In de jaren dertig ontdekte het Armeens-Russische echtpaar Semjon en Valentina Kirlian bij toeval een speciale manier van fotograferen. Bij Kirlianfotografie ontstaan er rondom een gefotografeerd object kleine zwakke kleurige ontladingen. Sommigen zien dit als spirituele energie, anderen als energie die gerelateerd is aan de fysieke eigenschappen van het lichaam. Kirlian fotografeerde objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld, waarna er rondom de voorwerpen steeds een licht te zien was. Wat is dit licht?

 


Dr. Gary Schwartz en dr. Katherine Creath van de Universiteit van Arizona hebben onderzoek verricht naar biofotonen die worden uitgezonden door planten. Ze legden een verband met aura’s. Het tweetal bestudeerde twee jaar lang foto’s en kwam tot de ontdekking dat beschadigingen en ongezond weefsel leiden tot een toename van het aantal biofotonen dat wordt uitgezonden.

Dr. Victor Strenger van de Universiteit van Colorado in Boulder kwam met een creatieve verklaring voor aura’s: virussen en bacteriën hebben elektromagnetische velden die de cellen van ons lichaam beïnvloeden of beschadigen. Bacteriën en cellen gebruiken hoogfrequente elektromagnetische velden om te communiceren en energie te versturen of op te slaan, aldus Technology Review.

John D. Zakas van de Monash-universiteit in Australië zei over het fotograferen van aura’s: “Ziektes zijn te zien als verstoorde patronen voordat ze zich in het fysieke lichaam manifesteren. De patronen worden beïnvloed door het weer, dag en nacht, zonnevlammen en stress. De meest heldere punten zijn te vinden op acupunctuurpunten.”

Zakas citeerde het boek ‘Galaxies of Life: The Human Aura in Acupuncture and Kirlian Photography’ uit 1973, geschreven door psycholoog Stanley Krippner van de Saybrook-universiteit in Californië.

Hoogleraar Terence Hines van de Pace-universiteit in New York zei dat aura’s rond voorwerpen worden veroorzaakt door vocht. “Levende dingen zijn vochtig,” schreef hij in zijn boek ‘Pseudoscience and the Paranormal’. “Wanneer elektriciteit een levend object binnendringt, produceert het een gebied van ionisatie rond het gefotografeerde voorwerp.”

Dr. Schwarz en dr. Creath theoretiseren dat de energie rond planten mogelijk gebruikt wordt voor communicatie tussen planten. De energie lijkt sterker te zijn als planten dicht bij elkaar staan. Planten ‘geven niet alleen licht in het donker’, maar creëren ook aura’s zoals die worden beschreven door healers en hooggevoelige mensen, aldus de wetenschappers.

 

Lees ook:

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees