'De tijden veranderen' is een deun waar velen van jullie vertrouwd mee zijn, en dit is inderdaad precies wat er nu gaande is. Jullie zouden nog niet volledig in staat kunnen zijn om je letterlijk af te stemmen op de volledige omvang van waar wij op het moment naar refereren, maar zoals met alles, zal het voor jullie duidelijker worden als jullie het klaarspelen om volledig al jullie inherente vermogens te omhelzen. Dus wij zeggen wederom, dit is in alle aspecten zeer veel een innerlijke reis, eentje die genomen moet worden in eenzaamheid, maar ook eentje die op een manier gedeeld moet worden dat zowel jijzelf als ook anderen in staat zal stellen om het pad verderop te zien.

 

Want dit is op vele manieren de onderliggende reden voor deze gehele onophoudelijke stroom van informatie welke wij afleveren. Het is niet alleen om jullie als het ware informatie te geven over wat er gaande is op alle niveaus waar jij je op het moment ontkoppeld van mag voelen. Want JULLIE zijn het maagdelijke territorium waar wij eerder over gesproken hebben, en er is niemand anders dan jezelf die dat helemaal volledig kan verkennen. En dat is waarom wij hier zijn, om jullie aan te moedigen dat te doen. Want dat is de enige manier om die toekomst te vinden waar jullie zo naar hunkeren, aangezien het nergens anders verborgen is dan binnenin.

Dit mag voor velen tegenstrijdig klinken, aangezien zij naar andere factoren zullen wijzen die een belangrijke rol spelen in niet alleen hun eigen welzijn maar ook in dat van deze gehele planeet, en met recht. Maar dat is waarom wij zeggen, ga naar binnenin, omdat de antwoorden waar jullie zo naar hunkeren daar al voor jullie zijn om hen te vinden. Want jullie hebben de oplossingen, en in feite, ZIJN jullie de oplossing op ieder enkelvoudig probleem dat de mensheid plaagt. En wij bedoelen dat welzeker, zowel op een micro als op een macro niveau. Want nu, zijn er geen externe factoren welke jullie tegenhouden, aangezien deze negatieve overheersers die zolang op de mensheid aasden, de houvast op jullie hart verloren hebben, maar misschien niet op jullie geesten/denken?

Dus wij zeggen nogmaals, jullie zijn de oplossing op ieder enkelvoudig probleem dat jullie rondom jullie heen zien, en jullie zijn meer dan sterk en wijs genoeg om elk van hen onderuit te halen. Wij zullen aan jullie zijde staan, iedere stap op de weg, en wij zullen ons deel doen met het oog op het feit dat jullie deze oplossingen op een manier en een snelheid vinden dat jullie niet in je eentje hadden kunnen klaren. Maar voor ons om in staat te zijn jullie te helpen, moeten jullie allereerst jullie zelf te hulp schieten. Dus dat is waarom wij zeggen om naar binnenin te gaan, en doe dat aldus met de intentie van iemand die actief streeft naar de grootsheid welke daar gedurende eonen sluimerend gelegen heeft. Want jullie zijn zoals Doornroosje, iemand die bedwelmt gehouden werd gedurende zo een lange tijd, dat het een eeuwigheid kan nemen om weer wakker te worden. Maar wakker worden moeten jullie, want om de toekomst onder ogen te komen, moeten jullie deze laatste overblijfselen van geïnduceerde slaap uit jullie eigen wezen verwijderen.

Het kan eerst oncomfortabel aanvoelen, ongeveer zoals de sensatie wanneer het bloed naar een ledemaat terugkeert dat gedurende een poosje gevoelloos geweest is. Maar herinner je, al dit 'getintel' dat je onderweg zult ervaren is werkelijk een teken van jouw uiteindelijke ontwaking. Want dat is waar dit gehele proces over gaat, wakker worden tot het feit dat je een veel machtiger wezen bent dan wat jij jezelf geleerd hebt te zijn, en als zodanig, kan het proces zeer veel vergeleken worden met een patiënt die voor een aantal jaren in coma gelegen heeft en plotseling weer bijkomt. En dus zal het een periode van verwildering en verwarring voor jullie allemaal zijn, want jullie zullen bekend moeten raken met die "nieuwe woonplaats" van jullie waar wij in een eerdere boodschap naar refereerden. Herinner je, je hebt die oude en kneuterige flat achter je gelaten, en nu, bewoon je veel meer ruimtelijke woonkwartieren dan voorheen, en ééntje die een gehele nieuwe reeks aan kamers heeft waarmee je bekend moet raken. Want daar verblijft zoveel van jullie eigen krachten, de krachten die deze gehele tijd in een opslag-kluis op slot gezet werden toen jullie bestonden als het oude soort van mensen, de mensen die op één enkele cilinder liepen, nauwelijks voor een fractie op hun eigen kracht functionerend. Maar nu, zal je in staat zijn de motor op toeren te brengen en diens volle kracht te gebruiken, dus misschien is dit niet de beste tijd om apathisch te blijven zitten?  

Want wij hebben je eerder verteld, jij bent degene met de handen aan het stuur en de voet op het pedaal, en jij bent degene die moeten beslissen om wel of niet te gaan en om dat nieuwe herenhuis waar je naar verhuisd bent te verkennen. Wij kunnen er niet voor zorgen dat je het doet, maar wij zullen doorgaan je eraan te herinneren dat je niet meer slapende kunt blijven. Want als je dat doet, zal je niet alleen behoorlijk veel mislopen, je zult het ook moeilijker voor deze wereld van jullie maken om wakker te worden jegens een gloednieuwe werkelijkheid. Want de wereld van jouw dromen zal alleen een werkelijkheid worden als jij het verwerkelijkt. Dus wij zeggen wederom, ga naar binnenin, want dat is waar je de gloednieuwe JIJ zult vinden, de jij die meer dan gereed is om wat voor taak dan ook op de schouders te nemen die in de weg mag staan tussen jou en de toekomst waar je over droomt.

The Constant Companions

 

Lees ook:

 

 

 

Bron: Denk met je hart

 

{fcomment id=2936}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees