In jullie snelle wereld, wordt het goed begrepen dierbaren dat jullie dagen vaak moeilijk worden als je probeert om heel veel met jouw schema te jongleren en soms probeert om meer toe te voegen aan de al groeiende stapel van dingen die gedaan moeten worden. Wat wij de laatste tijd waargenomen hebben is een overvloed aan goede intenties van geachte zielen die anderen gelukkig willen maken maar op hun beurt eindigen zij ermee tegengestelde uitkomsten te produceren. Wanneer jouw intenties gevuld zijn met zoveel emotie welke ontleend wordt vanuit het ego en niet het hart, is de energie die je loslaat chaotisch en onstabiel, daarom kunnen jouw goede bedoelingen om anderen geluk te brengen gemakkelijk gezien worden als zijnde onnadenkend.

 

Het is zelfs in jullie drukke levens essentieel om integriteit en betrouwbaarheid in stand te houden. Begrijp dierbaren, dat wanneer je een gebrek aan betrouwbaarheid gedemonstreerd hebt dit niet noodzakelijkerwijs betekend dat je onnadenkend bent, of dat je arrogant of respectloos bent richting de andere geachte ziel waar jij op mikt om te helpen of gelukkig te maken. Waar je mee eindigt over te dragen is meer over jouw bekwaamheid van het georganiseerd te zijn met jouw gedachten, acties, woorden, gevoelens en wil, hetgeen nochtans op diens beurt zal bepalen hoe betrouwbaar je waarlijk bent wanneer iemand een gunst van jou vraagt of een schouder om op te leunen.

Natuurlijk wordt niet van jou geëist om er voor iedereen te zijn met ieder ontwaken of iedere oproep, het is noodzakelijk om te kiezen en om niet al te zeer verwikkeld te raken in het misleide geloof dat je hier bent om ieder ander diens problemen op te lossen. Het is voor een ieder van jullie belangrijk te begrijpen dat wanneer je demonstreert dat je betrouwbaar bent, dat je zonder woorden zegt dat je een keuze gemaakt hebt en dat je die keuze geaccepteerd hebt door je eraan te wijden. Er zijn vele manieren die jou kunnen helpen om meer betrouwbaar te worden die geen gevoel binnenbrengen van overweldigd te worden door de behoeften van andere mensen. Vertrouw, dierbaren, op je hart en je zult ontdekken op welke manieren en in welke gebieden je in staat bent om te helpen die jou niet overbelasten of die een situatie creëren die gemakkelijk een averechtse uitwerking op jou zouden kunnen hebben.

Als je belangstellend bent en wenst om jouw betrouwbaarheidseigenschap te verbeteren dan moedigen wij je aan om zorgvuldig/voorzichtig te zijn met de beloften die je maakt. Beloof iets niet tenzij je volledig gereed bent om de belofte te vervullen. Als je al druk bent met het werken aan iets, breng dan geen andere projecten binnen welke ervoor zullen zorgen dat jij je ingesloten voelt totdat je de noodzakelijke tijd hebt om te vervullen wat er van jou gevraagd werd. Als jij jezelf overweldigd door teveel verplichtingen aan te nemen zal je alleen maar een toename van stress en spanning in jouw leven aantrekken, dan mag het je spijten om de verplichtingen op je genomen te hebben en wij hebben veel spijt gezien welke in helemaal niet vervulde verplichtingen veranderden. Stem alleen in met waartoe je in staat bent om tijd aan te geven zonder daar stres of klachten aan toe te voegen. Het is oké om jezelf grenzen te geven wanneer het aankomt op hoeveel je in staat bent om voor een ander te doen. Wanneer je in staat bent om je echt te verplichten aan iets waar iemand jouw hulp voor vroeg, zal je tot het glorieuze gevoel komen van hoe het is om iemands vertrouwen verkregen te hebben.  

Wij weten dat jullie iedereen gelukkig willen maken, het is nochtans natuurlijk omdat jullie liefdevol en mededogend van aard zijn. Leer wanneer nee te zeggen en meen het. Bijgevolg, leer hoe jouw tijd te rangschikken overeenkomstig met de plannen en de projecten die je al hebt om te volbrengen. Raak meer georganiseerd aangaande wat er gedaan moet worden en leer dat het oké is om geen nieuwe taken te nemen totdat je klaar bent met waar je momenteel aan werkt.

Zoveel dierbare zielen proberen zo hard om aan zichzelf te bewijzen dat zij helemaal alleen een taak uit kunnen voeren, zonder om een klein beetje hulp te vragen. De dierbare zielen die dit doen willen het niet fout lijken te hebben. Wanneer een situatie zichzelf aandient en je weet diep binnenin dat je iemand anders diens hulp zou kunnen gebruiken, leer alsjeblieft om hulp te zoeken - het is niet bedoeld dat je het de gehele tijd juist hebt. Begrijp dat er anderen daarbuiten zijn die kunnen toevoegen aan wat jij gedaan hebt vanwege wat zij weten - jullie kunnen samen werken aan het brengen van een succesvolle afronding aan iets dat bezig was een last te worden.

Wij weten dat het moeilijk is om anderen om hulp te vragen wanneer iemand hulp bij jou gezocht heeft. Het vergt grote moed en innerlijke kracht om de situatie opnieuw te evalueren en de passende persoon te zoeken die een beter begrip en duidelijkheid kan brengen. Het gaat niet om het hebben van goed of fout, het gaat over het samen leren werken om niet alleen aan de persoon die jou uitgezocht heeft geluk te brengen, maar geluk aan de gehele situatie en voor alle betrokkenen. Door met een ander samen te werken, zal het leren zich exponentieel ontwikkelen en het zal motiveren om met anderen met een groter gemak in toekomstige taken en projecten te werken.

Een andere manier van het meer betrouwbaar worden is bereid te zijn om meer open en flexibel te worden. Als je werkelijk bereid bent om flexibel en minder stroef met anderen te zijn, zullen andere mensen op hun beurt op dezelfde manier reageren. Soms worden gunsten niet onmiddellijk geretourneerd maar zij zullen gebeuren en omdat jij flexibiliteit demonstreerde, zal de gunst mettertijd, wanneer jij hulp nodig bent en deze andere persoon opzoekt, geretourneerd worden.

Er is geen dag dat je het innerlijke werk niet uit kunt oefenen omdat, terwijl de tijd voortdurend in beweging is je werkelijk onophoudelijk jouw fundering op moet bouwen en herbouwen, en het meer solide maakt hetgeen ontleend is vanuit liefde, mededogen, wijsheid en grote innerlijke kracht. Het is essentieel dierbaren, dat iedere stap die jullie nemen jullie verantwoordelijkheid is en omdat de tijd nooit-eindigend is, is ieder moment een kans om iets nieuws te leren en om een spirituele oefening op je te nemen die je bereid bent om elke en iedere dag uit te oefenen.

Hoe meer bewust je wordt van jouw volledige zelf en de wereld rondom jou heen, zal je er snel toe komen te beseffen dat jouw persoonlijke condities ook op een snel tempo veranderen. Op één dag mag je droefheid voelen en een paar minuten later voel je blijmoedigheid of tevredenheid en vreedzaamheid van geest, jouw energie mag vermoeid zijn, optimistisch, kwaad of mogelijk verward en deze kunnen soms zonder enige aankondiging veranderen. Denk eraan dierbaren, ongeacht van wat jouw situatie is, jouw innerlijke kompas dat bestuurd wordt door jouw liefdevolle hart zal jou altijd in de richting wijzen die voor jou bedoeld is om te nemen -  een weg die aan jou een diepere diepte van de verbinding met God en een grotere uitbreiding van jouw hart zal verstrekken.

Het is noodzakelijk om een grote vastberadenheid en constante van jouw doel en betekenis in alles dat je doet te handhaven - ga door met te werken aan het zijn van de betrouwbare persoon waarvan wij weten dat je die bent in alle plaatsen en in alle situaties. Zegeningen komen in/naar jullie leven dierbaren, wanneer je in staat bent te weten en te handelen als zijnde ÉÉN met Alles dat je bent. Met jouw ontwikkelende bekwaamheid om manieren los te laten die niet langer bruikbaar zijn, het oefenen van de manifestatie, jouw totale ziel identificeren, balans brengend naar waar er een onevenwichtigheid was enzovoorts, en weet dat de stabiliteit van jouw wil jou zal helpen om elke en iedere transformatie die je ontmoet te accepteren.

Weet dat grote en wonderbaarlijke en verrukkelijke dingen op jouw weg zullen komen precies wanneer zij bedoeld zijn dat te doen. Wij weten dat jullie de neiging hebben om vele van de kansen die zichzelf presenteren te bespoedigen, maar wij moedigen jullie aan om de tijd te nemen om goed te leren en om te begrijpen wat het is dat je leert. Terwijl je meer betrouwbaar voor anderen wordt, wordt je ook meer betrouwbaar voor jezelf en wij juichen dit van jou toe, omdat jij net zozeer verdienend van jouw energie bent zoals de vele geachte zielen dat zijn die jij uitkiest om te helpen.

En zo zij het…

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees