Dierbaren, Jullie zijn waarschijnlijk bezorgd dat jullie nog niet goed genoeg zijn voor deze veranderende wereld. Dat anderen vaardiger, spiritueler zijn of gewoon meer weten dan jij. Iets dergelijks is niet het geval, maar jullie moeten dat feit nog accepteren. En het is werkelijk een feit - voor iedereen, maar een klein aantal, twijfelt aan hun bekwaamheid om deze kolossale overgang te creëren. Misschien ben je moe van dit thema - je hebt het zo vaak gehoord. Echter, dergelijke herhalingen veranderen niet jouw geloof dat je niet net zo speciaal als anderen bent. Daar zijn sommigen die channelen - jij kunt dat niet. Daar zijn sommigen die planeet huppelen, jij kunt dat niet.

 


Is dat hoe dan ook anders van dat sommige 3D mensen een in het oog springend gevoel van ontwerp hadden en anderen niet? Of dat sommigen zo'n beetje alles konden repareren, maar anderen konden dat niet? Jullie hebben altijd unieke vaardigheidssets voor een reden gehad. Misschien verkoos je om in dit leven een mode-ontwerper te zijn zodat je een flair met kleuren en patronen hebt. Aldus is het dat jouw vaardigheden, jouw interesses juist zijn voor deze tijd, in dit leven - zoals dat altijd waar is geweest.

Jullie worden er onophoudelijk aan herinnerd om je vreugde te volgen - want dat is nu jullie rol. Misschien ben je geïnteresseerd in modeltreinen - een net zo belangrijke vaardigheid als planeet huppelen als dat een deel van jouw rol uitmaakt. Deze overgang zal voltooid worden door diegenen wiens rol perfect past in de puzzel of het tapijtwerk van deze overgang - hetgeen jullie allemaal van de Aarde in dit leven is. Veronderstellen jullie dat iemand die grote vreugde ervoer door anderen op de brandstapel te verbranden een plaats op de Nieuwe Aarde zou hebben. Echter, was een dergelijk persoon niet vereist toen angst de les van de dag was?

Jullie unieke vaardigheden en vreugde zijn juist voor een op liefde gebaseerde Aarde en de Universums. Misschien vraag jij je af hoe je zult weten wanneer jouw vaardigheidsset gebruikt moet worden of belangrijk is voor deze overgang. Nu. Niet dat jullie allemaal tegelijkertijd op zullen lichten, net zozeer als dat het tijd is om te ontdekken wie je bent. Het eerste gedeelte daarvan - nu dat jullie je wezen van het 3D puin gereinigd hebben - is om je vreugde, jouw interesses, te ontdekken. Misschien zal je gedurende enige tijd deze interesses niet gebruiken. Of misschien zal je slechts een klein deel van een interesse in de toekomst nodig zijn.

Heb niet het gevoel alsof je op de ene dag volledig vaardig en gereed wakker moet worden om jouw plaats in deze verbijsterende overgang in te nemen. Misschien zal je dat, maar het is meer waarschijnlijk dat je stukjes ineen zult passen totdat het geheel, van wat voor vaardigheidsset dan ook, gecreëerd is. Bijvoorbeeld, Steve Jobs, de oprichter van Apple en de ontwerper van enige van de eerste persoonlijke computers, had moeilijkheden om de relevantie van zijn college cursussen te begrijpen. Voor geen specifieke reden, besloot hij om een kalligrafie klas te nemen. Die klas was de basis van de fonts (lettertypen) die jullie nu gebruiken met jullie uiteenlopende computer apparatuur.

Misschien zal een geschiedenis klas resulteren in het ontmoeten van een belangrijk iemand voor jouw volgende stap. Of misschien gewoon iets dat je aangenaam vindt. Het is niet van belang. Er zijn geen beoordelingscijfers noch goed noch fout. Daar is alleen het ontdekken en volgen van jouw pad van vreugde.

Niemand anders dan jij kan jouw rol vervullen - dus niemand anders hoeft jouw vreugde te begrijpen. Het is jouw rol en jouw vreugde. Als Steve Jobs jouw kind was geweest, zou je hem waarschijnlijk aangemoedigd hebben om meer professionele (in dit geval financieel productieve) klassen te selecteren. En zo gaat het voor jou en voor diegenen waar je van houdt.

Allen beginnen ermee om hun unieke paden te vinden. Misschien vraag jij je af of dit ook waar is voor degenen die pas ontwaakt zijn. Ja - voor sommigen. De pas ontwaakten gaan sneller over dan dat voor jullie waar was. Sommigen beginnen aan hun reinigingsproces en anderen voltooiden het binnen enkele uren. Je gelooft dat iets dergelijks niet mogelijk is want jouw proces vereiste maanden of zelfs jaren.

Jullie, de verkenningsmeesters, creëerden het pad voor diegenen die volgden. Dus sommige pas ontwaakten vinden hun unieke pad, net zoals jullie dat doen. En anderen beginnen er nog maar net mee om zichzelf te reinigen.

Als een groep, zijn jullie verkenningsmeesters de meest samenhangende van welke groep dan ook - een beetje zoals een militaire voorhoede. Diegenen die volgen zouden strijd-geroutineerd of nieuwe rekruten kunnen zijn, snelle leerlingen of stomverbaasde nieuwelingen. Nochtans, zijn zij waar zij zijn vanwege jullie baanbrekende en liefdevolle werk.

Zo zij het. Amen.

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees