Gegroet Geliefden, Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag wensen wij jullie nieuwe licht van zelf-ontdekking te bespreken. De nieuwe energie opent een groter zelf-besef ofwel je nog maar net op jouw pad begint of dat je een doorgewinterde reiziger bent. Jullie gaan een tijd binnen van grote uitbreiding van het bewustzijn. Het is een tijd waar horizonten doorgaan zich te openen en nieuwe dimensies van mogelijkheden geopenbaard worden. Het is een tijd waarin jullie je dromen kunnen manifesteren en naar grotere hoogtes kunnen vliegen dan dat jullie je ooit voorgesteld hebben.

 

 

Terwijl jullie deze nieuwe energetische fase van zelf-ontdekking en uitbreiding binnengaan, is het belangrijk je te focussen op de vele nieuwe mogelijkheden die in de hogere trillingsniveaus bestaan. Jullie zijn je bewust dat deze nieuwe energie van een veel hogere trilling en een veel lichter bewustzijn is. Het is een nieuwe en uitgebreide manier van naar de dingen kijken. Een nieuw tijdperk komt tevoorschijn met het uitgebreide licht welke jullie net binnengegaan zijn tijdens jullie huidige jaar.

Daarom, terwijl jullie je in dit nieuwe licht ontwikkelen, mogen jullie wensen in te schatten wat jullie voorwaarts willen dragen en wat jullie los willen laten vanuit een energetisch gezichtspunt. Dingen van een lagere trilling mogen niet langer meer goed passen met jullie nieuwe, uitgebreide, hogere trilling.

 

Terwijl je door dit proces heengaat, mag je wensen om de Violette Vlam te gebruiken om je te helpen met jouw inschatting. De Violette Vlam gecombineerd gebruiken met de energie van het hart zal dit proces meer uitgelijnd maken met de nieuwe hogere energieën.

Je hebt vele aspecten binnenin jouw Wezen waarop je mag wensen te focussen. Deze omvatten fysieke, mentale en emotionele aspecten alsook spirituele. Al deze factoren passen samen voor het grotere goed van jouw volledige wezen. Een harmonieuze balans van deze aspecten voorziet jou van een trillende coherente resonantie om voorwaarts te gaan.

Je leeft in een nieuw en uitgebreid Lichtlichaam, en in dit Lichtlichaam, zal je op een veel sneller tempo bewegen dan dat je voorheen ervoer. Je bent je bewust van de vele nieuwe instromingen van energie die jullie kant op komen. Omdat deze energie ideeën en gedachteprocessen naar de oppervlakte brengt, ben jij je bewust van de noodzaak om voorwaarts te blijven gaan met het loslaten en verwerken. Het is niet langer meer een 'af-en-toe' proces van beoordelen maar eerder een doorgaand onderdeel van het leven. Het is het leven in het Nu en bewust te zijn van wat voor jou in het moment goed/juist is. Iedere keer dat je een verouderde gedachte, idee, concept of emotie loslaat, beweeg jij dichter naar jouw besef toe van wie je bent als een integraal deel van de Eenheid.  

Terwijl jij jouw zelf-beoordeling begeleidt, mag je opmerken dat je grote schreden gezet hebt gedurende het afgelopen jaar.

Je mag je bewust zijn van een meer gebalanceerde vereniging van jouw Goddelijke Mannelijke en jouw Goddelijke Vrouwelijke aspecten. Je hebt de kracht en de voorwaarts gaande beweging van jouw Goddelijk Mannelijke gevoeld. Dit werd getemperd met de liefde en het mededogen van jouw Goddelijk Vrouwelijke. Door beide aspecten te eren, heb je beseft dat je in staat bent om voorwaarts op jouw pad te gaan en projecten van een hoge trilling te manifesteren.

Je bent je ook bewust geworden dat in deze tijd van uitgebreid potentieel, het cruciaal is dat je de verlangens van jouw hart volgt. Jouw hart is de plaats waar jouw binnenste hunkeringen verblijven. Het is de plaats waar jouw geheime dromen zich vormen en wortel beginnen te schieten, en zij vormen zich in/naar de beelden van toekomstige manifestaties.

De verlangens van jouw hart zijn geen inhoudsloze dromen gevuld met de passie van het moment. Zij zijn diepe verlangens die daar gedurende eonen zijn geweest. Zij zijn een wetenschap welke overstroomd met diep geluk en diepe vervulling wanneer jij je op hen afstemt. Zij zijn de wortelen van jouw spirituele missie. Zij zijn de zaden van wie jij bent.

Het hart en de geest werken samen om een synergetische alliantie voor de manifestatie van jouw dromen te vormen. Het hart is waar jouw verlangens/wensen zich vormen, en de geest is waar de details en de praktische aspecten vorm aannemen. Wanneer het hart en de geest in harmonie zijn, kan je zelfs naar grotere hoogtes opstijgen. De energieën van verlangen en detail bewegen samen in dezelfde richting voor jouw grootste goed en het grootste goed van allen.

Wanneer de verlangens van jouw hart uitgelijnd zijn met het hoogste goed, ben je in staat in te tappen op zelfs hogere trillingen.

Een her/erkenning van de Eenheid van de gehele mensheid gloort zelfs meer levendig in de hogere energie. Het beste willen voor anderen alsook voor jezelf brengt deze Eenheid in/naar grotere harmonie. Het derde dimensionale concept van afscheiding is aan het vervagen terwijl het hogere dimensionale besef van Eenheid meer heersend wordt. Dit besef is de manier van de nieuwe energie en helpt bij de ascentie van de mensheid.

Wanneer jouw hart en geest uitgelijnd zijn voor het hoogste goed, en je in de energie van Eenheid/Eensgezindheid verhuist, bevind jij je op een schitterende reis van zelf-ontdekking en nieuw besef.

Geliefden, wij verheugen ons over jullie doorgaande reis van zelf-besef en ascentie. Wij zijn hier om met jullie samen te werken met jullie verlangens voor het hoogste goed.

Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.   

 

WIJ ZIJN Aartsengel Zadkiel en Lady Amethyst.

…en Wij omringen jullie met Liefde

 En zo zij het.  

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees