Ieder Mens heeft Prana, is Reiki levensenergie, in zijn eigen KUNDALINI energie zitten, werkt goed als onze Kundalini energie in balans is. Kundalini energie gaat door onze 10 geestelijke Mastercellen als deze niet door “chakras geblokkeerd’’ worden. Onze GEEST is een deel van de levende GEEST van het Universum. Wordt weer Geestelijke bewust, EIS je eigen natuurlijke geestelijke vrije WIL terug en dan krijgen wij ons “geestelijk’’ bestaansrecht terug hier OP Aarde. Zijn onze “tijdelijke chakras’’ gereinigd, functioneren onze Mastercellen goed en onze Kundalini lichtkrachtenergie werkt weer prima. Zijn onze intenties positief, krijgen wij positieve adrenaline energie en zijn wij door immuniteit beschermd.

 

 

Bij Geestelijke bewustwording, wordt onze GEEST die het spirituele LICHT in zich heeft geactiveerd. Als er geen spiritueel bewust zijn is, is het LICHT niet geactiveerd, zitten wij in negatieve adrenaline energie zijn wij niet beschermd. Wij komen OP Aarde ook geestelijk in balans, omdat ons geestelijk LICHT in ons Zielenhart ook werkt OP Aarde. Het reïncarnatie proces STOPT omdat wij het waardig zijn, want wij allen gaan weer leven met ons eigen Geestelijk Zielenhart.

Als wij geestelijke armoede hebben krijgen wij negatieve adrenaline met angsten en immuniteit, dit werkt NIET wij zijn niet beschermd en worden ziek. Begrijp wij zijn baas over onszelf en als wij negatief denken, kunnen onze Geest en Hoge Zelf ons niet helpen. EIS die vrije WIL op, wij zijn een individu met een eigen vrije wil, iedereen mag zijn eigen leven invullen. Geestelijke armoede komt omdat we niet geloven in onze eigen INNER ZELF. Kundalini energie reageert op ons denken, ieder Mens kan alles bereiken als wij positief in het leven staan. Onze Geest zit in ons Zielenhart en staat in verbinding met ons geestelijke GEWETEN.

Onze Kundalini levensenergie stroomt door al onze 10 geestelijke Mastercellen. Zodra die negatieve “chakras’’ loslaten is onze Kundalini levenskrachtenergie gezuiverd en actief. Als we geestelijk bewust zijn krijgen wij onze zelf helende energiekrachten terug uit onze Kundalini. Dit is ons geboorterecht, wees eerlijk en heb ook positieve gedachten over jezelf en dan werkt alles weer goed in je. De sleutel van goede adrenaline energie is LEEF positief met je Zielenhart is je INNER ZELF dan is je immuniteit beschermd.

Vasthouden van negativiteiten geeft psychische problemen, onthecht ervan dit voelt als een bevrijding, alles doen we voor onszelf. We kunnen alles veranderen als we dit ook zelf willen. Als we een probleem begrijpen, laat die LOS uit die chakra, want begrijpen wordt weten en daar gaat het om. Als iemand ziek is kan diegene NIET volledig genezen, als er geen positieve verandering komt IN hun denkwijze. Als we NIET goed voor ons zelf zorgen, hebben wij geen recht op een gezond leven. Ons inner KIND en Hoge Zelf zitten in ons Zielenhart hebben alles gehoord en gevoeld van ons. Geef LIEFDE aan je INNER kind, komt er ook VREDE en RUST in je eigen Zielenhart.

Negatief denken TREKT negativiteit aan en positief denken TREKT positief aan. Wordt ook geestelijk bewuster dan werkt onze Kundalinienergie prima. We zijn wie we DENKEN te zijn en als wij negatief zijn, zien wij dit in die ‘’chakras’’. In onze Kundalini energie zitten sensoren ‘’geestelijke psyche’’ voelt en hoort alles van ons. We bepalen zelf hoe ons leven wordt, wij zijn onze eigen scheppers. Chakras zijn tijdelijk: EIS je eigen natuurlijke geestelijke vrije WIL terug en dan gaan die chakras ook weg. Chakras blokkeren en veroorzaken ziektes en negatieve energie komt uit je negatief denken. Je doet alles voor je zelf, want niemand anders kan jouw leven inhoudt geven, mag je zelf DOEN je hebt een vrije wil. Geestelijk ONGELOOF zijn blokkades zitten in je eigen 9de ‘’chakra’’ waar al onze ‘’onbewuste’’ negativiteiten ‘’geloofsovertuigingen’’ in ons eigen onder bewustzijn zijn opgeslagen en dan wordt onze GEEST ‘’psychisch’’ onderdrukt. Daarom TRANSFORMEER negatieve energie naar positieve energie en dit werkt.

Iedereen is volledig zelfstandig geschapen, daarom begrijp je eigen INNER zelf. We kunnen het beste uit onszelf en uit ons leven halen, als we positief zijn ingesteld dan gaan die ‘’chakras’’ uit ons weg en onze levenskrachten kunnen in onze Kundalini energie VRIJ doorstromen. Als ons Zielenhart door een ‘’chakra’’ geblokkeerd wordt, krijgen wij HART problemen, omdat onze Kundalini LICHT krachtlevensenergie er niet doorheen kan. We hebben onze levensenergie nodig, wij blokkeren deze krachtige energieën door onze negatieve gedachten, dan functioneert ons INNER ZELF niet door die chakra blokkade. Ons eigen DOEN heeft invloed op ons eigen geestelijke INNER ZELF en op ons aards lichaam. Onze KUNDALINI energie hersteld als we positief zijn en zijn wij door immuniteit van binnenuit beschermd. Geestelijk waker worden is nodig; leef met je eigen voedende Zielenhart en dan werkt onze Kundalinienergie prima en wij zijn gezond en gelukkig. Vraag aan je eigen Hoge Zelf wil je mij helpen, ben je nooit alleen. Ons eigen Lichtlichaam kan ons eigen aards lichaam helen als wij in balans zijn.

 

Bron: Spiritual wisdom

{fcomment id=2437}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees