Zegeningen Geliefde Licht Stam, De huidige golven (Mei 8-14) zijn krachtig, doch verfijnd. Mijn verontschuldigingen voor het niet eerder hierover te schrijven, en dank je wel voor jullie geduld. Ik heb enige zaken afgerond voordat ik voor de zomer de berg opging. Deze golf voelt subtiel en sterk tegelijkertijd; vreedzaam doch zuiverend. Wegwijzers en Poortopzichters, ik begrijp de behoefte om te rusten … grijp het nu. Probeer niet de persoonlijke wil op te leggen op de transformatie, dit is een golf om mee te stromen, niet om te besturen.

 


Overduidelijk raken de energieën meer verfijnd met hun eis voor orde. Onze volgende toegangspoort is 25 Mei, aanduidend vanaf 22 Mei t/m 28 Mei voor de volle golf van energieën. Deze maand is gefocust op de voorbereiding van Juni, blijf in de waarheid van jouw hart en de intenties van jouw reis.

Een Focus op de Goddelijke Mensheid

Deze maand is een grote kans voor rasterwerkers en Lichtdienaren om zich te focussen op de individuele reis. Waarom? Omdat we de Juni golf voelen alsof het collectief een beetje door elkaar geschud gaat worden. Mijn tijdlijn visioen gaat tot aan midden Juni goud/wit, dus anticipeer ik op een goede versnelling in de Ascentie menigte. Kenmerkend betekent dat het collectief ons voelt vertrekken (in die zin vertrekken uit een lagere staat van bewustzijn), hetgeen ongerustheden, angsten en emoties op gang kan brengen. Niemand wil achtergelaten worden, en deze afscheidingslittekens gaan diep.

Terwijl de verdeling van ervaringen breder wordt (geen oordeel, het zal niet altijd zo zijn) moeten wij sterk zijn, zelfverzekerd en gecentreerd in onze harten. Wij houden een trilling vast die de schaduw van het oude paradigma intimideert, en soms vecht die schaduw voor diens overleving binnenin onze geliefde vrienden, familie en connecties. Hemeltje sommige mensen kunnen momenteel afschuwelijk zijn. Het boemerangeffect van het Nul punt zal voor de dingen zorgen; jullie hebben goddelijke toestemming om sowieso van hen te houden - vanaf een meedogende, onthechte afstand.

De verhoging in licht deze maand brengt persoonlijke disharmonie naar het oppervlak. Kijk naar wat er naar boven komt, maar verdrink er niet in. Leer ervan, herschool jouw lagere niveaus om op een nieuwe manier met angsten om te gaan, in plaats van terug te vallen naar de oude comfortabele voor elkaar krijgende mechanismen. Zuivere liefde uitstralen door een geactiveerd hartcentrum overschrijft dat alles gemakkelijk. Bemoeder de reacties, bestuur jouw eigen reis ijverig, en herinner je dat jij de schepper van jouw ervaring bent - zowel jouw individuele werkelijkheid als jouw reactie op de collectieve ervaring.

Er is een focus op het herstellen van zuiverheid en goddelijkheid terwijl de kristallijne activerende energieën sterker worden. Help het met ontgifting, vasten en rust. Vermijd de jo-jo detox/retox (ontwennen, en dan weer van voren af aan beginnen met dat waar je de ontwenningskuur voor deed) dat mag jouw eigen programmering zijn die voor de overleving aan het vechten is. Ga voor de heerschappij van de lagere niveaus; test jezelf nu (zachtjes als dat nodig is) aldus het over de gehele linie gemakkelijker zal zijn. Denk eraan dat activering en genezing plaatsvinden in rustige, gefocuste voertuigen.  

Zwemmen met de Nieuwe Stroming

De vorige maand waren de energieën gericht op de martelaren en de verlosser dynamieken (en het zal doorgaan dat te doen). Laten we ons herinneren dat de evolutie het meest uitdagend is voor diegenen die er het eerst doorheen lopen. We zijn bewust tijdens het proces, en soms wordt het eigenaardig. We doen dit uit liefde, niet om goeroes te zijn, eigengemachtigde helden of slaven jegens de Verschuiving. Ja, de fysieke effecten van Ascentie kunnen bij tijden vervelend en uitputtend zijn. Ja, de wezens en visioenen en wat-in-de-lieve-vrede-was-dat?!, momenten kunnen bizar (en grappig) zijn. Je zou je geïsoleerd, eenzaam, verveeld kunnen voelen. Dat is helemaal niets om je zorgen over te maken. Het is wat het is. Wat is een klein beetje eenzaamheid, of kwalen of pijnen, of vreemde ervaringen in vergelijk met het eindresultaat? Laat ons niet stil blijven staan bij hoe moeilijk of bizar of uitdagend het is om één van de eersten te zijn om de evolutie te omhelzen. Het Wegwijzen was moeilijk werk omdat wij tegen de oude stroming in zwommen. Het was gebruikelijk veel, veel zwaarder dan dit. De nieuwe golven van licht stromen in de richting van de Ascentie, de stroming ten gunste van ons veranderend. Het is allemaal Liefde, Liefde, Liefde.

Dit is een passage van vreugde en wonderbaarlijke transformatie. Om zuivere goddelijke liefde te ervaren, goddelijk licht, en goddelijke wil is iets om gevierd te worden. Erken jouw eigen voortgang met kleine overwinningen, kleine feestvieringen; verzeker je ervan dat je deze reis met vreugde bezield.

Ascentie is een geweldig geschenk aan ons allemaal

Behandel het als het kostbare juweel dat het is, het kostbare geschenk dat het is. Zelfs wanneer het lichamelijke voertuig het er zwaar mee heeft om bij te blijven, zelfs wanneer de emoties om geen enkele reden weeklagen, kom terug naar jouw hartcentrum, haal adem in het multiversum en voel jezelf als de Bron in deze ervaring. Eer de ervaring van de Bron-als-Zelf. Houd van de ervaring van JOU.

Gaia Glanst

Is er iemand anders die de gouden glans de laatste tijd opgemerkt heeft? Alsof iemand de belichting omhoog gedraaid heeft? Ik zal zeer spoedig meer schrijven over recente ervaringen met dimensionale doorbloedingen, het eerste contact, wormgaten, de glans en alle funky dingen. Ondertussen, straalt Gaia met dit nieuwe Licht. Ga naar buiten de natuur in, zelfs als het gewoon om te wandelen is, ga zitten en BEN. De beschikbare frequentie is genezend; het mag onwillekeurige vreugde opwekken. Straal zoals begeleid.

 

Lees ook:

 

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees