Dierbaren, Het is belangrijk voor een ieder van jullie om jullie gecentreerdheid en kalmte iedere dag te handhaven. De energieën, terwijl zij in golven op de planeet bewegen, brengen veranderingen in ieder facet van het menselijke leven. Terwijl het toegenomen Licht buitenwaarts stroomt, ontsteekt het ontwakingen in vele andere zielen en zoals jullie weten, is het ontwaken vrij vaak een pijnlijk proces dat de assimilatie van vele waarheden vereist die niet erkend waren of waar eerder over nagedacht was.

Jullie hebben dit proces al ervaren en kunnen relateren naar de diepgaande effecten die deze openbaringen binnenin de pas ontwaakten creëren en hun verlangen om krachtige veranderingen in hun wereld mogelijk te maken. Zij zijn geestdriftig om een verschil te maken en zij zijn bereid om wat er ook voor nodig is te doen om het te laten gebeuren. Dit is waarom jullie stabiliserende energieën zo nodig zijn tijdens deze tijden. Stuur Licht naar deze gebieden van de wereld die onrust en destabilisering ervaren. Doe dit wanneer het ook is dat jullie erover horen, slechts een moment nemend om Licht te sturen en hulp te geven op meer manieren dan jullie weten. Alles dat je ervoor nodig bent is intentie en vraag tijdens dit proces de Engelen van het Licht om naar deze plaatsen te gaan en het gebied, het land, de dieren, de elementale wezens te genezen, en stuur Licht om alle mensen die daar wonen te helpen.

Jullie zijn degenen die bewust zijn en moeten jullie macht uitoefenen door de engelen voor hulp op te roepen en hen te dirigeren naar de gebieden waar zij nodig zijn. Begin de gecommuniceerde informatie via de nieuwsmedia op een andere manier te observeren, niet als passieve waarnemers maar als verlichte wezens die op kunnen merken waar het licht nodig is en het daar onmiddellijk op richten. Jouw bijdrage op een dagelijkse basis, als je de Engelen en helpers toewijst aan chaotische gebieden van de wereld, helpt om deze gebieden te stabiliseren. Het vereist alleen dat jij je focust en de strijdkrachten van het licht oproept om hen naar deze gebieden te dirigeren. Begrijp dat een ieder van jullie een leger van Licht onder diens commando heeft staan, en dat jullie een verschil kunnen maken door deze strijdkrachten in/naar de onbestendige gebieden van de wereld te sturen wanneer zij daar nodig zijn. Jullie intentie om de hoogste uitkomsten te fingeren waar het ook is dat jullie focus op gericht wordt zal harmonie brengen, en jullie aandacht op deze focus, iedere dag met toewijding, zal de blijvende vrede creëren die jullie zo wensen te ervaren op jullie wereld. Stuur Licht naar de natuurlijke Koninkrijken aangezien zij een integraal deel uitmaken van het leven op deze planeet. Stuur Licht naar alles op jullie planeet en vergeet niet om jullie geliefden, familieleden en huisdieren met Wit Licht elke en iedere dag te omringen, omring jullie woningen, bezittingen, voertuigen, werkplaatsen, bankrekeningen en de dagelijkse activiteiten elke en iedere dag met het Witte Licht van bescherming.

Jullie zijn degenen die ontwaakt zijn en jullie zijn verantwoordelijk voor de streek in jullie gebied van invloed, hetgeen vele kilometers in doorsnede is. Heb de bedoeling dat dit gebied van invloed elke en iedere dag in omtrek groeit zodat een groter gebied door jouw inspanningen gezekerd is. Intentie is alles en je kunt dit doen! Ben een open deur voor Gods Licht om in en door jou heen gemanifesteerd te worden. Door dit gehele jaar heen blijf in jouw spirituele bewustzijn en weet dat jouw spiritualiteit is wat jou definieert. Maak een wekelijks overzicht om verbeteringen in jouw leven aan te brengen zodat jouw spirituele groei doorgaat. Heb je al jouw karma gebalanceerd, heb je al jouw zielcontracten vervuld? Kwam je door al jouw tests en initiaties heen? Zijn jouw initiaties volbracht? Dit leven is jouw laatste leven op Aarde omdat deze kans om het leven in een fysiek lichaam op een planeet van dualiteit niet weer zal gebeuren en het rust als een plicht op JOU om te verzekeren dat je alles voltooid waarvan jouw zielplan de bedoeling had om te voltooien. In iedere kleverige situatie of kwestie die naar voren komt, vraag jezelf, "Wat ben ik mezelf hier aan het leren?" Wat is de hoogste uitkomst dat zich hier kan manifesteren in deze situatie en wat kan ik doen om het te laten gebeuren?   

Ga voorbij de aansporingen van jouw menselijke ego en kijk naar jouw leven vanuit het hogere perspectief. Wil je verdeeldheid in relaties creëren die geheeld zouden kunnen worden door aan de gesignaleerde overtredingen van anderen voorbij te kijken? Zal je de ego trots de controle laten nemen en afscheidingen creëren? Weet dat Liefde het antwoord op iedere situatie is en gebruik deze kracht in ieder facet van jouw bestaan en de relaties met elkaar. Waar het op neerkomt is hoeveel heb jij lief? Leer lief te hebben met de Liefde van God die ons allemaal onvoorwaardelijk zonder oordeel liefheeft. Wordt het verlichte wezen dat boven iedere situatie uit kan stijgen en zie een meer liefdevol perspectief. Geef alles over en laat alles los dat het pad niet langer meer dient dat je gekozen hebt om te bewandelen. Weerstand jegens het verlichte wezen dat je in werkelijkheid bent is zinloos.  Zoek naar het goede in alle dingen. Vul jouw hart met de Vlam van Liefde en laat die vlam in/naar de wereld rondom jou heen groeien en uitbreiden. BEN de verandering!

Het spel is veranderd, Dierbaren. Niet langer kunnen jullie op het hek zitten, aarzelend om een duidelijke keuze te maken. De tijd is NU om in/naar het Licht te verhuizen van het hogere bewustzijn met bestendigheid in jullie hart. Het moet in iedere cel van jullie wezen gedaan worden. Jullie zijn waardig van grote dingen, weet dat alle dingen uit zullen werken en dat de dingen beter zullen worden. Jullie zijn op meer manieren gezegend dan dat jullie je voor kunnen stellen. Het Universum ondersteunt jullie, Al het Leven ondersteunt Jullie en dit wordt met ieder voorbijgaand uur steeds duidelijker. Jij bent een kind van de Goddelijkheid en jouw schitterende toekomst wacht op jouw aandacht en jouw intentie. BEN HIER NU!

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion

 

Lees ook:

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees