Hoe ga jij om met het feit dat je spiritueel weet hoe iets kan uitdraaien, en anderen niet? Dit is een thema dat dit jaar veel is naar boven gekomen. Antwoorden op gebeden die jaren geleden verstuurd zijn, zijn opgedoken in levens van mensen. Een van de belangrijkste gebeden die beantwoord werden, had te maken met een lang verwachte liefde. Deze hoger resonerende liefdesrelaties zijn niet gebaseerd op karma, of op tweelingvlammen of soulmates. De Engelen hebben me altijd gevraagd om mensen af te raden om te vragen naar hun tweelingvlam of soulmates, want dat zijn relaties van lagere energie. Deze termen werden gebruikt om uit te leggen wat we voelden nodig te hebben in 3D.

 

 

Sta eens stil bij een tweelingvlam. Dat geeft aan dat er iets in een ziel is dat iets mist; dat de helft van jou ergens in een ander lichaam ronddrijft. Heeft dat enige zin? Hoe kan een ziel afgescheiden zijn van zichzelf? De Engelen zegden me dat dit een term was die gemaakt is door een mens, niet iets dat spiritueel geïnspireerd is.

Wanneer iemand dus bidt om een tweelingvlam, trekt die dus de energie aan van iemand die helemaal lijkt op wie hij zelf is, met dezelfde voorkeur en afkeer, thema’s enz… Waarom zouden we nog eens dezelfde als wijzelf willen? Deze relaties zijn moeilijk, en ze blijven zelden duren.

Een soulmate is een ander woord dat door mensen gemaakt is, om niet hun eigen lessen te hoeven leren. De soulmate maakt hen ‘compleet’, zodat ze niets meer hoeven te doen. Alles wat ze nodig hebben is in die andere persoon aanwezig. Dus in het begin zijn die relaties prachtig, maar dan beginnen ze af te brokkelen. Het probleem is dat we hier zijn om te leren, en op welke manier we dat ook zelf proberen te verhinderen, toch zullen we de lessen uiteindelijk leren. Maar hoe langer we ermee wachten, hoe moeilijker de les wordt.

De hoogste en prachtigste liefde die je voor jezelf kan creëren, is niet de soulmate of de tweelingvlam. Door je gebeden om je hoogste en mooiste liefde, zal je ziel een lichtstraal de wereld in zenden, om iemand te vinden die een gelijkaardige lichtstraal heeft in de ziel. Hoe meer je hart schoon is van lagere energieën (niet vergeven, veroordelen enz…), hoe schoner ook het hart van die andere zal zijn.

Dit betekent niet dat ze al klaar zijn met hun lessen. Het is eigenlijk het tegenovergestelde. Ze hebben nog dingen te leren, en dat is waarom hun ziel zoekt naar een liefdesrelatie. Hetzelfde geldt voor jou, dat is waarom je ziel een liefdesrelatie zoekt: om te leren.

De hoogste en grootste liefde brengt nog altijd lessen mee om doorheen te gaan, en dit is perfect voor je ziel om lessen te kunnen leren op het hoogste en makkelijkste pad, ALLEEN WANNEER je het toestaat.

De Engelen zeggen ons dat meestal (99% van de relaties) de persoon die naar ons toe komt niet is waar wij zijn, spiritueel. Dit is een grote ontgoocheling voor veel Lichtwerkers. Het licht van de twee zielen matchte, niet noodzakelijk het bewustzijn. Daar is een reden voor.

Indien de ziel met wie jij samen kwam, net zo spiritueel bewust was als jij, kan dat vanuit de vrije wil al snel een competitie meebrengen rond wie het meeste weet en dan kan het veranderen in een relatie van leraar/student.

De student zal dan te maken krijgen met wrok, omdat hij niet gezien wordt voor wie hij echt is. Het is te riskant om twee mensen samen te brengen op die manier, want dan kan de relatie snel mislukken. Er is nu geen tijd voor dit soort pogingen. Denk eraan, wanneer deze persoon komt, zal er een spirituele match zijn, dus de zielen zullen al een gelijke hoeveelheid zielelicht-energie hebben. Dat toont aan dat het niet nodig is dat de ene de leraar is en de andere de student. Deze liefdesrelatie gaat over twee zielen die naast mekaar staan.

Het andere probleem is dat je spirituele inzichten kan hebben over de toekomst, en van bij het eerste ontmoeten al weet dat dit een levenslange relatie zou kunnen zijn. Maar de andere persoon kan dergelijke informatie nog niet aan, en evolueert op een trager tempo dan jij. Zij zijn het dating-spel nog aan het spelen, terwijl jij jullie hele toekomst samen aan het plannen bent. Dat kan een frustrerend traag proces zijn, wanneer je op de andere persoon wacht tot hij is waar jij staat.

Wat doe je dan? Geniet gewoon van elk moment van elke dag met deze persoon. Er hoeft niets overhaast te gebeuren. Veel Lichtwerkers veroorzaken problemen in hun relatie en verliezen hun grote liefde soms, omdat ze de behoefte voelden om hem alles te vertellen dat ze spiritueel wisten over de toekomst.

De andere persoon die niet hetzelfde spirituele inzicht kan bereiken, zou zich ongemakkelijk kunnen voelen, en voelt zich meestal geforceerd om beslissingen te nemen waar ze nog niet klaar voor zijn, en gaan daarom weg. Het is beter deze dingen voor jezelf te houden. Het is niet dat we niet gewend zijn om te zwijgen. We delen niet alles wat we spiritueel weten met iedereen. We hebben in het verleden ervaren dat dat soms gevolgen heeft die we niet fijn vinden of nodig hebben.

Geniet gewoon van elk moment van elke dag met die persoon. Het gaat niet over het eindresultaat. Het gaat over jullie die als ziel leren doorheen je dagelijkse leven. Je leert hoe jezelf lief te hebben, terwijl je bemind wordt voor wie je bent. Uiteindelijk zal iemand in staat zijn je te ‘zien’! Vanuit je ziel weten jullie wat te doen om op het hoogste en makkelijkste pad te zijn. Zorg ervoor dat je geen beroering veroorzaakt, en complicaties die niet hoefden te gebeuren;

Geniet van jezelf. En wees dankbaar. Jij kreeg het antwoord op je gebeden!

Ik bemin

door Christina Lunden

vert. Fran Tielemans

 

Gerelateerd:

 

Bron: Nieuwetijdskind

 

{fcomment id=2599}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees