Hoewel Jullie dat portretteren wat jullie denken dat jullie zouden moeten in de rol van god/godin/Lichtwerker/sterrenwezen voel jij die rol niet binnenin jou. Je hebt jouw voornemen getest. Je hebt jouw volmaakte wereld in jouw geest gecreëerd. Echter, je hebt het gevoel dat je een volger bent ondanks alle boodschappen dat je een leider bent. En terwijl je de Nieuwe Aarde titels afgooit die velen aan je schenken, voel jij je steeds minder waardig voor wat dan ook anders dan jouw 3D leven. Je weet dat anderen wisselwerken met iets buiten hun 3D wezens. Maar zij zijn de “Gouden” zielen de uitzondering op de regel.

De rest van jullie zijn ergens in het midden van een Bell Curve (klokgrafiek) van middelmatigheid. Hoe is het mogelijk dat je een god of een godin bent en geen geld hebt om de huur te betalen? Je voelt slechts een voortzetting van jouw 3d leven met hier en daar een paar Nieuwe Aarde sprankelingen van vreugde. Je wacht op de laatste channeling of workshop om die vreugde omhoog te krijgen om daarna alleen maar die sensatie te verliezen op het moment dat je op het werk arriveert of dat jouw kind iets breekt dat speciaal voor jou is.

Vreugde is vergankelijk. 3D is jouw werkelijkheid.

Wij vragen je om dat anders te zien. Je bent aan het verschuiven. Eén van de grootste indicatoren van jouw verschuiving is jouw ontgoocheling met de Nieuwe Aarde. Je geloofd voldoende om naar iets te streven alhoewel het je schijnt te ontglippen. Jullie zijn allemaal Lichtwerkers. Maar je hebt dat zo vaak gehoord dat het weinig voor jou betekend aangezien jij jouw dubbeltjes in de levensmiddelenwinkel telt. Weet alsjeblieft dat jouw verschuiving in/naar Lichtwerker kennis gebeurd in de volgende paar dagen.

Het zal beginnen met een paar afvallige emoties. Een, “Ik ben zo kwaad als de hel en ik neem het niet langer meer” moment(en) dat zichzelf zal presenteren op zovele manieren van, “Nee,” naar “Dat is jouw verantwoordelijkheid,” naar “Ik ben van meer waarde dan dat.” Deze gedachten en gevoelens zullen zich op manieren uit jouw poriën vandaan persen die jij je nu nog niet gewaar kunt worden. Wij zeiden dat jullie dit vakantie seizoen andere emoties zouden voelen – alsof je van buitenaf naar binnen kijkt. De volgende paar dagen zullen een ander emotioneel element produceren die jullie voorbij de gevoelens van de Nieuwe Aarde ontoereikendheid zullen verhuizen.

Zoals de eerste dag van een baan wanneer je er zeker van bent dat je niet de jou toegewezen taak kunt uitvoeren en dat ook nooit zult kunnen – om je vervolgens een paar maanden later te realiseren dat je volledig op je gemak bent met de taken die jou op de eerste dag in paniek hadden.

Je hebt maanden en jaren gehad van jouw eerste dag Nieuwe Aarde emoties.

De emoties die je de volgende paar dagen gaat verkennen gaan over het weten waartoe jij in staat bent. Misschien zorg je emotioneel voor iemand tot de omvang dat jij jouw behoeften negeert – ofwel 3D of de Nieuwe Aarde. Je zou wakker kunnen worden en zeggen, “Jij bent in staat om voor jezelf te zorgen.” Of je zou jezelf toe kunnen staan om jouw bekwaamheden in zowel jouw 3D wereld als de Nieuwe Aarde te kennen. Want je moet je vertrouwd in jouw 3D wereld voelen voordat je jouw ware Nieuwe Aarde Wezen ontdekt.

Als jij je “minder dan” voelt in jouw 3D wereld, hoewel je andere dimensies verkend, zal je die ontoereikendheid in jouw Nieuwe Aarde leven handhaven. Zo ongeveer als dat iemand die op zesjarige leeftijd misbruikt werd deze gevoelens moet herbekijken aldus machteloosheid niet in diens 3D wereld domineert. Gevoelens van ontoereikendheid – in wat voor dimensie dan ook – reduceren jouw Nieuwe Aarde kracht/macht. Misschien gooi jij je handen omhoog in afschuw want de meeste Lichtwerkers hebben 3D levens ervaren – specifiek dit leven – die verschrikkelijk in de herinnering zijn. Dingen die je bijna niet aan anderen durft te vertellen want wie zou geloven dat je dat ervaren had, en nu hoop je op de Nieuwe Aarde vreugde.

Alsjeblieft raak niet in paniek. Je hebt bijna al jouw herinneringen opgeruimd. Het is slechts dat je in de volgende paar dagen gerelateerde emoties ten toon zult spreiden waarvan je niet besefte dat die diep binnenin je waren. Iets dergelijks maakt deel uit van de vakantie verschuiving van dit jaar – de “zouden moetens” van de maatschappij verwijderen EN de werkelijkheid van jouw wezen kennen. Jouw herinneringen van het zijn van minder dan hebben jou belemmerd van het kennen van jouw ware wezen. Een beetje zoals Marilyn Monroe, de Hollywood filmster, die nooit haar sterrenstatus accepteerde vanwege haar onopgeloste kindertijdpijn.

De energieën van de volgende paar dagen geven jou de vrijheid om alles dat jou in de 3D houdt op te lossen hoewel je voorbij de 3D termen verhuisd bent voor jouw Lichtwerkers rol. Sta deze energieën toe om hun werk te doen. Sta ongewone of beangstigende nachtelijke dromen toe. Sta jezelf toe relaties te verkennen wetende dat iedereen krachtig genoeg is om in richtingen te gaan die juist voor hen zijn – zeer specifiek, jij. Snijd de banden door van diegenen die van jou afhankelijk zijn/die op jou leunen.

Beweeg voorwaarts als een heldere ster, in plaats van het zware stof dat je geprobeerd hebt om te zijn. De volgende paar dagen, zal je emoties voelen waarvan je niet wist dat zij deel van jou uitmaakten. En je zult deze gevoelens aan anderen doorgeven als jij jouw emotionele bord opruimt. Zorgdragen voor en slachtofferschap zullen de eersten zijn om te gaan. Sta jezelf toe om in de volgende paar dagen te zijn en je zult zoals een ster dat doet, stralen. Nu ben je bezorgd dat je iemand die jou dierbaar is zult kwetsen of verliezen. Als die iemand of dat iets een deel van jouw gevoel is van minder dan een stralende ster, is het tijd om los te laten – emotioneel, zelfs fysiek als dat zinvol is.

Betekent dit dat jij jouw baan op zult geven, je partner of gemeenschap zult verlaten? Misschien. Maar dit is een emotionele verschuiving, dus het is meer dan waarschijnlijk dat jij jouw waarheid zult spreken – en als diegenen die jij adresseert die waarheid niet wensen te eren, zal jouw relatie veranderen. Je zult beginnen te handelen als een ster, zelfs in jouw 3D wereld. Want je zult diep binnenin jezelf weten dat je eindelijk de Prins hebt gekust, jij, en jouw nieuwe rol wenkt – dat van een nieuwe Aarde Ster.

Zo zij het. Amen.

 

Bron: Nieuwetijdskind

{fcomment id=2980}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees