Terwijl de dag van de vrijheid naderbij komt, komt veel nu in een versnelling terecht. Wij horen jullie allemaal een collectieve inname van adem maken bij het aanhalen van het concept "dag van de vrijheid:, dus laat ons echter haasten om daaraan toe te voegen dat zoals gebruikelijk, wij geen enkele details geven, noch zullen wij jullie wat voor een vastgestelde datum dan ook geven om je op te focussen, maar laat ons slechts zeggen dat deze dag inderdaad snel naderbij komt. En daarmee, komt aldus veel in een versnelling terecht, zoals wij net gezegd hebben.

 

 

Jullie zullen aan alle kanten voorbeelden hiervan gaan zien, en zelfs onder de hoogste geledingen van jullie regeringen, zal nu het gevoel dat het getijde gekeerd is op vele manieren overduidelijk worden. Niet noodzakelijkerwijs met externe opmerkbare acties, maar meer als een gevoel van dreigende veranderingen welke menig hart zal laten fladderen. En zoals jullie al gezien hebben, is het veel voorspelde armageddon in die hotspot waar jullie prefereren naar te refereren als het Midden Oosten ook niet gebeurd. Is het niet interessant om te zien hoe zij allemaal verwoed rondrennen om een vreedzame oplossing te vinden daar?


Het bezweren van de situatie in die huidige hotspot heeft niets met toeval te maken, en heeft alles te maken met de massale injectie van Licht dat gedurende een vrij lange tijd nu in dat gebied uitgegoten werd. En als sommigen van jullie beginnen te denken dat jullie iets te maken hadden met dit proces, is het antwoord een eenvoudig weerklinkend JA. Want jullie allemaal werken oh zo hard uit naam van de Gehele Schepping op alle soorten van manieren, en dus in toevoeging op alle persoonlijke kwesties die jullie de laatste tijd opgeruimd hebben, zijn jullie ware multi-werkers geweest, in ieder betekenis van het woord. Want wat jullie naar deze wereld brengen, is allereerst het Licht, en gigantische hoeveelheden hiervan. Want jullie zijn transponders (zenders-ontvangers) van zulk een omvang nu, dat elk en iedereen van jullie gelijk is aan een waarachtige fontein van Licht, of jullie nu rusten of werken, slapen of rondlopen en jullie alledaagse karweien doen.

Want jullie allemaal werken nu non-stop, en terwijl jullie dat doen, hebben jullie ook letterlijk een hand in alles dat er nu aan het gebeuren is. Want dit is inderdaad een schitterend teamwerk, en terwijl wij allemaal alles aan dit proces geven dat we hebben, zo doen jullie inderdaad hetzelfde. En wat jullie naar de tafel brengen, is niets minder dan adembenemend. Want jullie werken aldus hard om niet alleen wat voor onopgelost deel dan ook in jullie eigen leven te voltooien, jullie zitten ook zwaar in het zware spul als het ware. Met andere woorden, het licht dat jullie helpen om in/naar deze prachtige planeet van jullie te verankeren en uit te stralen, wordt naar waar het het meeste nodig is uitgestuurd.

Dus iedere keer dat jullie naar het hedendaagse nieuws kijken, bedenk dat jullie licht bijna zeer zeker op de één of andere manier deel uitmaakt van dat verhaal. Want nu, wordt er niets aan het toeval overgelaten, en al het vergankelijke dat tot actie opgepord wordt door diegenen die minder gunstig voor het licht zijn, is vanwege dit verplicht om flink wat meer extra Licht aan te trekken. Want wat het ook is dat zich nu terugtrekt voor het Licht, zal er alleen in slagen om het ventiel zelfs verder te openen, en als zodanig, hoe meer zij ertegen worstelen, hoe meer zij blootgesteld zullen worden aan de stralen van verandering die binnengestraald worden van zowel bovenaf als van beneden. Want jullie gehele planeet zendt nu deze zaligmakende golven uit, en geen enkel ding of geen enkel persoon kan zich voor hen verbergen.  


Voor jullie, zal het een wonder zijn om te aanschouwen, maar voor vele anderen, zal het aanvoelen alsof zij uit elkaar gescheurd worden door al dit Licht dat op hen afkomt vanuit alle richtingen. Maar denk eraan, het Licht zal nooit vernietigen, het streeft er alleen maar naar om evenwicht te geven waar er eerder niets van was, en als zodanig, zal het zeer aan de zware kant aanvoelen voor al diegenen die er nog steeds naar neigen om naar de schaduwzijde van alles te slingeren. Want zij zullen de duw het meest voelen, en voor hen, dient het proberen van het ingraven van hun voeten er alleen maar toe om de druk van het Licht te verhogen.

Want deze keer, zal het geen nee als een antwoord accepteren, want nee is niet langer een optie meer. Jullie zullen allemaal geduwd worden, en jullie zullen hard geduwd worden, in de richting van het Licht. En voor diegenen die al die richting opgaan; jullie zullen dit zeer zeker voelen als een machtigde duw in de rug. Een duw die bij tijden mag toeschijnen te zijn om jullie ook uit balans te brengen, maar twijfel nooit, jullie zullen niet vallen en jullie zullen niet falen. Want jullie hebben al gekozen, en jullie hebben goed gekozen, en als zodanig, is de enige manier vanaf hier inderdaad naar boven. The Constant Companions

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2483}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees