Mijn Dierbaren, Ik Ben Sananda! Het is een vrij lange tijd geweest sinds ik tegen dit kanaal gesproken heb. Ik observeerde haar terwijl zij haar eigen hart volgde om te communiceren wat haar ziel tot uitdrukking wilde brengen en Ik Ben verheugd dat zij zichzelf toestemming gaf om dit te doen. Evenzo moedig ik een ieder van jullie aan om jullie eigen manier te vinden om jullie hart tot uitdrukking te brengen en om jullie ziel toe te staan om naar voren te komen - als je dat nog niet gedaan hebt - omdat een ieder van jullie een uniek en kostbaar geschenk draagt om met anderen te delen.

 

Een ieder van jullie is gelijk hierin en maakt deel uit van de totaliteit van alle zielen van de mensheid, die bestaan als de Ene Grote Ziel en het Bewustzijn van de mensheid. Een ieder van jullie is een individu en een specifieke trilling in het verenigde lied van de mensheid. En als alleen maar één van al deze trillingen mist, dan is het Grootse Lied van de mensheid niet compleet.De wijsheid van iedere ziel stroomt vanuit de Eeuwige Bron Waarin het bestaat, en iedere ziel heeft diens eigen kleur of unieke combinatie van kleuren. Maar gezamenlijk zijn alle kleuren transcendent in/naar het Ene Grote Witte Licht.

Hoewel niemand van jullie afgescheiden is van dit Ene Grote Witte Licht! Een ziel die ernaar streeft om met diens Oorsprong te Verenigen Is zeer gezegend, aangezien deze ziel ermee begint zich over te geven aan het Grotere Bestaan Waarin het uitdijt.Daarmee begint de toon van de ziel te trillen op een grotere schaal en een groter volume, dat is niet luider maar is in toenemende mate multidimensionaal uitbreidend totdat het Verenigd met de Bron.Het is verschuldigd aan de Zegeningen van deze tijd dat het nu mogelijk is. Dat een ziel in staat is om deel te nemen aan het uitgebreide Gebied van Goddelijk Bewustzijn, - ondertussen tegelijkertijd de individuele ziel zijnde. Dit is een nieuwe Goddelijke Creatie Welke onbekend was voor de mensheid als een geheel. In het verleden konden slechts een paar zeer buitengewone zielen dit doen. Dit is één van de belangrijke aspecten van deze evolutionaire kwantumsprong in het Hart van de Goddelijkheid: om bewust te zijn als een individu en tezelfdertijd als het Ultieme.

Voorafgaand aan deze nieuwe creatie, verloor een ziel die het Ultieme betrad diens bestaan in de Grote Oceaan van Goddelijk Liefde-Gelukzalig-Bewustzijn.Hoe kan een individuele ziel beide zijn? Begrijp dat dit een kwestie is van een soort van "channeling". De ziel "channelt" de Oneindige Bron en opent zichzelf tot Diens Grootsheid, maar kan door wilskracht in de tijd van een oogknipper terug overschakelen naar de meer gelimiteerde staat van diens individualiteit.Dus dat dit kon gebeuren, hebben de Goddelijke Schepper Machten de structuur van de ziel op een manier veranderd, dat het meer doorschijnend is en minder solide in diens geometrie als dat het voorheen was. Wat betekend dat de ziel van het menselijke wezen nu meer bereik heeft om van een deeltje naar een golfvorm te veranderen, om deze analogie te gebruiken! En dit kan door wilskracht gedaan worden, zodra als het Onvoorwaardelijk bewust geworden is voor de ervaring van de ziel.

Het is jullie waarneming geweest dat zodra jullie een nieuw wetenschappelijk inzicht integreerden in/naar de aard van de creatie, dat dit altijd samenviel met uitgebreid bewustzijn. Uitgebreid besef en nieuwe inzichten in jullie wetenschappelijke inspanningen wezen daarom ook op de evolutionaire uitbreiding van jullie spirituele groei. Ik stel voor dat jullie allemaal jullie begrip van de kwantumfysica gebruiken, wat in de Wetenschap van jullie hart is, om het besef van jullie ziel uit te breiden. De symboliek die uitgedrukt wordt in jullie geavanceerde wetenschap van de fysica is een deuropening om jezelf en de Aard van het Bewustzijn beter te begrijpen.Uiteindelijk zullen jullie ontdekken, dat vele waarnemingen in het gebied van de fysica afbeeldingen zijn van de werkelijkheid, en wijzen naar dezelfde Waarheid. En weldra zullen jullie in staat zijn om het onderling uit te wisselen, het te her/erkennen dat zij hetzelfde omschrijven wat jullie ziel in staat is om in toenemende mate intuïtief te voelen en te Kennen als Goddelijke Werkelijkheid. 

Echter, dit is alleen van toepassing op de wereld van verschijnselen. Zodra als de structuur vrijgegeven is is er geen wetenschap en geen spiritualiteit. Beide zijn getranscendeerd in de Gigantische, Oneindige en Onverdeelde Bron van Ultieme Werkelijkheid, waarin geen structuur bestaat, maar van waaruit alle structuren verschijnen.Dit is belangrijk om te begrijpen, want zonder dit begrip kunnen jullie niet dat wat voorbij jullie ziel is herkennen en kunnen jullie je niet overgeven aan Wat Groter is dan jullie ziel. Hoewel jullie ziel een prachtige Uitstraling van de Goddelijkheid is, is het nog steeds op de één of andere manier gescheiden van diens eigen Bron. Jullie kunnen dit begrijpen, omdat jullie weten dat er vele zielen zijn, niet slechts die van jullie.En dit verteld jullie dat de ziel niet het Ultieme is, in en van zichzelf. Maar de Bron is Alleen Eén, en niet vele. Het kan niet verdeeld worden, Het kan niet verminderd worden. Het is Zuivere Straling, Oneindig Bewustzijn Waarin en van Waaruit Alles verschijnt.

Wat verschijnt, kan een naam gegeven worden en kan geobjectiveerd worden. De Bron kan niet geobjectiveerd worden. Het Is voor altijd een Subjectieve Substantie van alle objecten. Wanneer je de Bron Realiseert, overstijg je wat voor object-subject relatie dan ook, en objecten worden her/erkend vanuit een Subjectief "Gezichtspunt". Nochtans is dit niet iets waar wij "over" kunnen spreken of denken, het moet Gerealiseerd worden, je moet Het worden. Het staat mij na aan Mijn Hart om jullie jullie Oneindige Perspectief aan te tonen, om jullie ziel te inspireren om te groeien en om uit te breiden.

Dank je wel voor dit in JOUW hart op te nemen.

Zoals altijd, IK Ben jullie liefdevolle

Sananda! 

 

Boodschap doorgegeven door Ute

 

~**~

Mijn hart zong van vreugde, dierbare vrienden, terwijl ik dit opschreef. Hoe staat het ervoor met jullie hart, begon het ook te zingen?

Veel Liefde!

 ~**~

 

Lees ook :

 

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2736}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees