Judy stelde een goede en correcte vraag: ‘Ik las dat het veld van de zon elke 11 jaar of zo omkeert. De vorige keer merkte ik daar niets van, waarom zou dit nu anders zijn?’ Mijn antwoord: Van wat ik persoonlijk, in mijn werk en in commentaar of ervaringen van anderen ervaarde, is dat er niets nieuws is aan een Magnetische Omkering van de Zon, dit gebeurt elke 11 jaar, en dat er ook niets nieuws is aan zonnevlammen, maar wat wél nieuw is, is onze toenemende gevoeligheid aan zonne-activiteit, door onze algemeen toenemende gevoeligheid voor ALLE energie.

 

 

In deze periode, nu de zon actief is door zonnevlammen en uitbarstingen, voelen we dit op emotioneel, fysiek en energetisch vlak. Ik kan niet tellen hoe vaak ik de voorbije jaren hoorde van mensen die ik pas leerde kennen: ‘De zon had net een grote vlam’, of dat iemand me mailde met de vraag: ‘Hebben we net een vlam gehad?’, en meestal is het antwoord dan ook: ‘Ja, een grote’.

 

De polaire magnetische velden van de zon verzwakken tot nul en wanneer ze weer opkomen, zijn ze tegenovergesteld

 

We hadden 11 jaar geleden zeker en vast geen dergelijke conversaties over zonne-activiteit, en zeker niet met miljoenen mensen die deelnamen aan deze conversatie. Miljoenen mensen hadden toen niet dat soort gevoeligheid en bewustzijn dat we nu allen ervaren. We zijn elektro-magnetische wezens, en onze technologie is elektro-magnetisch, en net zoals onze technologie beïnvloed is door de Zon (zie NASA), zijn wij dat ook.

Als we de steeds toenemende aanwezigheid van technologie alleen al zien, en de hoeveelheid wifi en satelliet-energie in de lucht rondom ons, en we weten dat technologische energie beïnvloed wordt door zonnevlammen, we zien dat onze computers, telefoons en gps enz… raar doen, dan weten we ook dat we beïnvloed worden door de technologie die raar doet, en dat wijzelf ook beïnvloed zijn door de zonne-activiteit. Waren we 11 jaar geleden ook beïnvloed zonder het te beseffen? Waarschijnlijk wel.

Dit zonne-effect is positief. Ik voel heel sterk dat dit één van vele factoren is dat helpt in ons bewustwordingsproces, dat ons helpt meer bewust te worden, bewuste wezens.

Dana Mrkich

 

Vert. Fran Tielemans

 

Lees ook:

 

 

 

 

Bron: Nieuwetijdskind

 

{fcomment id=2807}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees