Chakra's

In de jaren dertig ontdekte het Armeens-Russische echtpaar Semjon en Valentina Kirlian bij toeval een speciale manier van fotograferen. Bij Kirlianfotografie ontstaan er rondom een gefotografeerd object kleine zwakke kleurige ontladingen. Sommigen zien dit als spirituele energie, anderen als energie die gerelateerd is aan de fysieke eigenschappen van het lichaam. Kirlian fotografeerde objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld, waarna er rondom de voorwerpen steeds een licht te zien was. Wat is dit licht?

Chakra’s zijn energiecentra die zich in het energetisch lichaam van elk mens bevinden. Het zijn openingen waar levensenergie doorheen stroomt van en naar onze aura, het energieveld om ons heen. Als onze chakra’s in balans zijn, functioneert het lichaam goed, maar wanneer ze uit balans zijn doordat ze minder goed functioneren of (deels) geblokkeerd zijn, dan kan dit leiden tot vele lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, bronchitis, presbyopie (leesbril), oogklachten, overgewicht, (chronische) vermoeidheid, vormen van ADHD of PDD-NOS bij kinderen, en zelfs potentieel ernstige ziekten als aids of kanker, maar ook emotionele en/of psychische klachten als bijvoorbeeld burn-out, onzekerheid en problemen met communicatie en seksualiteit, om er maar een paar te noemen.

De 13 Chakra's

Chakra’s in het Sanskriet betekent “wiel of rad” De chakra’s zitten vast aan de Kundaline, die langs de ruggengraat loopt, langs het energiecentrum van de mens. In de chakra’s, ligt je individuele karma ( je levenslessen) vast. Er zijn meer chakra’s, maar wij werken met zeven hoofd chakra’s. Maar er zijn er veel meer. Recent zijn er 5 Chakra punten bijgekomen, wat dus een totaal van 13 punten maakt. Maar ik ben er heilig van overtuigd dat er nog veel meer ontdekt gaan worden...ik vermoed uiteindelijk 37. Maar daarover straks meer…

Ieder Mens heeft Prana, is Reiki levensenergie, in zijn eigen KUNDALINI energie zitten, werkt goed als onze Kundalini energie in balans is. Kundalini energie gaat door onze 10 geestelijke Mastercellen als deze niet door “chakras geblokkeerd’’ worden. Onze GEEST is een deel van de levende GEEST van het Universum. Wordt weer Geestelijke bewust, EIS je eigen natuurlijke geestelijke vrije WIL terug en dan krijgen wij ons “geestelijk’’ bestaansrecht terug hier OP Aarde. Zijn onze “tijdelijke chakras’’ gereinigd, functioneren onze Mastercellen goed en onze Kundalini lichtkrachtenergie werkt weer prima. Zijn onze intenties positief, krijgen wij positieve adrenaline energie en zijn wij door immuniteit beschermd.

Net zoals ons fysieke lichaam zeven chakra’s heeft, zo ook de aarde. En net als bij de mens besturen ze haar gezondheid en fungeren zij als een reflectie van energetische evolutie. Dr. Hiroshimo Motoyama heeft een systeem ontwikkeld om de chakra’s van het menselijk lichaam te meten en ze een wetenschappelijke basis te geven. Waar ze tot dat moment werden beschouwd als iets metafysisch, alhoewel ze voorheen al wel bekend waren bij heiligen, wijsgeren, monniken en yogi. Er zijn veel culturen die geloven in een energiesysteem dat door het lichaam loopt, maar het yogi chakrasysteem is naar verluid al 4000 tot 5000 jaar oud.

De chakra boven de 7de Kruinchakra word Maquam genoemd. Dus de 8e Chakra is Maquam 1. De 9e Chakra is Maquam 2 etc. Hoe hoger de Maquam, hoe hoger de trilling en als je veel met de Shing Chi meditatie oefent dan Zijn zowel de basischakra’s als de hogere maquams waarneembaar. Het is een opbouwende energie waarbij - d.m.v. inwijdingen  telkens een Chakra hoger wordt gegaan.

 

Russisch fototoestel legt menselijke ziel vast

Het fotograferen van objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld wordt ook wel Kirlianfotografie genoemd. De methode is vernoemd naar de Russische technici Semjon en Valentina Kirlian. Het te fotograferen object wordt bij een elektrode gebracht, waardoor het blootgesteld wordt aan een sterk elektrisch veld. Door de hoge veldsterkte ontstaan er ionisaties van de aanwezige gasmoleculen. Daardoor ontstaan er rondom het object zwakke zichtbare kleurige ontladingen. Deze ontladingen kunnen worden gefotografeerd als het omgevingslicht afgeschermd wordt.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees