Voor nu, is het alsof jullie je adem aan het inhouden zijn, stopgezet in een stilte van Hemel en Aarde, de verwachtingen lopen hoog op, de zenuwuiteinden tintelen immer zo lichtelijk als zij de binnenkomende getijden van welwillende naderende stralen bespeuren. Want wederom zijn jullie in afwachting van de op handen zijnde aankomst van afgezanten van voorbij jullie hemelen, afgezanten die jullie allemaal op manieren zullen verheffen welke jullie nochtans gewaar moeten worden. En dus zeggen wij, ga binnenin jullie hart, des te beter waar te nemen wat er zich zal gaan ontwikkelen.


Want waar jullie in afwachting van zijn, is iets dat jullie diep zal raken, en het zal dat doen ongeacht waar je bent. Want het zal een grenzeloos evenement zijn, en het zal er één zijn die plaats zal gaan vinden verre van de priemende ogen van wie dan ook die minder geneigd is om deze stralende stralen van briljant licht te verwelkomen. Want dit zal wederom iets van het hart zijn, een gefluisterde conversatie tussen jullie en Alles Dat er Is, een communicatie ontdaan van woorden, maar gevuld met een betekenis van de hoogste intentie.

Dus wederom zeggen wij om goed te luisteren naar wat jullie hart jullie vertelt, want het is jullie hart die de verwelkomende gastheer zal zijn, en het zal jullie hart zijn die jullie deze goede berichten brengen als zij arriveren. Eerst de één na de ander, maar als de dagen voorbijgaan, zal dit gedruppel toe gaan nemen naar een gestadige stroom van pelgrims die van verre komen, en bij jullie deur arriveren, groeten van thuis bij zich dragend. Want deze goedhartige gastheren van ver-reizende voorbodes van het Licht weten waar zij verwelkomd zullen worden en dus, zullen zij zich bijeenscharen voor deze wijd gepende harten die in afwachting van hun aankomst zijn, en zij zullen in groten getale komen, nochtans zal er geen tekort aan ruimte voor hen zijn. Want het hart is een eindeloze, grenzeloze plaats, waar Liefde geen limieten heeft en waar het Licht zich altijd thuis zal voelen en een plaats zal vinden om zich te settelen. En deze keer, zullen jullie allemaal gewaarworden dat jullie harten zich uitbreiden voorbij wat jullie verwacht zouden kunnen hebben, want deze keer, zijn jullie meer dan gereed om de rol van de verwelkomende gastheer op jullie te nemen, degene die zal weten dat de tijd gekomen is om precies dat te doen, en om het Licht niet langer meer weg te sturen.

Jullie hebben veel tijd nodig gehad om je hierop voor te bereiden, want jullie hebben vele levensspannen doorgebracht terwijl jullie jezelf als niet geschikt beschouwden om de gastheer te spelen van deze boodschappers van Licht. Jullie hebben naar jezelf gekeken als zijnde ontluistert en bezoedelt, onzuiver en op alle manieren ingeperkt, maar nu, hebben jullie eindelijk ontdekt dat wat jullie beschouwd hebben als schandvlekken eenvoudig tekenen zijn van geleerde lessen en van vergaarde wijsheid. En dus, hebben jullie eindelijk jullie hart voor jullie zelf geopend, en door dat te doen, hebben jullie meer dan genoeg ruimte gemaakt voor dit binnenkomende licht om een plaats om te settelen te vinden. En er zijn geen grenzen aan dit Licht, noch is dat er voor jullie capaciteit om het langer te herbergen.

Dus maak je gereed om te ontvangen, en weet dat iedere op zichzelf staande bezoeker een lange, lange tijd zal blijven. In feite, zullen zij voor altijd bij jou blijven, maar ongelijk aan welke andere huisgasten dan ook, zullen zij nooit langer schijnen te blijven dan hun welkom. Want wat zij met zich meebrengen, is gemoedsrust, aangezien zij je zullen helpen om je gedachten tot rust te brengen zodat je hart diens plaats op kan eisen en eindelijk die rechtmatige plaats aan het roer kan herkrijgen, een plaats waar het een lange, lange tijd geleden tot toe gedwongen werd het te verlaten. Maar nu, zal het hart de koers uitzetten, en het zal dat aldus voor de meest stralende toekomsten doen, en het zal dat doen omdat jij degene bent die het definitief toe zal staan om het aldus volledig te doen.

De Constant Companions

 

Lees ook:

 

 

Bron: Denk met je hart

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees