Zoals jullie zo onderhand goed weten, is het tijdperk van de creativiteit begonnen, en daarmee, zal een gehele nieuwe set aan taken voor jullie allemaal beschikbaar gemaakt worden. Wij weten dat dit voor velen van jullie ontmoedigend zal klinken, maar wij herinneren jullie er weer aan dat jullie veel voormalige kennis in deze gebieden hebben. En als zodanig, zullen jullie niet fout gaan met de volgende stap op jullie reis. Want jullie zijn allemaal goed getraind dierbaren, en denk eraan, jullie werden uitgekozen om deze taken die er nu voor jullie liggen uit te voeren, en als zodanig, hebben wij misschien meer vertrouwen in jullie dan dat jullie dat zelf op het moment hebben.

 

 

 

En dat is inderdaad gemakkelijk om te begrijpen, omdat de vergeetachtigheid die over jullie allemaal als een zware deken heengetrokken werd, toen jullie naar beneden naar deze aardse woonplaats een lange tijd geleden afdaalden, niet gemakkelijk geweest is om te penetreren. Maar nu, is het alsof iemand één van de hoeken vastgegrepen heeft en begonnen is het gemakkelijk en langzaam en zachtjes van jullie af te halen, en dus, kunnen jullie allemaal zien hoe het licht binnenkomt en het jullie eigen ziel voor de allereerste keer in deze incarnatie aanraakt. Want nu, zal de oude vergeetachtigheid jullie niet meer ten dienste staan, en aan jullie zal gevraagd worden om je de ogen uit te wrijven, rechtop te gaan zitten, en te beginnen de inventaris van de situatie op te maken.

Want als dit nieuwe licht naar binnen begint te sijpelen, zal het ontsluieren dat jullie in feite omringd zijn door wonderen die erop wachten om aan alle zijden tot wording te komen, en alles dat jullie hoeven te doen, is om hen te erkennen. Met andere woorden, er is geen noodzaak om helemaal gestrest te raken door na te denken over wat er allemaal gedaan moet worden, alles dat jullie hoeven te doen, is eenvoudig aan dat te denken wat er al is, wachtend om tot wording te komen slechts doordat jij je er bewust van bent. Met andere woorden, dit is geen proces waar van jullie gevraagd zal worden om te zwoegen en te zweten, zware lasten de heuvel op te dragen, voor altijd ingespannen tegen de stroming ingaan. Nee, dit is simpel een proces van TOESTAAN, van het wijd open worden, zodat jullie nieuwsgierigheid zal beginnen om alle mogelijkheden die zich al in een vruchtbare staat vormen uit te zoeken. Met andere woorden, alles dat jullie ooit zullen moeten doen om jullie woonplaats naar de Hemel op Aarde te transformeren is er al, wachtend aan jullie vingertoppen. Dus probeer om niet in de modder weg te zinken door te proberen om de immensiteit van dit alles in je op te nemen. Sta jezelf eenvoudig toe om te ZIJN, en de stroom van creativiteit welke binnenin jullie wachtende is zal beginnen in een altijd toenemende hoeveelheid te stromen, en dus, door dat te doen, zullen jullie alles doen dat jullie moeten doen.

Met andere woorden, dit gaat allemaal over het toestaan, niet over inspanning en duwen en met je tanden knarsen, je voorbereiden op de enorme uitdaging die je schijnt te verwachten. Nee, dit gaat allemaal over het duiken in die enorme grote zee van mogelijkheden en te beginnen je uit te leven, en wij gebruiken dat woord wel degelijk opzettelijk. Want dit is wat wij van jullie nodig zijn om te doen, wij moeten jullie tegenhouden om het zo hard te proberen en om dan eenvoudig plezier te hebben. Want jullie zijn bedoeld als kinderen te zijn, genietend in de magie welke jullie aan alle zijden omringt, maar hoe meer jullie proberen om "voorbeeldig" en "ordelijk" en "goed" te zijn, hoe meer jullie zullen verzekeren dat dit proces ermee begint langzamer en langzamer te gaan. Herinner je, jullie kunnen dit op geen enkele manier controleren, of eerder, als jullie proberen om het te controleren, zullen jullie eenvoudigweg het hele proces in slaap sussen. Want jullie moeten de inspanningen loslaten en er eenvoudig induiken en beginnen deze gloednieuwe straatjes te verkennen die recht voor jullie geopend werden om jullie zelf erin onder te dompelen. Herinner je, uit de chaos komt Creatie tevoorschijn, en jullie moeten jezelf toestaan om jullie weg kwijt te raken in deze doolhof straatjes die recht voor jullie kriskras lijken te gaan. Want jullie zijn bedoeld om jullie weg kwijt te raken, in de betekenis van het opgeven van wat voor idee dan ook om hierover de controle te behouden, en jullie zullen uitgenodigd worden om in wat voor richting dan ook te gaan en waar je ook maar om geeft die te verkennen, zolang het er maar één is die jou hart laat zingen.

Want dit moet geen hels karwei zijn, dit gaat allemaal over het creëren vanuit een gevoel van verwondering, verbazing en vreugde, en dat is wat wij willen dat jullie vandaag ter harte nemen. Want jullie gaan niet over het gaan zitten, met de richtlijn in de hand en met de correcte belijningen op te trekken die ervoor zullen zorgen dat dit alles netjes op diens plaats valt. Nee, jullie moeten doen zoals kinderen het zouden doen, gooi alle bouwblokken op een enorme grote bult, ga er middenin zitten en begin dingen in het rond te gooien, verschillende combinaties uitproberend, niet denken over wat waar zou moeten gaan. Want denk eraan, er is een zorgvuldig uitgelegd plan hierachter, eentje die op voorhand goed doorkneed werd, maar dat is niet wat jullie nu in gedachten moeten houden. Want jullie moeten je geest/gedachten nu volledig vrij zetten, en weet dat dan, en alleen dan, alles op diens juiste plaats zal vallen. Want als je probeert om het daar naartoe te duwen door jouw ideeën dat dit voor dat moet gaan en dit beter daarginds zal passen, dan zal je alleen struikelblokken voor jezelf en ook voor anderen creëren. Dus laat eenvoudig los en heb plezier, en zie waar jouw voorkeur jou naartoe zal brengen. Geniet van de rit dierbaren, en laat de teugels los, uit vrees dat zij zouden kunnen beginnen jullie te smoren en jullie terug te houden terwijl alles dat je moet doen is, om jezelf de vrije teugels te geven. En dus zeggen wij, begin ermee om jouw remmingen weg te laten vallen, en zie wat er naar boven zal komen alsof het uit een zee komt die recht voor je is als je dat doet.

The Constant Companions

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2669}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees