Geliefde broeders en zusters, Ik groet jullie. IK BEN Sanat Kumara, nu planetaire logos voor Gaia. Ik en mijn collega geascendeerde meesters, Kith en Kin, zijn hier samen bijeen om jullie felicitaties toe te wensen voor een werk goed uitgevoerd. De planeet is in/naar de vijfde dimensie geascendeerd. Wij doen jullie het voorstel om zachtjes dat goede Licht binnen te gaan, het Licht dat nu jullie wereld en een ieder van jullie omwikkeld. Wordt bewust van wat jullie aan het worden zijn, wat jullie zijn en altijd geweest zijn in de werelden waarin het grotere deel van jullie in gelijktijdige tijd bestaat. Het is tijd om wakker te worden en het wonder van de schepping te zien en te voelen.

 

 

 

"Wat?" zou je mogen zeggen. Rondom je heen kijkend en niet veel ziend dat er veranderd is, velen zouden mijn woorden in vraag stellen. En toch, als jullie maar een moment zouden pauzeren tijdens jullie drukke dagen, is er een verschil in hoe jullie je voelen. Plotseling, voelen velen van jullie je lichter, minder onder druk staan … en als jij je onder druk voelt staan, komt het vanuit een weerstand in jou en diegenen die rondom jou heen zijn, op het werk en thuis. Velen van jullie landgenoten, familieleden en vrienden zijn in verzet om de vervagende overblijfselen van de derde dimensionale structuren los te laten. Nochtans, zal er een tijd komen, en dat is spoedig, wanneer zij vanuit hun eigen vrij wil los zullen laten.

Deze verandering van hart zal komen, aangezien het al gekomen is naar diegenen die de Wegwijzers en Lichtwerkers zijn. Het is onvermijdelijk, want de ondersteunende structuren van de derde dimensie werden vorig jaar december 2012 verwijderd. Alleen door treuzelende gewoonte is de manier van de oude wereld doorgegaan. Dit zal ook eindigen, vanwege de veranderingen in jullie eigen emotionele lichamen, omdat de onophoudelijke opwaarderingen die energetisch worden ontvangen de plakkerige materie, opgeslagen in jullie individuele en collectieve onderbewuste, weg worden gestript.

Terwijl deze elektrische gedachtevormen en hun corresponderende magnetische emoties uiteen gebroken worden door de invoering van kosmische stralen en het licht dat in jullie richting gestraald wordt door de grote Centrale Zon, zullen er minder vermogend zijn om op gebeurtenissen en mensen te reageren. Daar waar je eens beledigd/gekwetst was door iemands acties, daar waar je eens oordeelde, zal je bij jezelf waarnemen dat je niet reageert, slechts pauzeert in verwondering omdat je niet die oude steek van emotionele jaloezie, kwaadheid, twijfel of angst voelt.

Jullie werden vrijgesteld van het oude paradigma en hoewel het meeste van de bevolking het zich nog niet realiseert, doen diegenen die gevoelig onder jullie zijn, dat wel. Onze schrijfster heeft onlangs het vreemde moment van vreugde, triomf en gelukzaligheid gevoelt. Haar hart voelt aan alsof het gloeit en inderdaad doet het dat. Zij voelt een beantwoordende resonantie in sommige van haar vrienden en in de berichtgevingen van anderen zoals zij. Eindelijk, wordt hoop gevoeld door alleen diegenen die zolang geworsteld hebben met hun individuele gebeden, genezingen en opruimingen. Eindelijk, heeft de kracht van het Licht de schaduwen overlapt en brengt diens straling in/naar verborgen hoeken, meer ontsluierend van dat wat er voor het zicht verborgen was, om getransmuteerd en getransformeerd te worden.

Ja, er zullen uitdagingen zijn om tegemoet getreden te worden in de aankomende dagen, aangezien fysieke structuren en sociale verwachtingen een tijdje kunnen nemen om te veranderen. En toch, zullen jullie verbijstert zijn wanneer in de komende jaren jullie een moment nemen om terug te kijken naar alle veranderingen; het zal toeschijnen dat het in een ogenblik gedaan werd.

Verwacht vreedzaamheid, adem vreedzaamheid, en vind vreedzaamheid in jullie hart en jullie zullen met gemak en gratie door deze potentiële chaotische tijden heengaan. Laat jullie angsten los. Laat jullie zelfoordeel en twijfels los; laat de oude blokkades los die jullie weerhouden hebben van het creëren van het leven dat jullie willen en wensen. Laat deze uitspraken los die gemaakt werden door ouders, vrienden en vijanden dat je een mislukkeling bent, dat je nooit teveel geld zult hebben, dat je niet waardig was of niet goed genoeg om als een schrijver te slagen, als een artiest … dat je niet in staat zou zijn om wat voor dromen dan ook die je binnenin vasthield toen je een jongeling was te vervullen.

In het verleden, als kinderen en jonge mensen, werden velen van jullie door elkaar geschud door verklaringen of opmerkingen gemaakt door anderen dat je niet goed genoeg was om te slagen of te bereiken wat voor droom je ook vasthield. Wij vertellen jullie dat je dat wel bent en jullie beginnen ermee om de waarheid te bespeuren; jullie zijn machtig, jullie kunnen creëren. Er is veel te leren over het proces van bewuste creatie, maar jullie zullen dit bewerkstelligen en grotendeels zonder de externe leraren, boeken en klassen. De lessen die jullie zullen leren komen naar jullie toe via jullie hartverbinding met jullie gidsen, met jullie Hogere Zelf en deze multidimensionale delen van jouw Ziel die in vele tijden en plaatsen bestaan. Er is geen limiet wat betreft jullie dromen. Er is geen limiet wat betreft jullie Zelf; alleen jullie voordurende geloven in beperking hield jullie te neergedrukt, maar niet voor lang meer, dierbaren.

De gewichten worden weggesneden. Jullie lichamen worden getransformeerd in/naar het kristallijne Licht. En jullie lopen op de heilige grond van de Aarde. Magie is terug aan het komen in jullie wereld. En terwijl meer delen van jullie grotere Wezen geïntegreerd worden in jullie fysieke lichaam, zullen jullie beginnen kleuren, trillingen, golven en patronen, licht en gevoelens op te merken. Al jullie zintuigen zullen uitbreiden, totdat jullie in/naar andere werelden en dimensies kunnen zien. Jullie zullen in staat zijn om de elementalen aan het werk te zien, de engelen die jullie omringen, en de wezens die jullie begeleiden en beschermen. Jullie zullen jullie zelf in een algeheel ander Licht beginnen te zien want jullie zijn gemaakt van Licht; jullie zijn bewustzijn ingepakt in golven van geluid … Hoe hoger jouw frequentie, hoe meer prachtig het Licht.

Er staat aldus veel voor jullie op voorraad in de nabije toekomst, maar neem iedere dag, ieder moment zoals zij komen. Streef ernaar om in het heden te leven. Als je bereid bent, begin dan de behoefte los te laten om voor de toekomst te plannen. Je kunt een bepaalde structuur onderhouden als het ervoor zorgt dat jij je daar comfortabel bij voelt, maar sta jezelf speeltijd toe zodat zowel jouw mannelijke als vrouwelijke naturen tevreden zijn. Je bevat beide energieën binnenin en zij zullen beginnen in balans te komen als andere delen van jezelf geïntegreerd zijn. Mannelijke energieën hebben de wereld gedurende een lange tijd gedomineerd, wat één van de redenen was voor deze onjuiste uitlijning en de beweging weg van de natuur. Niet langer meer, want het heilige vrouwelijke is teruggekeerd, nochtans moeten beide energieën integreren en voor allen om te gedijen in balans komen. Het mannelijke deel van jullie wezen creëert structuur en stabiliteit om het vrouwelijke toe te staan om vrijelijk binnenin te stromen, creërend en verfraaiend. Visualiseer een meesterlijk tapijtwerk. Eerst komt de primaire structuur en daar bovenop komen de decoratieve snufjes van borduurwerk, ontwerp en kleur.

Rust, haal adem, mediteer, speel, breng tijd in de natuur door, doe creatieve projecten, maar bovenal, bevrijd jezelf van een behoefte om de verwachtingen van anderen te volgen. Als een individuele focus van Gods licht, zijn jullie nu vrij om je in/naar jullie creatieve krachten open te stellen. Voel erin, experimenteer, laat oordeel los, laat het vergelijken van jouw resultaten met die van een ander los. Een ieder van jullie is anders en benadert een uitdaging vanuit een andere richting. Het was bedoeld om zo te zijn want het leven in de hogere frequenties is rijk met diversiteit. Jullie zullen je niet vervelen.

De energieën zullen voortdurend doorgaan zich sterker te ontwikkelen totdat niemand op de planeet in ontkenning kan blijven, hoeveel zij dat ook mogelijk zouden willen. De kliek en diegenen die onbewust werken voor diens doelen zullen niet langer de macht over de mensen behouden. De mensen zijn aan het ontwaken; dag na dag worden er meer wakker en herinneren zich dat zij machtig zijn, dat door samen te handelen, zij het leven voor iedereen beter kunnen maken.

Jullie zijn machtig alleen en jullie zijn machtig samen. Ontdek de manier dat jullie energieën en creativiteit in synergie kunnen werken om een wereld van vrijheid, overvloed, vrede en liefde te creëren. Treed uit de oude onbewuste barrières vandaan en ontdek nieuwe manieren om de dingen te doen. Vele dingen moeten en zullen veranderen als de mensen zich plotseling realiseren dat zij niet langer gebonden zijn door stijve ideeën van hoe iets te doen; dan zal hun creativiteit plotseling vlam vatten.

Wetenschappers zullen vele dingen in de komende jaren ontdekken omdat de spiritualiteit en de wetenschap dichterbij elkaar komen. De oude bijgeloven en geloven van vele religies zullen vervangen worden door een meer vloeibare en flexibele benadering. Er is eenvoudig geen één enkelvoudige weg om de hemel te bereiken. En jullie zijn in het proces van de Hemel naar de Aarde te brengen. Jullie hoeven niet voor wat dan ook te sterven anders dan jullie oude geloven en patronen die niet langer meer resultaten leveren. Laat het oude los en vlieg met nieuwe snelle vleugels. Vlieg de hoogte in zonder de grond te verlaten; jullie zijn vrij!

Wij verheugen ons om een klein beetje meer sprankeling in de ogen van onze Lichtwerkers te zien, diegenen wiens langdurige werken grote veranderingen en kansen naar deze planeet en naar al het leven hier hebben gebracht. Weet dat er van jullie allemaal gehouden wordt en dat jullie gekoesterd worden voor wat en wie jullie werkelijk zijn, licht en liefde, en voor jullie grote toewijding jegens dit werk van de tijdperken, de ascentie van deze planeet welke ook dienst doet als de trigger om deze galaxy en universum in/naar hogere dimensies te lanceren.

We gaan nu in/naar de ruimtes tussen de moleculen die jullie lichamen opmaken. Doe een beroep op de engelachtige gastheren om jou te helpen als jij je overbelast of uitgedaagd voelt; zij staan altijd voor je klaar, in dienstbaarheid aan jou uit liefde en toewijding. Een ieder van jullie heeft een engelachtig lichtlichaam in de hogere werelden, dus je doet een beroep op jouw vrienden en geliefden om te helpen. Je hoeft je niet gegeneerd te voelen of de consequenties te vrezen van het vragen om ondersteuning. 

Doe ook een beroep, tijdens jouw slaaptijd, op de geascendeerde meesters en aartsengelen, om instructies te geven, te begeleiden en te inspireren. En vergeet niet deze hard werkende wezens die de Aarde, de lucht, de water en de vuur energieën onderhouden die de wereld creëren waar jullie op/doorheen lopen … de geliefde elementalen. Sommigen van jullie zullen deze wezens spoedig rondom jullie heen zien, specifiek in de wildernis, maar ook op onverwachte plaatsen. Zij zijn de kleine werkers die samenwerken met de grootse architecten achter de schermen, zoals de opbouwers van een set op het podium, om werelden te creëren waar jullie iedere dag doorheen lopen. Verander jullie gedachten, bevrijd jullie hart, en jullie wereld zal als reactie veranderen want jullie zijn de schepper goden die met de elementalen werken, hoewel op een zeer onderbewuste manier. Weldra, echter, zullen jullie volledig bewust zijn en meer levend dan jullie in al jullie levens geweest zijn die jullie op deze planeet doorbrachten.

Er is veel dat er in het verschiet ligt en nog steeds veel om los te laten, maar jullie wereld beweegt zich stabiel omhoog in diens frequentieniveaus. De overgrote meerderheid van de mensheid rust momenteel op een middenpunt tussen 4D en 5D. Sommige Wegwijzers zijn vooruit gesprongen in/naar 6D en daaraan voorbij. Ga met jouw eigen snelheid, laat angst en oordeel los en voel in jullie inspanningen. Jullie zullen ontdekken dat een ieder van jullie vele latente talenten en gaven/geschenken heeft die er slechts op wachten bewaterd en gevoed/gekoesterd te worden in de nieuwe energieën. Voordat jullie het weten, zullen de zaden van jullie dromen ontluiken in/naar een prachtige tuin en allen zullen hun grote verrukking en wonderen vinden.

Wij zullen nu ophouden met deze transmissie om onze vermoeide schrijfster te sparen. Weet dat wij altijd naast een ieder van jullie staan in het altijd aanwezige Nu. Jullie zijn Licht. Jullie zijn Liefde. Jullie zijn prachtige en machtige wezens, allemaal. Namasté. 

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2563}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees