Jullie betreden een tijd en ruimte waar cocreatie de norm zal zijn. Eensgezindheid zal individualisme te boven komen. Jullie creaties zullen in groepen gecreëerd worden terwijl jullie zielfamilies uitreiken en elkaar vinden. Dit zijn zulke glorieuze tijden. Jullie zullen jullie cocreaties in de tijd die eraan komt manifesteren. Wat willen jullie creëren? Hoe willen jullie leven? De liefde welke momenteel over Moeder Aarde heen stroomt is verbazingwekkend. Er is zoveel liefde welke iedere ziel in deze tijd beïnvloed. Jullie energieën en het verankeren van de binnenkomende energieën hebben waarlijk een enorme impact op het collectieve bewustzijn.

 

 

Jullie moeten de hemel in geprezen worden aangezien allen van de Hemel dit zien. Jullie zijn waarlijk de wezens van Licht die dit Licht en deze Liefde op Moeder Aarde stralen en deze prachtige en noodzakelijke energie verankeren. Spoedig zullen jullie verschuivingen zien plaatsvinden in jullie bewuste staten. Spoedig zullen jullie beweging en veranderingen zien in jullie regeringen, financiële systemen, bancaire systemen, juridische systemen en alle driedimensionale tweeslachtigheid. Ga alsjeblieft door de energieën van liefde te verankeren omdat sommige zielen verward en angstig zullen zijn.


De verandering komt eraan en het zal hier weldra zijn. Jullie hebben dit gehoord en gelezen via andere channelingen. Geloof het. Het komt. Zoveel schoonheid wacht op jullie. Zoveel liefde wacht op jullie. Jullie zijn de lichtdragers. Het is altijd in het geven dat je begint te ontvangen. Jullie hebben zoveel gegeven van jullie zelf en weldra zal het ontvangen beginnen. Het evenwicht van de mannelijke en vrouwelijke energieën moet hersteld worden. Niet langer zullen de mannelijke energieën heersen. De vrouwelijke energieën zijn gegrondvestigd en balans is aan de orde. Ga door om aan jullie zelf te werken en ga door om in jullie hartruimte te zijn. Jouw hart is het ascentie-portaal en je kunt niet ascenderen als jouw hart gesloten is. Jouw hart is gesloten als je niet van jezelf houdt en als jij jezelf niet vergeeft.


Houd altijd van jezelf. Vergeef jezelf altijd voor wat het ook is dat je in jouw leven gedaan hebt. Er zijn nooit, ooit, wat voor slechte keuzes dan ook in jouw leven. Ieder enkelvoudig ding dat je kiest om te doen heeft een les achter zich staan. Het enige slechte dat je zou kunnen doen is als er een slechte intentie is aan jou zijde om een andere ziel te kwetsen. De wet van karma is dan van toepassing en je hebt drama in jouw leven aangezien er dan afscheiding is.


Er is geen afscheiding en er is geen drama in de hogere dimensies. Wij zijn allen Eén. Jullie weten dit nu. Ga geen verbintenis aan met het drama van iemand anders. Heb niet het gevoel dat jij jezelf moet verdedigen als iemand jou aanvalt. Laat hun ego doorgaan met tegen zichzelf te vechten. Dat gevecht zal weldra snel eindigen aangezien er twee nodig zijn om te vechten. Stijg op boven en voorbij iemand anders diens ego. Stijg boven en stijg op in/naar liefde, aangezien liefde is wie jij bent.


Zuivere liefde, en liefde is de hoogste trilling die er is. Het is de Brontrilling en jullie allemaal dragen de Brontrillingen binnenin jullie IK BEN Aanwezigheden. Jullie zijn allemaal zo geliefd en worden aldus begeleidt en aldus beschermd. Het is tijd om in jullie licht te gaan staan en sta rechtop in jullie waarheid. Maak je geen zorgen over wat anderen zullen zeggen of dat zij jou zullen bekritiseren. Anderen hoeven de waarheid nog niet te kennen en zijn nog niet ontwaakt. Sta hen toe om door te gaan te spelen in dit 3D spel.


Sta hen toe om de lessen te leren die jullie je al eigen gemaakt hebben. Wanneer je eenmaal het Zelf eigen gemaakt hebt, is er geen ander gevoel zoals dat in de wereld. Het is een gevoel van voltooiing en het is een gevoel van zijn en jezelf vinden. Dat is waarom je hier bent; om jezelf te vinden en te leren om van iedereen onvoorwaardelijk te houden. Het Christus Bewustzijn is nu op Moeder Aarde verankerd. Het Christus Bewustzijn is zuivere liefde.


Jullie zijn nu in zuivere liefde verankerd. Sta jouw hart toe om zich als een delicate bloem te openen en laat jouw liefde stromen. Laat het naar iedere ziel op deze planeet stromen. Laat het naar Syrië stromen en alle wereldregeringen. Laat het naar jullie familieleden stromen. Niets kan deze liefde stoppen om vanuit jouw hart vandaan te stromen. Geen ego of geest kan jouw prachtige hart overwinnen dat gevuld is met zoveel liefde. Liefde overwint wel degelijk alles. Het Licht is verankerd.
De duisternis bestaat nu niet omdat er geen duisternis is waar het licht schijnt. Jullie zijn dat licht, jullie zijn die liefde. Blijf in je hartruimte en leid door jouw voorbeeld. Toon anderen hoe vanuit het hart lief te hebben. Laat anderen zien hoe zich niet te verbinden aan het drama en dit drama te transcenderen met hun liefde. Houd anderen in die hartruimte welke zo kostbaar voor jou is. Mensen die woedend of kwaad of kritisch of oordelend zijn hebben meer liefde nodig.


Geef hen liefde. Overstroom hen met jouw liefde. Omhels hun kwaadheid en hun pijn en transcendeer het naar liefde en stuur het naar het licht. Overstroom hun wezen met de violette vlam. Je bent nu sterk en de golf beweegt sneller en neemt in snelheid toe. Jullie zijn de voorzijde van die golf en niets zal in de weg staan van deze liefdesgolf. Ben de golf van liefde en kijk ernaar als het anderen in liefde converteert/omzet. Kijk toe als deze golf alle kwaadheid en pijn opzuigt en transmuteert in/naar het Licht en de Liefde en het Gouden Licht van het Christus Bewustzijn. Het is prachtig wat jullie doen. Wij zijn allemaal zo trots op jullie en wij staan allemaal bij jullie terwijl we deze prachtige nieuwe wereld uit liefde co-creëren. Dus blijf in Liefde, blijf gelukkig en houd van jezelf en ieder wezen op deze planeet. Jullie zijn die Liefde!! Ben die Liefde!! Andy

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2442}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees