Voor velen van jullie mogen de afgelopen paar lineaire dagen zich op zeer "uitdagende" manieren ontvouwen hebben. Ik plaats het woord uitdagend met een reden tussen aanhalingstekens, want de uitdaging zit alleen in het BLIJVEN laten lopen van de oude frequenties en jullie menselijke voertuig. Als je hen toestaat op te lossen en je te allen tijde op de WAARHEID focust, gecentreerd blijft in de LIEFDE welke IS, dan hebben de oude frequenties geen andere opties dan te ontbinden want zij resoneren niet langer binnenin de bandwijdte van de energetische handtekening van de Nieuwe Aarde.

Dit mag erop toezien dat vele scenario's uitgespeeld worden en hoe meer logische gedachten erbij betrokken zijn hoe meer chaotisch de scenario's worden, het zal beginnen om ten behoeve van zichzelf zich op nieuwe niveaus te voeden.

In mijn eigen persoonlijke leven heb ik de laatste paar lineaire dagen blind in een storm van mijn EIGEN maaksel doorgebracht, niet in staat zijnde alles te begrijpen dat er zich uitspeelde en niet in staat zijnde om balans te vinden. Het logische verstand ging naar buitengewone lengtes om te proberen aan mij de frequentie welke uitgevoerd werd te "bewijzen". De gehele tijd kon ik VOELEN dat de frequentie niet correct was, maar ik kon niet zien hoe het niet correct kon zijn en dat is de rook van de oude 3d Aarde druk bezig zijnde met diens oude trucks. Ik liet het gedurende een gehele lineaire tijdsduur z'n gang gaan, de emoties van ALLE betrokkenen in het scenario voelend en stond deze emoties toe om het drama te voeden dat er te allen tijde naar streefde om zichzelf opnieuw aan te steken.

Een ieder van jullie zal een frequentie hebben welke sterker is dan wat voor andere frequentie dan ook die door jou wezen heen loopt. Dit is de basis dimensionale tijdlijn vervorming, het is de acute trigger welke onbelemmerd door AL jouw incarnaties heen gelopen heeft, en nu dat je het punt van de Nieuwe Aarde nadert wordt dit steeds maar weer opnieuw op verdiepende niveaus getriggerd totdat je de vervorming kunt zien en (H)ERKENNEN. Het is niet mogelijk om de vervormde frequentie mee in/naar de Nieuwe Aarde te nemen want het is niet in WAARHEID gefundeerd, het was een GECREËERDE frequentie geïmplanteerd in jouw energetische handtekening als een deel van het "karmische" wiel dat jou onder de oude 3d Aarde paradigma's GELEERD werd een deel uit te maken van jouw leerproces.

Karma is verwant aan een WIEL, het gaat alsmaar in cirkels rond, er is GEEN uitbreiding hiermee, alleen het steeds maar weer opnieuw triggeren van de vervormde frequenties. Dit zal erop toezien dat gelijke scenario's steeds maar weer opnieuw uitgespeeld worden door AL jouw incarnaties, verschillende culturen, verschillende maatschappijen, verschillende rassen heen, maar allemaal met hetzelfde THEMA.


Gedurende de afgelopen 24/36 lineaire uren heeft deze enorme trigger zich voor mij persoonlijk ontvouwen (1). Ik ben me meer dan bewust geweest van de vervormde basis dimensionale tijdslijn frequentie die ik uitvoer, maar nooit tot de diepte dat het binnenin mij uitgevoerd werd. Bij tijden gedurende de afgelopen 24 lineaire uren ben ik volledig overweldigd geweest door de poging van het menselijke logische verstand om voorbij elke twijfel de geldigheid van deze specifieke frequentie te bewijzen. Dit heeft geresulteerd in een situatie welke bijna onwerkelijk werd, met het logische verstand dat referenties naar buiten trok en het hart dat voortdurend het scenario aan mijn voeten plaatste en me vroeg het opnieuw te bekijken. Omdat ALLEEN WAARHEID ondersteund wordt op de Nieuwe Aarde kan de vervorming, het scenario dat probeert om houvast te krijgen, geen houvast krijgen, het zal proberen te manifesteren en dan zal het ontbinden, alleen om te proberen te manifesteren, en hoe meer het logische verstand erbij betrokken raakt hoe meer chaos er gecreëerd wordt.

De oude 3d Aarde doet diens uiterste best om mij te overtuigen dat waar ik mee wisselwerk GEEN WAARHEID is en nochtans laat het hart mij zien dat het WAARHEID IS. WAARHEID IS GEWOON en heeft geen verdediging nodig, dit is van toepassing op ZELF want vaak zal je in deze scenario's in de verdediging gaan aangaande jouw eigen acties/handelingen, dit toont aan dat er een frequentie is dat zich aan het uitspelen is en die ontbonden dient te worden. De chaos zal diens uiterste best doen om jou uit jouw hart vandaan te halen en terug in/naar jouw logische verstand, waar het verstand erop wacht om jou in een hinderlaag te lokken en aan jou te 'bewijzen' dat wat er gebeurt anders is dan wat jij kunt VOELEN.

Ik kan alleen door dit specifieke rookgordijn heen kijken als ik een stap terug zet, ik ging terug in het hart en stond het hart toe om mij de WAARHEID te laten zien. Iedere keer dat de oude Aarde probeerde mij anderszins te overtuigen voelde ik het vertrouwde lagere frequentie residu, en voelde me bij tijden inderdaad heel erg ziek, echter terug in het hart gaan, precies het TEGENGESTELDE van wat mijn logische verstand mij vertelde om te doen, stond mij toe om een balans en een schuilplaats te vinden die ik gewoonweg niet kon vinden bij het aanroepen van het logische verstand.

Ik heb onlangs gepost dat wonderen erop wachten om op, door en binnenin de Nieuwe Aarde geboren te worden, wonderen worden niet ontvangen door het logische verstand, zij zijn een product van de HART RUIMTE want het menselijke logische verstand begrijp 'wonderen' niet. Deze zijn de gebeurtenissen en de scenario's die in menselijke termen onbeschrijflijk zijn en aldus als "wonderen" worden gelabeld. Zij komen in uiteenlopende gestalten, vormen en maten en zijn voor ALLEN beschikbaar in deze tijd op en binnenin de planeet Aarde. Het is alleen door binnenin de hartruimte te blijven dat ik het wonder geboren kan laten worden dat zich nu aan de uiterste rand van mijn visie aan het vormen is. Het ontsnapte volledig aan mij toen in middenin de zelf gecreëerde storm was. Ik zeg ZELF gecreëerd, want mijn ZIEL is verwoed aan het proberen mij te laten zien hoe ik bepaalde dingen uit mijn leven vandaan filter. Dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund. Nochtans de 'training' ondergaan in de uiteenlopende levens in uiteenlopende dimensionale tijdlijnen waarin ik gewandeld heb was sterk en LIJKT dat te onderschrijven wat de frequentie probeert mij te onderwijzen.

Het werd met een reden "training" genoemd, de training in alleen hoe te leven binnenin een GECREËERDE WERKELIJKHEID gebaseerd op vervorming, daarom is het niet ECHT, want alleen WAARHEID is ECHT want het IS GEWOON.

Op dit moment mogen velen van jullie in diepe frustratie zitten, rond geworpen op een ruwe zee van uiteenlopende emoties, alle proberen jou te onderwijzen om in het logische verstand te blijven, dat er veiligheid is in het "uitwerken van de dingen" volgens een plan, een scenario of om "voorop in het spel" te zijn. Alle zijn leringen van de vervorming. ALLEEN WAARHEID manifesteert op de Nieuwe Aarde. Om op de Nieuwe Aarde te lopen moet je nu VOLLEDIG GELOOF en VERTROUWEN in ZELF hebben. Als je dat niet doet dan zal je in de wervelwind blijven welke voorafgaat aan de deuropening uit de oude 3d Aarde vandaan en in/naar de Nieuwe Aarde en in/naar de WAARHEID.

ALLES is in deze tijd niet zoals het toeschijnt te zijn op de planeet Aarde, jullie menselijke leven was op een GECREËERDE werkelijkheid gebaseerd op vervormde frequenties ontworpen om jullie te verwarren, desoriënteren, in te dammen en te onderdrukken in deze jullie menselijke vorm. Om volledig in/naar de Nieuwe Aarde te verhuizen wordt aan jullie gevraagd om deze frequenties volledig te ontbinden, staande in het LICHT van de WAARHEID en VERTROUWEN en GELOOF hebbend in het proces dat JULLIE ZIEL in alle momenten van alle momenten begeleidt.

Kx

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees