Gegroet Geliefden, Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag wensen wij het Licht van het bewustzijn te bespreken. Het Licht van het bewustzijn en de verlichting zijn verstrengeld zoals in een dubbele spiraal. Wanneer jij jouw besef voor het Licht van het bewustzijn opent, beweeg jij je richting de verlichting. Toen je omlaag door de dimensies in/naar deze incarnatie reisde, begon jouw licht van het bewustzijn als een vonk en werd helderder door jouw verlangen om de altijd aanwezige Liefde van de Schepper te ervaren.

 

Wanneer het van bovenaf bekeken wordt, verschijnt het Licht van het bewustzijn als een trechter of een draaikolk welke op het niveau van de Schepper oneindig is en naar beneden versmald als het het bewustzijn van het individu binnengaat. De hoeveelheid aan Licht dat het bewustzijn van het individu binnengaat, is gelijk aan waar het individu gereed voor is om te absorberen. Het verlangen om meer Licht te absorberen opent en verbreedt het kanaal van het individu om meer licht te ontvangen terwijl het begrip en de toepassing van de huidige concepten zich uitbreiden.

Wanneer de hogere lichtfrequentie jouw bewustzijn binnengaat, verspreidt het zich om ieder aspect van potentieel te verlichten dat erop wacht om vooruit te gaan.Elk concept heeft een bredere, hogere en meer universele betekenis met iedere toename in bewustzijn. Het kan vergeleken worden met een geleerde les als een kind, dan als een tiener, en dan als een jonge volwassene. Met ieder concept en meester gemaakt niveau, is de weg geopend voor een hoger begrip van het concept. Het verlangen voor een groter begrip vergemakkelijkt deze stroom.

Bijvoorbeeld, een kind mag liefde voor diens moeder hebben. Een tiener mag liefde voor vrienden hebben, en een volwassene mag liefde voor de mensheid hebben. Als de les in ieder stadium geleerd is, is de weg geopend voor een breder en meer complex begrip. Het verlangen om vooruit te gaan verhoogd jouw besef van een concept in alledaagse voorvallen. Het Licht kan jouw besef op subtiele manier penetreren zoals het opmerken van een boek in een winkel, het zien van een reclamebord langs de snelweg, of luisteren naar een conversatie. Wanneer dit zich meer dan één keer voordoet aangaande hetzelfde concept, mag het het Universum zijn dat een Licht schijnt op een gebied om voor jou in overweging te nemen.

Als jij je bewust wordt van deze voorvallen rondom een bepaald concept, mag je in overweging nemen hoe dit op jou van toepassing is. Dan, mag je een situatie tegenkomen waarin het concept in het echte leven gepresenteerd wordt. Jouw besef van het concept en wat je geleerd hebt kan jou helpen dit begrip op echte situaties toe te passen. Zo nu en dan, kan het concept gepresenteerd worden in uiteenlopende situaties voor een grondiger begrip en meesterschap ervan. Wanneer je in staat bent om het concept consequent toe te passen in het dagelijkse leven, wordt het een deel van jouw Wezen/Bestaan, en heb je meesterschap bereikt van dat concept op dat niveau. Dit geeft het signaal aan het Universum af dat je gereed bent voor de volgende stap. Elk niveau van begrip bouwt op op het voorafgaande niveau. Wanneer jouw besef in één gebied uitbreidt en stijgt, zal het vaak naar een verschuiving in een ander besef leiden.

Bijvoorbeeld, je mag tot een besef komen van het concept van het je focussen op de overeenkomsten van mensen in plaats van op de verschillen. Je mag je er bewust van worden dat alle personen voedsel verlangen te eten en huisvesting nodig zijn om hen voor de elementen te beschutten, hoewel ieder persoon van verschillende soorten voedsel mag houden en andere stijlen van huisvesting. Wanneer jij je op de overeenkomsten focust in plaats van op de verschillen, mag jouw besef naar een ander gebied verschuiven. Waar jij je op focust breidt zich uit. Misschien mag jij je er bewust van worden dat ieder persoon een Goddelijke Vonk binnenin zich heeft zitten, hoewel men verschillende spirituele overtuigingen mag hebben. Dit besef leidt naar een toename in jouw capaciteit om liefde voor de gehele mensheid tot uitdrukking te brengen. Op deze manier, kan de uitbreiding van het bewustzijn in één gebied leiden naar besef in een ander gebied.

Als jouw besef toeneemt, verhoogd jouw trilling, en ben je in staat om meer Licht en dat van een hogere frequentie te dragen. Dit stelt jou in staat om hoger op het portaal van het besef/bewustzijn te stijgen. Iedere toename in het besef en diens toepassing verhoogt jouw bewustzijn. Het is op deze manier dat je op jouw pad vooruit gaat.

Het Licht van bewustzijn komt omlaag via een trechter of een draaikolk vanuit de Hoger Rijken in/naar jouw geïndividualiseerde bewustzijn. Deze trechter of draaikolk is bovenaan breed en versmalt om een comfortabele stroom in/naar jouw huidige besef/bewustzijn te accommoderen. Als jouw bewustzijn verhoogd en je past dit nieuwe besef op het dagelijkse leven toe, neemt jouw kolom van Licht ook toe, en ben je in staat om grotere hoeveelheden van het licht van het bewustzijn te ontvangen.

Geliefden, wij verheugen ons in de uitbreiding van jullie Licht van het Bewustzijn.

Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.

 

Bron: Denk met je hart

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees