Van alle zielen in het Universum, zijn jullie speciaal. Een IEDER van jullie is in jullie eigen recht speciaal. Geen enkele ziel bezit wat jullie/jij aan te bieden hebt. Het belangrijkste is om dat te weten en om dan in de gemoedsstemming te zijn en in het hart om het aan te willen bieden, ongeacht van wat jouw buren of vrienden of collega's of geliefden doen of zeggen of zichzelf aanbieden. Jij weet dat een ieder van jullie uniek is.In deze tijden van immense veranderingen is het zelfs meer belangrijk om dit te weten en dit te erkennen.

 

Lady Nada

Want een ieder van jullie heeft een missie en een doel welke niemand anders heeft. Je bent genoodzaakt om het in samenwerking met het geheel van de Eenheid te volbrengen, alle prachtige zielen bijeen gekomen als Eén derhalve is een ieder een passend stukje van de puzzel, ingewikkeld geplaatst en toegepast, om het gehele prachtige plaatje van ÉÉNheid te voltooien, een ieder op diens eigen speciale manier.

Dus zet alsjeblieft jouw onzekerheden terzijde … zoals in, "Doe ik wel genoeg?" of "Ben ik genoeg?" of "Wat ben ik verondersteld te doen?" In veel gevallen is alles dat er van jou vereist is om gewoon te ZIJN wie je bent, zonder enige terughouding, zonder aarzeling, en met alle LIEFDE die je in jezelf, in Gaia, het Universum en alle Multiversums weet te verzamelen en te verankeren. Jouw deel doen betekent soms gewoon niets "doen". Ontspan je en versmelt in jezelf en breidt jouw horizonten uit door te accepteren dat je uniek bent, en door naar jouw innerlijke zelf te luisteren zal je weten wat vervolgens te doen, wat dan ook. Het zal eenvoudig uit jou vandaan stromen.

Dit is een tijd van immense veranderingen en het is "alle hens aan dek", zogezegd. Dus wat voor afleidingen van buitenaf dan ook, zijn slechts dat … afleidingen van jij om helemaal te zijn wie je bent en je helemaal te voelen wie je bent, en uit te voeren wat jij het beste doet, hetgeen aan niemand anders diens ervaring afgemeten kan worden.

Herinner je dat je geliefd bent. Herinner je dat je bevoorrecht bent, en herinner je dat al dit verhogen in bewustzijn en dit ophogen van de frequentie waar jullie deel van uitmaken niet zonder JOU zou kunnen gebeuren. Dus ben je daar bewust van, ben daar vredig mee, en sta jezelf gewoon toe tot bloei te komen in deze verbijsterende energieën. Veel is er op komst, veel gebeurt er, niet alleen maar onder het oppervlak, maar nu ook in de fysieke manifestatie. Jullie maken daar allemaal deel van uit. Heb daar vrede mee. Verheug jullie daarin. Jullie zijn de ENE.

Zo dierbaren, ik verlaat jullie nu met mijn zegeningen en mijn LIEFDE en wens jullie een plezierige reis in deze gedenkwaardige tijd. Ik zal met meer "verkwikkingen" van aanmoediging terugkeren. Voor nu, zoals zij zeggen, "houd je gedeisd", hetgeen echt in dit geval het tegenovergestelde betekend van: Sta jezelf toe Op te Stijgen, want de lucht/energieën zijn nu aldus levenslustig voor jullie, maar blijf gecentreerd en blijf kalm en doe alles dat jullie kunnen om jullie fysieke lichaam te voeden/koesteren alsook jullie zingende hart welke alles dat het kan wil ervaren in deze komende dagen.

Jij bent de meester aan het roer van deze verbijsterende tijden. En jij weet wat te 'doen'; Alles omvatten en omhelzen dat je kunt en de transformatie toestaan, dierbaren! Wij zijn allemaal opgetogen om jullie steeds meer te ontmoeten in de komende dagen. Wij zijn opgetogen om jullie transformatie in de komende dagen te zien. En jullie hoeven echt niet meer te doen dan van jullie zelf en van elkaar en Gaia en het universum en de Multiversums te Houden en je ÉÉN met alles te voelen, hetgeen jullie zijn, dierbaren, jullie ZIJN het!

Mijn Liefde is van jullie, altijd...

Namasté

IK BEN Lady Nada


Opmerking van Fran: 19 April 2014 - Terwijl ik de laatste woorden van Lady Nada's transmissie op de bladzijde typte, en de "é" van Namasté typte, werden mijn ogen naar het woord 'teller' (woordenteller) getrokken die 555… bereikt had, hetgeen betekent diepgaande veranderingen!!! Toen, later in de avond, werden mijn ogen naar de klok getrokken welke ook 555 flitste. Dus ik voel dat het Lady Nada was, en inderdaad het Universum, die bevestigen dat wij inderdaad middenin diepgaande veranderingen zitten! Wat een magische tijden het zijn waar wij inzitten! Wat een prachtige synchroniciteit waar wij bekend mee zijn! Liefde naar allen!

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees