Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op de zeer intense energieën welke jullie planeet binnengestroomd zijn. Zoals velen van jullie weten hebben jullie nog maar kort geleden de Herfst/Lente Equinox gehad. Velen van jullie hebben het er nog steeds moeilijk mee om om te gaan met deze intense energieën, en het is onze intentie vandaag om ons perspectief met jullie te delen zodat jullie mogelijk beter gebruik maken van deze krachtige energieën. Hoe voelen jullie je tijdens deze grote tijd van verandering? Hoewel wij het woord symptoom niet prefereren te gebruiken, is het nodeloos te zeggen dat velen van jullie te lijden hebben van de krachtige na-effecten van deze energie.

 

 

Zoals iedere Equinox, is de energie bedoeld om jullie te helpen om dat wat jullie niet langer meer dient los te laten. Het is bedoeld om jullie te helpen balans te vinden en de harmonie binnenin te herkrijgen, hoewel het als alles behalve harmonieus aan kan voelen in deze tijd.

Je kunt troost vinden in het weten dat je niet de enige bent die, deze afgelopen week of zo…, een beetje in een gespannen toestand zat. Enige zeer alledaagse symptomen onder velen van jullie zijn, een gevoel van extreme uitputting, moeite hebben je emoties te besturen, kort aangebonden zijn, mentale mistigheid, een gevoel van het hebben van een extreem gebrek aan tijd, vergeetachtigheid en pijnlijkheden door het gehele lichaam heen. Wij zeggen zeer zeker niet dat iedereen al deze symptomen voelt, nochtans, terwijl wij velen van jullie geobserveerd hebben, hebben wij opgemerkt dat velen hier iets van schijnen te ervaren, zo niet alle symptomen die hierboven opgenoemd zijn. 

Laat ons met jullie ons perspectief delen aangaande waarom jullie je op deze manier voelen, en wat jullie kunnen doen om te herstellen van deze intense energieën. Het is belangrijk om je te herinneren dat iedere Equinox zeer krachtige energieën met zich meebrengt. Hoewel het aanvoelt alsof deze energie chaotisch is en vele losse eindjes, onafgemaakte zaken, en onvoorstelbare ervaringen met zich meebrengt, verzekeren wij jullie, dat de dingen niet altijd zijn zoals zij toeschijnen te zijn.

Jullie gaan energie binnen die ondersteunend is voor voltooiing. Alles dat onafgemaakt schijnt te zijn zal beginnen zich, in goddelijke timing, te ontvouwen. September wordt zeer vaak geassocieerd met het voorwaarts brengen van de geloven, angsten en dromen die jullie het meest dicht bij jullie houden. Het staat jullie toe om hen gemanifesteerd te zien worden in/naar jullie fysieke werkelijkheid. Hoewel velen gewaarworden dat deze energie behoorlijk uitdagend is kunnen wij jullie ervan verzekeren dat alles in de aankomende weken op diens plaats zal beginnen te vallen.

Terwijl jullie om je heen kijken zijn er velen over de gehele wereld heen die alleen wanorde en chaos zien, maar weet dat er niets nieuws kan groeien in een tuin welke door onkruid verstikt wordt. Het onkruid moet uitgetrokken worden; het moet verwijderd worden voordat jij jouw zaden voor de oogst kunt planten. Dit is precies waarom velen van jullie deze uiteenlopende symptomen ervaren.

Wij vragen dat jullie je dit herinneren, het zijn de tijden welke jullie het meest moeilijk vinden waarin jullie licht het meeste nodig is. Door deze energieën te aarden en hen toe te staan je te helpen zuiveren wat er niet langer meer nodig is; dat je dan in staat bent om een pilaar van vreedzaamheid te worden, in plaats van rondvliegend puin. Begrijpen jullie onze analogie? Door jezelf te helpen balanceren, help je feitelijk diegenen rondom jou heen zich effectief te aarden en in deze energie te balanceren.

In deze tijden van onrust is het het beste dat je enige tijd in de natuur doorbrengt. Zit vreedzaam bij een meer of een rivier, kijk naar de sterren die er boven je stralen, zet jouw voeten in het hoge gras, ga in de bossen wandelen, ga buiten zitten en kijk naar de wind die door de bladeren heen waait of luister rustig als de regen op jouw dak neervalt. De natuur is altijd ongelooflijk behulpzaam wanneer jij je emotioneel onstabiel voelt, mistig, uitgeput of wisselvallig. De natuur is zeer aardend, het heeft het vermogen om je te helpen dat los te laten wat jou niet langer meer dient, en het heeft een wonderbaarlijk kalmerend effect voor jouw ziel.  

Sta jezelf toe over de veranderingen te reflecteren waarin je wenst te manifesteren; de ervaringen die je wenst te creëren. Focus jouw aandacht op wat je allemaal wilt vervangen van wat er vrijgelaten wordt. Deze energie staat jullie wederom toe om een volgende stap in trilling omhoog te zetten als je wenst om het op diens volle potentie te gebruiken. Natuurlijk is de keuze altijd aan jou.

Luister naar jouw innerlijke begeleiding voor de geruststelling dat alles zich precies zo ontvouwd als dat het zou moeten zijn. Weet dat alles niet in chaos is; het wordt eenvoudig verwijderd aldus jullie het kunnen vervangen met iets veel beters. Laat je niet terug omlaag trekken in/naar de energie van angst en wanhoop, je hebt alle gereedschappen om te gedijen in deze roerige tijden. Weet dat voor iedere Lichtwerker, er honderden anderen aan de ander zijde van de sluier precies aan jullie zijde werken om jullie te helpen aarden en los te laten.

Jullie zullen je spoedig weer gerevitaliseerd voelen, maar tot dan vragen wij dat jullie het eenvoudig toestaan. Probeer niet te oordelen wanneer deze verhitte emoties en gevoelens van mentale mistigheid naar boven komen, sta hen toe aan het oppervlak te komen en door jullie heen te stromen. Wij verzekeren jullie, jullie doen niets verkeerd. Jullie hebben zeer hard gewerkt om jullie bewustzijn naar dit niveau te verhogen. Wederom herinneren wij jullie eraan, dat vooruitgang niet altijd op een rechte, voorwaartse beweging gemaakt wordt; tegenslagen zij net zo noodzakelijk voor jullie groei. Het staat je toe om het schip weg te sturen van waar je niet langer wenst te zijn.

Deze energie staat dat toe wat verborgen was om nu in het open zicht te zijn. Wat wens je te behouden en wat wens je om te veranderen? Je kunt niet veranderen wat je niet kent/weet; en dit is waarom wij zeggen dat de dingen niet altijd zijn zoals zij toeschijnen te zijn.

Wij hopen dat wij jullie op de één of andere manier van dienst geweest zijn en dat wij enige vreedzaamheid en geruststelling aan jullie gebracht hebben in deze grote tijden van verandering.

In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen. 

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2561}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees