterklaas wist. Je glimlacht over andermans opgetogenheid en helpt hen zoveel als je kunt. Je kunt niet zomaar beginnen iedereen te corrigeren en uitleggen hoe het echt is. Nee, je hebt een verantwoordelijkheid om diegenen die nog steeds lerende zijn te ondersteunen zonder hun vrije wil om hun leven te ervaren zoals zij gegidst worden te negeren.

Jouw studie is hier niet geëindigd. In feite kan je nooit stoppen met leren. Je zult je dit stadium eigen maken alsook zal jij jouw nieuwe richting vinden. Je mag wensen om een leraar of een gids te zijn. Maar begrijp dat wanneer dit voor jou gebeurd, de lus reïncarnatie cyclus afgelopen is, tenzij je kiest om het nogmaals te doen om in tijden zoals deze te helpen wanneer veranderingen nodig zijn om gemaakt te worden en de Bron om jouw hulp vraagt.

Er zijn vele andere planeten daarbuiten en allen in variërende stadiums van bewustzijn, aan hun weg terug naar huis werkend. Zij hebben behoefte aan wezens met precies jouw vaardigheidskennis. Dank je wel voor jouw ondersteuning tijdens deze tijd. Zonder vele, vele anderen zoals jou, zou deze verschuiving nooit kunnen gebeuren.

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2724}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees