Lichtwerkers

LichtwerkerAls je bezig bent met liefdevol je licht te laten schijnen naar jezelf en je omgeving dan ben je lichtwerker. Je helpt jezelf en je medemens en bereikt de hoogste trilling van liefde.

Jesus_desert

Dierbare vrienden, Ik Ben Jeshua; ik houd diepgaand van jullie allemaal. Ik respecteer wie jullie zijn, zowel jullie Licht als jullie duistere zijden. Ik doe een beroep op jullie, jullie die de dragers zijn van het nieuwe bewustzijn van vandaag de dag. In mijn leven, droeg ik een toorts van Licht en wilde het met de mensheid delen. Ik was een zeer menselijk wezen, net zoals jullie. Ik had kwaadheid en wanhoop, net zoals jullie, maar er waren ook momenten van diepe verbinding met mijn ziel. Ik groeide op het innerlijke niveau, net zoals jullie. Het is belangrijk dat jullie ermee ophouden mij te zien als een volmaakt wezen, een meester hoog boven jullie. Ik ben jullie broeder, jullie vriend, en ik ben niet hier om te oordelen of te prediken. Ik wil mijn gevoelens van kameraadschap met jullie delen, dus voel alsjeblieft mijn respect voor jullie.

maxresdefault

In de boodschap van vandaag wil ik jullie een alternatief pad aanbieden. Want zovelen van ons zijn alsmaar bezig geweest met schoonmaken, schoonmaken en nog eens schoonmaken; of we nu dachten dat we onze eigen karmische patronen en cellulair geheugen aan het schoonmaken waren, of dat we ons ervan bewust waren dat wat we in ons eigen lichaam schoonmaken, we ook schoonmaken voor het collectieve bewustzijn ten behoeve van Al Dat Is. Hoeveel tijd je ook al bezig mag zijn geweest met schoonmaken, het zal je verbazen dat je je leven niet hoeft door te brengen met het eindeloos schoonmaken en zuiveren om te kunnen ervaren wat hier geproefd, genoten en belichaamd kan worden. Resoneert dat? Als ik dat zeg?

Jullie hebben nu iets volbracht waar een paar van gedacht zouden hebben als zijnde onmogelijk slechts een korte tijd geleden, en de reden daarvoor, is dat dit meer dan de medewerking nam van een paar stralende zielen zoals degenen waar jullie je op een dagelijkse basis mee verbinden in deze afgeschermde kleine Vijver. Want waar wij deze keer naar refereren, is inderdaad een evenement van waarachtige formidabele proporties, eentje die groepen omvat zoals die van jullie in alle locaties rondom deze globe.

Dierbaren, Dank je wel voor het accepteren van jouw betoverende nieuwe rol van een sprankelende producer voor diegenen die wensen om te volgen. Sommigen van jullie twijfelen aan die gedachte want jullie voelen je niet alsof jullie sprankelen - of zelfs stralen. Jullie voelen je saai en grijs. Iets dergelijks is helemaal niet het geval, maar jullie zien jezelf nog niet zoals wij en anderen dat doen. Inderdaad, jullie sprankelingen stralen door jullie meest moeilijke dagen. Sommigen van jullie voelen zich alsof jullie in een grijze wolk leven. Zelfs als je het gevoel hebt alsof je niets produceert of wat dan ook voelt, jij schijnt net zo helder als de zon door de wolken heen schijnt.

De alles-inclusieve en geïntegreerde eenheid van God en alles wat Hij schept, wordt onmogelijk voor de mensheid om zich onbewust van te blijven. Moderne fysica heeft het overduidelijk gemaakt dat alles met al het andere samenhangt! Er is geen afscheiding; afscheiding is een illusie waarin jullie hebben geloofd en die jullie veel pijn heeft gebracht, maar het is onwerkelijk. Omdat jullie erin geloofden waren jullie bang en voelden de behoefte om jezelf te beschermen tegen anderen door het bouwen van verdedigingen – sarcasme, gevatheid, humor, afwijzing, oordeel en aanval. Bescherming, verdediging en aanval zijn allemaal reacties op je angst, de staat die je schijnbare afscheiding je aanmoedigt om in te geloven, maar om je met hen te verbinden betekent jezelf pijn aandoen!

De ervaring van onvoorwaardelijke Liefde begint in jouw Hart, niet in het Hart van iemand anders. Maak niet jouw bekwaamheid om van jezelf te houden voorwaardelijk aan iemand anders diens bekwaamheid om van jou te houden.” Paul Ferrini.Deze woorden stelden mij in vrijheid, toen ik hen voor het eerst hoorde. Het was de bevestiging van iets dat ik voor zolang binnenin mij heb gevoeld, maar ik had er nooit woorden aan gegeven. Het was precies het tegenovergestelde van wat de maatschappij geprobeerd heeft mij al die jaren te laten accepteren. Ware Liefde is Grenzeloos. Wanneer jij van jezelf houdt heb je geen angst om alleen te zijn.

Wanneer een persoon lang genoeg op het pad van ascentie geweest is, mogen zij beginnen te ervaren wat bekend staat als 'Helder Weten', en het staat ook bekend als "Bezielde Kennis" en "Goddelijke kennis". Wat is Helder Weten precies? In antwoord op deze vraag, een persoon die het geschenk/de gave van het Helder Weten bezit mag het volgende ervaren: Informatie waar de persoon geen eerdere kennis van had mag beginnen diens geest/gedachten binnen te stromen. De informatie zou over wat voor onderwerp dan ook kunnen gaan. De informatie zou specifiek kennis kunnen zijn welke voorheen onbekend voor de mensheid was en gerelateerd is met de Metafysica (het bovennatuurlijke) en de mysteriën van het leven en ons bestaan.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees