Zoals velen van jullie er al bewust van gemaakt werden, neemt de immensiteit van de binnenkomende golven zeer zeker niet af. Eerder, groeien zij met het uur, en als zodanig, zullen velen van jullie het moeilijk vinden om jullie focus te behouden in de aankomende dagen. Wij zeggen dit om jullie voor te bereiden op een gigantische instroming van Licht dat jullie kant op komt, samenvallend met die tijd van het jaar wanneer jullie planeet schijnbaar in evenwicht met de hemelen staat. Zoals jullie allemaal zo onderhand heel goed weten, wordt deze tijd van het jaar gemarkeerd door een overeenkomst van licht, aangezien alle delen van jullie kleine blauwe globe de gelijke hoeveelheid aan licht en duisternis tezelfdertijd schijnen te ontvangen.

 

 

Dit gebeurd twee keer per jaar, en deze keer, zal het inderdaad een tijd zijn welke opgemerkt zal worden door vele van jullie medemensen. Niet slechts al diegenen die hun visie al focussen op het licht, maar ook door al diegenen die nog steeds niet beïnvloed schijnen te zijn door de effecten welke deze hemelse epistels op jullie allemaal hebben.

Want nu, is het alsof alle sluizen tegelijkertijd open zullen gaan, en als zodanig, zal de explosie van licht welke deze veelbelovende tijd vergezelt diens stempel op jullie allemaal maken. Dus tob niet, zelfs als jij je mogelijk voelt alsof je zult imploderen of in stukken uiteen zult vallen in de tijd die eraan komt, want het is alleen maar een signaal dat de hemel jullie roep voor vrijheid gehoord heeft, en het zal alles geven dat het heeft om dit proces zoveel als mogelijk is te versnellen. Want nu, is alles geoorloofd, en wij hopen dat jullie vertroosting zullen vinden in het feit dat hoewel jullie fysieke lichaam het uit mag schreeuwen van ellende vanwege dit, jullie spirit hoger dan ooit zal vliegen.   

Dus blijf ademhalen, en weet dat dit jullie op geen enkele manier schade zal berokkenen, het zal jullie eenvoudig transformeren in/naar die schitterende diamant waarvan jullie de contouren al beginnen te zien. En nu, staat het definitieve polijsten op het punt om te beginnen. Dus sluit de luikgaten en houd een laag profiel als het ware, het is beter om in staat te zijn om deze hemelse geschenken te ontvangen zonder teveel inspanning van jezelf.

The Constant Companions

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2498}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees