Dierbaren, De tijden die voor jullie liggen zijn gevuld met vele kosmische voorvallen welke zelfs een grotere toename in de reinigende energieën zal brengen, en het is uitermate belangrijk om afgestemd te blijven met de veranderingen en geaard te blijven in jullie alledaagse levens. Wij noemen hen reinigende energieën maar wat deze energie download op jullie planeet in wezen werkelijk is, is de goddelijke vrouwelijke onvoorwaardelijke liefde energie. Wanneer iedereen op jullie planeet door deze goddelijke energie aangeraakt is, creëert het openingen in al deze gebieden van jullie wezen die nog steeds in behoefte zijn van genezing en uitbalancering.

En oude kwetsuren worden naar het oppervlak gebracht om definitief genezen en losgelaten te worden. Vele van deze kwetsuren werden als trauma gevoeld tijdens de kindertijd en deze werden in de onderbewuste rijken van de menselijke psyche opgeslagen. Als deze opnieuw wakker gemaakt en naar het oppervlak gebracht worden in/naar de bewuste geest, kan het emotionele moeilijkheden creëren, hetgeen tot een grote omvang afhankelijk is van ieder persoon diens bekwaamheid om deze trauma's onder ogen te komen met de wijsheid die in jullie volwassen leven verzameld werd door je aan de levenservaringen aan te passen. Alles hangt af van de bekwaamheid van een ieder van jullie om bereid te zijn te kijken naar deze onopgeloste aspecten uit een tijd toen zij niet veel ervaring hadden in het omgaan met de ingewikkeldheden van het leven op hun wereld.

Een ieder van jullie brengt diens eigen unieke perspectieven naar iedere gebeurtenis welke zich in jullie persoonlijke wereld voordoet, en deze gebeurtenissen kunnen bekeken worden vanuit ofwel het gezichtspunt van een slachtoffer of als een lerende en waardevolle groei ervaring welke toevoegt wordt aan de sterke punten en bekwaamheden die jullie verzameld hebben. Iets dergelijks is de manier op een planeet welke de vrije wil van diens bewoners in ere houdt. Als een individu ervoor kiest om naar gebeurtenissen in diens leven te kijken vanuit een slachtoffer gezichtspunt, dan zal het leven hem/haar meer geven van wat zij kiezen te ervaren. Aan de andere kant, als een individu kiest om naar een gebeurtenis in diens leven vanuit een hoger perspectief te kijken als waardevolle lessen geleerd en verkregen, zal het leven alles dat zij in dankbaarheid tot uitdrukking brengen naar hen terug reflecteren. Deze tijden zijn uniek en speciaal, daarentegen, waar vele mensen nu middenin zitten om los te laten en opnieuw te bezoeken zal niet steeds maar weer opnieuw in een kringloop doorgaan. Er komt een tijd aan wanneer de kracht van liefde op de planeet zo groot zal zijn, dat alle oude koppige kwesties en trauma's vanuit het verleden gewoon uit het bewustzijn van de mensen zal vervagen. Dit zal helpen om een nieuwe manier van zijn/bestaan voor de gehele mensheid te vergemakkelijken. Er zal niet langer een eindeloze lijst van overtredingen zijn die iemand tegen een ander begaan heeft. Er zal alleen acceptatie en vergiffenis zijn met mensen die begrijpen dat liefde alles uitwist dat voorheen gaande was.

Er zal een frisse start zijn voor iedereen die ervoor kiest om op de planeet te blijven en het zal zijn als een ademteug van frisse lucht in de harten van iedereen. De hogere kwaliteiten van liefde zullen binnenin alle zielen manifest zijn als zij zich de Goddelijke Vonk binnenin hen herinneren en zich er opnieuw mee verbinden. Veel vooruitgang zal er komen als de mensheid samenwerkt in coöperatie en verenigde inspanning om een nieuwe wereld te creëren, een betere manier van het elkaar ten dienste staan zodat de hoogste expressie van goddelijk potentieel zich voor ieder individu kan ontvouwen. Dit was het oorspronkelijke plan voor de ervaring van het leven in een menselijk lichaam, om de goddelijke essentie van de Ene toe te staan een expressie te hebben door elke van diens vonken, iedere vonk is uniek, speciaal en ontwikkelt zich op verbazingwekkende en wonderbaarlijke manieren. Door deze diversiteit aan ervaringen, groeit de Ene en breidt zich uit.

De samenkomst van de nieuwe en krachtige energieën en deze te integreren in jullie menselijke opererende systeem terwijl jullie volledig op de Aarde geaard blijven is de volgende stap voor iedereen en is al in voortgang. De veranderingen beginnen binnenin ieder individu, binnenin jullie lichamen en binnenin jullie bewustzijn, en als dat wat niet langer een behulpzaam doel dient getransmuteerd en geëlimineerd is, komt meer Licht het auragebied van jullie allemaal binnen en stijgt het frequentieniveau dienovereenkomstig. Dit proces helpt jullie binnenin jullie gebied van invloed om ook los te laten en meer Licht te absorberen. Meer Licht binnenin ieder individu creëert een groter gebied van Licht binnenin de gemeenschap en dit is wat er gebeurt terwijl de veranderingen doorgaan. Het Licht brengt positieve gevoelens van verheffing, vreugde, geluk, hoop, optimisme, en de mensheid zal deze naar hun families en gemeenschapsleden met een groter gemak tot uitdrukking brengen.

Te zijner tijd zullen de dichtere gevoelens en emoties er niet langer meer zijn en zal de mensheid niet langer gehinderd worden bij diens uitoefening van het ervaren van het leven in een menselijke lichaam terwijl zij hun vaardigheden, talenten en bekwaamheden ontwikkelen die zij met anderen zullen wensen te delen en dit zal de levenservaring van iedereen verrijken. De afstemming van ieder individu met de hogere aspecten van diens werkelijke essentie brengt vele geschenken met zich mee om met de wereld gedeeld te worden. Deze activiteiten zullen meer balans in Aardebewegingen en weerpatronen brengen en alles zal in harmonie en stabiliteit zijn.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees