Dierbaren, Raak niet verstrikt in wat er zou kunnen gebeuren tijdens de energie uitbarsting van de volgende twee weken. Je vindt materialen die doorgeven wat er met jou zal gebeuren - jouw verwachtingen of jouw angsten verhogend. Of dat iedereen beïnvloed wordt - hetgeen juist is - maar niet noodzakelijkerwijs zoals jij verwacht. Jij bent een uniek individu, net zoals iedere entiteit dat op Aarde is. Dus overtuigingen dat iedereen op een gelijke manier beïnvloed zullen worden zijn onlogisch. De sterren en jij zijn aan het verschuiven dus kan jij jouw uniekheid opeisen. Iets dergelijks is niet mogelijk als jij jezelf voorbereid op een groepsevenement.


De astrologische evenementen van April zijn geen groepsactiviteiten. Toegegeven, meer entiteiten van de Aarde zullen hun harten openen - zelfs als het slechts een beetje is. Maar hoe die sensatie hun leven verandert moet nog opgemerkt worden. Sommigen mogen in angst reageren, kwaadheid, vreugde of honderden andere emoties die niet noodzakelijkerwijs zijn wat jij ervoer of ervaart.

Jullie allemaal hebben met deze overgang rollen te spelen - en allen hebben unieke paden. Dus zal je deze nieuwe energieën op een unieke manier opeisen en verwerken. Jullie zijn gedurende eonen in groepsdenken geweest. Het is tijd om het groepsdenken af te schaffen.

Er zijn geen richtlijnen - in het bijzonder niet de richtlijnen die in het Oude Tijdperk ontwikkeld werden. Wij kunnen jullie niet vertellen hoe jullie gaan veranderen, wat dan ook - niet meer dan dat jullie weten. Jullie accepteren volledig dat iets met anderen mag gebeuren, alsook met jullie zelf, maar hoe jullie dat iets adresseren is nog steeds onbekend.

Misschien is deze gedachte beangstigend, want jullie waren opgetogen dat harten bezig waren open te gaan - afgaand op jullie 3D model van wat een hartopening betekent. Een definitie die niet langer meer geldig is.

Dit is niet om jullie angst aan te jagen, maar in plaats daarvan voor jullie om je te ontwikkelen en te groeien zoals jullie wensen.

Wanneer het ook is dat je een schuldgevoel op wat voor niveau dan ook voelt, weet dat iets dergelijks deel uitmaakt van jullie Oude Tijdperk/3D wereld. Want hoe kan jij een schuldgevoel voelen als jij je nieuwe pad aan het creëren bent? Dat is gelijkaardig aan het ervoor zorgen dat een zuigeling zich schuldig voelt voor niet te lopen wanneer het nog niet begrijpt wat lopen betekent.

Voor jou om verwachtingen op te bouwen van wat je zou moeten voelen tijdens deze April astrologische evenementen gebaseerd op 3D astrologische modellen is voor jou om emoties te voelen die weinig te maken hebben met jouw pad - en veel te maken heeft met 'zouden moetens' en 'moetens'.

Misschien verzoek je om dat anders te zien - wetende dat jij en je vriend(in) gelijke sensaties ervaren gedurende deze tijd. Hoewel iets dergelijks waar mag zijn, is het onwaarschijnlijk. Denk in termen van het aantal aan ervaringen die je altijd op de Aarde en andere plaatsen gehad hebt. Vergelijk dan deze ervaringen met de ervaringen van jouw vriend(in). Sommigen zullen overeenkomen, sommigen zullen dat niet. Jij nadert de Nieuwe Aarde met jouw individualiteit dus je kunt het beste de rol vervullen die je creëerde voordat je de Aarde in dit leven betrad. En zelfs die rol verschoof terwijl je dieper in/naar de Nieuwe Aarde verhuisde.

Baby Boomers waren bedoeld om een brug naar het Nieuwe Tijdperk te bouwen. Hun kinderen waren bedoeld om over die brug heen te lopen. En hun kleinkinderen waren bedoeld om die brug te vernietigen en het nieuwe leven te leven. Maar de immer strijdlustige, vermetelheid van de Baby Boomers omzeilde hun eigen voorspelde rol. Zij hielpen niet alleen de brug te creëren, maar verwachten nu op de Nieuwe Aarde gedurende deze levensspanne te leven.

Niemand weet hoeveel verder jullie je creatie vaardigheden in dit leven uit zullen breiden. Misschien stuwen deze astrologische evenementen van April jou ver voorbij waarop jij anticipeert. Misschien ben je in een rustperiode en zal je deze evenementen voor nu negeren - of voor altijd.

Toegegeven, harten zullen zich openen. Maar net zoals het geval is met jouw nieuwe unieke wezen, niemand, als laatste iemand buiten jouw wezen, kan voorspellen hoe jij zult verschuiven in de volgende paar weken - en nog minder de volgende paar maanden. De energieën zijn er en stralen dagelijks op sterkere niveaus. Maar je hoeft niet op deze stralen te springen als je dat niet verkiest, noch hoef je het volledige niveau van de straal te accepteren.

Vrijheid betekent precies dat. Niet vrijheid te zijn na een astrologisch of energie evenement, noch tijdens. Misschien is de meest toepasselijke manier voor jou om wat voor evenement dan ook van nu af aan te benaderen, om op te merken dat er iets gebeurt dat jou wel of niet mag beïnvloeden en om voor jezelf de resultaten op te merken. Niemand anders hoeft het echt te weten.

Die laatste gedachte mag een beetje lomp schijnen te zijn. Wat daarmee bedoeld wordt is dat wie dan ook kan voorspellen dat er iets zal gebeuren, maar niemand - inclusief jij - kan voorspellen hoe het jou zal beïnvloeden. En voor jou om je schuldig of schaamte of 'minder dan' te voelen omdat je niets of iets volledig anders dan de algemene voorspellingen voelt, is weinig anders van het verleden toen je astrologische voorspellingen van de kranten toepaste wanneer zij pasten bij wat je al voelde - of wilde voelen.

Dit is geen koekjes-uitsnijvorm Nieuwe Aarde. Maar in plaats daarvan een dynamische Aarde die iedere dag sneller en op een unieke manier verschuift. Er zijn geen regels. Er zijn geen 'zouden moetens'. Er is alleen glorieuze JIJ die zichzelf in al diens wezenlijkheid ontdekt. Sta jezelf toe om de nieuwe jij zonder parameters vastgesteld door anderen te creëren - de parameters die zo belangrijk waren in jullie op angst-gebaseerde 3D wereld.

Zo zij het. Amen.

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees