Dierbare Kinderen van Licht en Liefde, wij komen vandaag naar jullie toe om jullie te feliciteren aangaande de overwinning van het Licht dat jullie dichterbij bewogen heeft naar de definitieve triomf. Een belangrijke stap richting de definitieve triomf van de overwinning van het Licht heeft inderdaad op jullie Zondag van augustus plaatsgevonden, want jullie hebben het weer gedaan, velen van jullie hebben zich aangesloten bij de meditatie van deze afgelopen Zondag en veel van jullie energieën werd inderdaad afgeleverd aan het centrum van GAIA en aan alle zielen die daarin wonen.

 

 

 

Jullie hebben je aangesloten bij de krachten van het Licht en zijn niettemin nogmaals door de weerstand van de "duistere" krachten heen gebroken. Jullie hebben je wederom gezamenlijk verbonden en in eenheid hebben jullie een prachtig lied van Licht en Liefde gezongen, en wij applaudisseren jullie daarvoor, wij applaudisseren jullie terwijl jullie op de rand staan van de nieuwe wereld welke jullie helemaal zelf creëren, ieder enkel moment van jullie bestaan.Alle liefdevolle gedachten en trillingen van jullie werden inderdaad opgenomen in de eeuwige trillingen van de Schepper en werden toen op jullie broeders en zusters gegoten in de golf van Liefde en Licht. Velen van jullie waren in staat om werkelijk te handelen als de lichtankers wat aan jullie gevraagd was om die te zijn, en jullie hebben zulk een belangrijk violet licht in/naar de aardse gebieden afgeleverd. Velen van jullie hebben op die dag verwondering ervaren, en velen hebben inderdaad hun bord gereinigd om steeds meer schoonheid en gekoesterde momenten in hun levens uit te nodigen.


Desalniettemin is er nog steeds veel te doen, rust niet onze dierbare geliefden want de volgende golf van ontwaakte zielen staat op het punt om jullie straten te overstromen, staat op het punt om jullie internet te overstromen, en wij vragen jullie nu om er voor deze zielen te zijn, om daar te zijn en hen te begeleiden, begeleid hen in/naar de eeuwige Liefde en het Licht van de universele energieën van de waarheid en de overvloed, begeleid hen goed onze dierbare geliefden, want dat is waar jullie hiervoor kwamen om te doen. Om te begeleiden, om het Licht te verankeren en om het Licht te ZIJN.

Wees voorbereid dat er veel verandering naar jullie Aarde toekomt, want wij zijn hier, wij lopen nu tussen jullie in, wij bezoeken diegenen van jullie die gereed zijn, en wij vragen dat diegenen die inderdaad ervaren hebben ons gezien te hebben en ons ontmoet te hebben, om je uit te spreken en niet om deze informatie alleen maar bij jezelf te houden, want het is hoogst belangrijk voor jullie broeders en zusters om de feiten te horen van de ontmoetingen met ons, rechtstreeks VAN JULLIE.Wij vragen jullie om jullie spel te verhogen en je waarlijk open te stellen jegens jullie wereld en leefgemeenschappen waar jullie in wonen. Spreek tegen hen over jullie ervaringen, vertel hen over onze bezoeken, want ook zij moeten gereed zijn en niet bang zijn om ons te zien en hun ogen en hun harten naar ons openen wanneer wij komen.


Begrijp alsjeblieft dierbaren, dat wij in een variëteit aan vormen en afmetingen komen, en jullie moeten niet naar iets specifieks kijken/zoeken, want jullie zullen weten dat wij het zijn, want wij dragen een specifieke trilling dat jullie zal omwikkelen in Liefde en Licht, er zal geen angst zijn wanneer wij bij jullie zijn, maar jullie lichamen kunnen bevriezen, sta de angst toe om voorbij te gaan en vervang het met onvoorwaardelijke liefde en je zult dan in staat zijn om ons te zien, voel ons, bespeur ons.Er is geen noodzaak voor jullie om jezelf voor ons te beschermen, want wij zijn hier om jullie tot ondersteuning te zijn, wij zijn hier om door jullie begeleid te worden en om jullie te begeleiden, wij zijn hier om samen en in coöperatie te werken, met het oog op het herstellen van de echte waarde van jullie Aarde, met het oog op het herstellen van de waarheid.


En dus wensen wij om jullie te vertellen dat nu het moment begint waar jullie allemaal op gewacht hebben - De herstructurering en het opnieuw naar de oppervlakte komen op jullie Aarde van de verbazingwekkende luisterrijke werkelijkheid, van het luisterrijke verleden en de geschiedenis van jullie Aarde. Veel meer archeologische ontdekkingen zullen er gemaakt worden in de komende maanden, veel meer bewijs van ons bestaan zal gevonden worden. Veel meer wetenschappelijke data zal jullie wetenschappelijke bijeenkomsten overstromen, rechtstreeks bewijs van ons bestaan brengend, maar zelfs meer dan dat, het bestaan van jullie VERLEDEN, de WERKELIJKE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID, DE WERKELIJKE DNA CODERINGEN, DE WERKELIJKE REDENEN VOOR JULLIE AANWEZIGHEID HIER OP AARDE VANAF HET BEGIN. Wij vragen dat diegenen van jullie die geïnteresseerd zijn in dergelijke kwesties die ophanden zijn, om jullie wetenschappelijke publicaties voor dit soort van data uit te zoeken.


Zoveel komt jullie kant op dierbaren, want JULLIE beginnen tevoorschijn te komen vanuit jullie cocons en HERINNEREN je waarlijk de echte reden dat jullie naar deze planeet in deze tijd gekomen zijn. Jullie allemaal HERINNEREN je jullie MISSIES hier op Aarde en belangrijker ONTSLUITEN JULLIE DE GESCHENKEN/GAVEN die jullie naar de mensheid in deze tijd naar voren brengen.En dus, zeggen wij tegen jullie dat wij samen het NIEUWE NU MOMENT aan het bouwen zijn, want wij brengen waarheid, want wij brengen Licht en Liefde, want wij brengen de nieuwe infrastructuren, wij brengen nieuwe sociale media, wij brengen vrede/vreedzaamheid, wij brengen nieuwe technologieën, wij brengen nieuw innovatief denken en ideeën, maar belangrijker, wij brengen met ons mee de trillingen om JULLIE te ondersteunen om dit alles te laten gebeuren, want alles dat wij zijn, is JULLIE ondersteuningsgroep.


Want wij zijn niet degenen die zorgen dat het gebeurd - JULLIE - DE GRONDBEMANNING -  zijn degenen die in controle zijn van jullie eigen werkelijkheden en zelven, en dus, alles dat wij op dit moment doen is jullie het GROENE LICHT geven om aan de gang te gaan en te volharden, aan de gang te gaan en te creëren, nieuwe infrastructuren creëren, nieuwe manieren van denken en weten creëren, dat vanaf dit moment, er niet langer dezelfde wegblokkades zullen zijn die er voorheen waren, want wij maken de weg voor jullie vrij dierbare geliefden, wij ruimen de weg voor jullie op om verder te gaan, om jullie waarlijk open te stellen jegens jullie goddelijkheid en om waarlijk dat naar voren te brengen waarmee jullie in/naar deze wereld gekomen zijn.Dus ga voort en CREËER. BEN het grootste LICHT dat deze wereld ooit gezien heeft. BEN dat wat je bedoelt BENT om te zijn!Wij houden van jullie. Wij zijn bij jullie. Goedendag voor nu.

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2420}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees