Dierbaren,We gaan een tijd van versnelde veranderingen binnen en het zal een tijd zijn van veel informatie dat gegeven wordt, hetgeen de mensheid aan het duizelen zal hebben van het proberen te begrijpen wat er zich voordoet. De reguliere media zal betrokken zijn bij de verspreiding van veel van dit materiaal. Het is het 'wakker worden belletje' voor alle bewoners van de Aarde en vele lichten zullen aangaan binnenin de harten en zielen van de ontwakende mensheid. Dit is een tijd waarop jullie voorbereid werden en jullie kalmte en evenwichtigheid zal zeer noodzakelijk zijn bij het in balans houden van het energiegebied van de Aarde terwijl de mensen alles het hoofd bieden om tot begrip te komen.

 

Velen van jullie zullen ermee beginnen de reden en het doel van jullie aanwezigheid hier op Aarde te begrijpen en jullie zullen doorgaan om stil bezig te blijven met iedere dag jullie lichtwerk te doen zonder al teveel ophef. Iets dergelijks is altijd het geval geweest met onze grondbemanning en dit heeft een ieder van jullie geholpen onopgemerkt en eerder onzichtbaar te blijven. Dit, in de tijden die er in het verschiet liggen, zal beginnen te veranderen - want jullie, de Lichtwerkers van de wereld, zullen meer opmerkzaam worden door het Licht dat jullie uitstralen en diegenen rondom jullie heen zullen zich afvragen wat het is dat er anders in jullie aangezicht is. Wanneer een ieder van jullie de frequenties van Liefde en vreugde, vreedzaamheid en harmonie uitstralen, kunnen de mensen het niet helpen nochtans beïnvloed te worden en zullen op vele verschillende manieren reageren, wat afhankelijk is van het niveau van het begrip dat zij bezitten.

Het beoefenen van alchemische magie via het gesproken woord zal steeds belangrijker worden aangezien dit werk een focus is dat creatief bekrachtigd wordt door de onwankelbare intentie en de herhaling. Velen meer van jullie komen ertoe het belang te beseffen van het dagelijks trouw zijn aan deze inspanningen, want jullie zien en ervaren de resultaten die zich nu rondom jullie heen in de wereld manifesteren. Ben in het huidige moment zoveel als mogelijk is en zorg voor jouw eigen fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Je moet eerst voor jezelf zorgen en van jezelf houden voordat je aan anderen kunt geven en dit aspect van zelfbesef van jouw rol in dit leven op de planeet is noodzakelijk. Doe het beste dat je kunt in ieder moment en vertrouw erop dat je de begeleiding en aansporingen zult ontvangen die nodig zijn voor jouw volgende stap.

De meesten van jullie zijn nu in staat om meer energie vast te houden en terwijl de laatste van de vervormde patronen losgelaten en ontbonden worden binnenin jullie, zijn jullie in staat om meer licht dan ooit tevoren te absorberen, te assimileren en te integreren. Een ieder van jullie is aan machtige krachtcentrale die veel goeds op de planeet kan bereiken door diens gedisciplineerde focus op de taken die er voor jullie komen. Jullie werden altijd en zullen doorgaan begeleidt te worden door jullie Familie van het Licht om de hoogste uitkomst voor het hoogste goed van allen te ontvangen en te ervaren. Er is niet één van jullie die deze wereld alleen bewandeld, in feite, zouden de meesten van jullie in shock zijn te ontdekken hoeveel wezens met jullie meewandelen door jullie dagelijkse levens hier op Aarde heen.

Probeer je dagelijks op onze aanwezigheid af te stemmen en maak tijd voor afgezonderde contemplatie en ook voor gemeenschap/omgang. De waarachtige lucht rondom jullie heen wemelt met levensvormen van de hogere dimensionale soort. Als jij je afstemt op de natuur zal je kennis, aanmoediging en begeleiding ontvangen aangaande de beste manier om voorwaarts te gaan. Soms is alles dat er nodig is slechts te zijn waar je bent, want jouw aanwezigheid in dat gebied vervult een hoger doel. Ben de onpartijdige en onthechte waarnemer van de tekenen rondom jou heen en volg de aansporingen in jouw hart. Je bent veilig, je bent geliefd en je bent altijd beschermd. Handhaaf een kalme gedragswijze binnenin en buitenom en zoals het magische en gouden kind van het universum dat je bent, de weg voor jou zal zich automatisch openen wanneer de timing juist is.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees