Groeten dierbaren. Ik groet jullie vanuit een volledig ander perspectief vandaag. Want jullie naderen een meer algehele vermenging met jullie Hogere Zelven en met jullie Monade, en aldus de trilling van waaruit Ik communiceer is hoger en meer geleidend voor jullie nieuwe niveau van begrip. En het perspectief is prachtig, zoals jullie kunnen zien. Jullie hebben een volledig nieuw speelterrein bereikt en dus vergt het een klein beetje aanpassing van jullie om dit nieuwe perspectief te integreren en te accommoderen. En het is volledig door jullie eigen toedoen, want jullie intentie is voor het merendeel geweest om deze liefdevolle intense energieën van de laatste tijd te accepteren en hen te absorberen en hen toe te staan om jullie Lichtlichamen verder op te bouwen.

 Blijf Jullie Prachtige Landschap van Liefde en Hart-Gecentreerde Doel Koesteren

En jullie kunnen niet anders dan de dingen door een nieuwe lens zien, dierbaren, een volledig ander landschap voor velen van jullie. Wees niet ongerust als jij je fysiek niet heel veel anders voelt, echter velen van jullie zouden zich in het nauw gedreven voelen te ontkennen dat jullie je anders voelen en anders zien. Laat de weerstand en de twijfel los en je zult duidelijker zien.

En dus dierbaren, verzoek ik jullie om voortdurend naar jullie hogere perspectief te reiken welke voor jullie nu meer overduidelijk wordt. Kies ervoor om de dingen vanuit dat perspectief te zien. Je zult gewaarworden dat het gemakkelijker wordt om de angsten en beperkingen los te laten welke je eens terughielden, want jouw ziel wil hoger vliegen en zal niet genegeerd worden. Sta dit proces toe met gratie en acceptatie en de wetenschap welke je nooit verloren hebt. Laat het van nu af aan jouw werkelijke werkwijze zijn.

De tijd is hier om jullie oude manieren van het analyseren met jullie ego en met jullie oude kaders van geloven/overtuigingen af te schaffen en achter te laten. Voel met jullie hart en verwelkom jullie nieuwe perspectief uitsluitend gebaseerd op jullie harten. De gehele tijd daaruit vandaan komen is bezig veel meer beschikbaar voor jullie te worden. Deze energieën van de laatste tijd garanderen het. Je hoeft het niet te bevechtrn of wat dan ook aan te roepen overeenkomstig met jullie oude perspectief, want jullie zijn afgestudeerd in/naar een nieuw niveau. Kijk rond en raak er bekend mee.

Nu is het tijd om je altijd eerst met jouw Hogere Zelf te verbinden. Sta het toe samen te gaan. Sta alle fractals van jouw essentie toe samen te gaan. Voel jezelf versmelten met jouw monade of zielfamilie. Breng het in stappen binnen dat jullie Eén zijn. De stukjes informatie die nu voor jullie beschikbaar zijn, zijn grenzeloos. Het vereist slechts van jou om je tot hen open te stellen en ervoor te zorgen hen niet te kleuren of te analyseren met jouw gescheiden zelf, met jouw ego. Die manier van deelnemen aan het leven gaat langs de kant van de weg terwijl jij alles van jou integreert in/naar dit hogere perspectief waarin je verwelkomd wordt.

En aldus gaat het dat jij jouw nieuwe zelven altijd met eer en liefde begroet, accepterend en wetend dat de goddelijke vlam binnenin jou aan het opbouwen is naar een altijd-verhogend crescendo en alle aspecten van jou overneemt en omwikkeld, aangezien alle aspecten naar huis komen naar jouw goddelijk centrum.

Het proces was prachtig om te bekijken terwijl wij jullie observeerden "dat jullie in/naar jullie eigen kwamen" zogezegd, van het ontdekken van alle nieuwe en gewenste mogelijkheden net zo echt en op handen zijnde als dat je door de deur van jouw hogere besef/bewustzijn heengaat. Laat jezelf die uitbreiding en heelheid worden die naar jou wenken.

De oude manieren van de dualiteit zijn bezig veraf te worden, alsof je door een achteruitkijkspiegel kijkt terwijl je voorwaarts gaat, en nu zie je voor jou een volledig nieuw landschap trillen met een nieuwheid en glinstering welke ontworpen is door liefde en gratie, een landschap dat werd en wordt ontworpen door jou in jouw oneindige glorie van creatieve bekwaamheden.

Merk op, dierbaren, dat deze gedachten en doelen van vorig jaar van tijd tot tijd mogen wenken, zoals een onkruid door mag gaan om door de aarde heen te duwen nadat je besloten hebt het eruit te trekken. Maar het hoeft niet zo te zijn dat je het toestaat om jouw nieuwe zuivere landschap over te nemen. Want jullie zijn sterker en meer capabel om jullie staren en intentie af te wenden om jullie prachtige landschap van Liefde en Hart-gecentreerde doel te blijven koesteren/voeden. Sta nu sterk in jullie pas ontwaakte werkelijkheid. Hoe meer dat jij jouw aandacht en jouw energie hieraan leent, hoe meer het geaard en gemanifesteerd wordt.

Jullie zijn de goddelijke scheppers en de goddelijke landschap architecten van jullie nieuwe levens en jullie nieuwe wereld. En waar het ook is dat jouw missie jou naartoe leidt zal gedecoreerd zijn met prachtige bloemen van immense liefde en levendige kleuren, in afwachting van jou om je op hen te focussen en van hen te houden en te beslissen hoe hen in jouw nieuwe leven te gebruiken. Stuur slechts liefde naar het "onkruid" in jullie tuin dierbaren, en vestig je aandacht niet op  hen. Vestig je aandacht in plaats daarvan op liefde en mededogen en welvaart en vreedzaamheid en harmonie.

Jullie zijn zo dichtbij dierbaren. Jullie doen het. Behoud alsjeblieft jullie geloof en houdt jullie aandacht alsjeblieft op jullie doelen voor een lichtere stralender wereld voor iedereen om van te genieten en erin tot bloei te komen. Dat is jullie goddelijke geboorterecht en niemand kan dat van jullie afnemen.

Jullie zijn allemaal mijn kostbare kameraden in vreedzaamheid en liefde, mijn prachtige broeders en zusters. Samen bouwen wij een prachtige wereld, één glorieuze stap per keer. Weet dit en koester jullie zelf binnenin deze wetenschap, want het is voor jullie om eeuwig te hebben.

Ik ben voor altijd jullie liefdevolle broeder,

Yeshua

 

Bron: Denk met je hart

{fcomment id=2776}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees